Viikon duuni: Verkkoviestinnän ammattilainen/toimittaja

Perttu Tolvanen

SDP hakee verkkoviestinnän ammattilaista toteuttamaan SDP:n päivittäis- ja kampanjaviestintää. Keskeisenä osana tässä toimitustyössä on osallistuminen sisällöntuotantoon myös sosiaalisessa mediassa. Hakijalta edellytetäänkin kokemusta mm. verkkosisällön tuottajan roolista ja sosiaalisen median hyödyntämisestä.

“Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta toimittajan ja/tai verkkosisällön tuottajan roolista sekä sosiaalisen median hyödyntämisestä. Osaat myös muokata faktat helposti hyödynnettävään sekä jaettavaan muotoon. Sinulla on kokemusta lehden ja verkkojulkaisujen tekemisestä ja/tai markkinointikampanjoista sekä kampanjaviestinnästä.”

Puolueiden viestintäkoneisto lieneekin melko monimuotoinen paikka tällä hetkellä. Kohdeyleisöjen odotukset vaihtelevat laidasta laitaan, joten kanavien monimuotoisuus lienee todellisuutta vielä pitkään.

Sinulta löytyy myös graafista silmää ja hallitset yleisimmät taitto-, kuvankäsittely- sekä editointiohjelmat. Sosialidemokratian ja järjestöalan tuntemus sekä englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan vahvuudeksi. Työehdot määräytyvät Järjestötoimitsijain Liiton JTL ry. työehtosopimuksen mukaisesti ja palkka on n. 3700 e/kk.”

>> Katso ilmoitus: Verkkoviestinnän ammattilainen/toimittaja

Aiheet: Avoimet työpaikat web-alalla

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.