Avoimia työpaikkoja web-alalla keväällä 2012

Perttu Tolvanen

Vierityspalkin avoimien työpaikkojen palsta on koko kevään porskuttanut tasaisesti. Erityisesti frontend-osaajat ovat olleet kysyttyjä, mutta myös ohjelmoijia ja mobiilipuolen osaajia haetaan tasaisesti. Asiakaspuolelle myös tuottajia ja verkkoviestinnän suunnittelijoita on haettu säännöllisesti. Kaupungeista Helsingin lisäksi osaajia on haettu aktiivisesti erityisesti Tampereelle tänä vuonna.

 

Tässä joukko poimintoja tällä hetkellä avoimista työpaikoista:

>> Kaikki avoimet työpaikat web-alalla

Aiheet: Avoimet työpaikat web-alalla

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.