Viikon duuni: Web Shop Manager Reimalle

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 11 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Asiakkaat rekrytoivat ahkerasti.

Viikon poimintana Avoimet työpaikat -listalta on Web Shop Manager kotimaiselle lastenvaatevalmistajalle. Ote ilmoituksesta:

“Otat haltuusi Reiman koko verkkokauppakonseptin. Web Shop Managerina kehität itsenäisesti Reiman suomalaista verkkokauppaa. Lisäksi vastaat Ruotsin ja Tanskan markkinoille laajentuvan, kansainvälisen verkkokauppaprojektin läpiviennistä aina lanseerauksesta jatkokehitykseen. Toimit verkkokaupan tulosvastuullisena vetäjänä ja Web Shop -tiimin esimiehenä, ideoit verkkokaupan tuotevalikoimaa, ylläpidät sen houkuttavuutta ja kehität sitä yhteistyössä virtuaaliasiakkaiden, myynnin, IT:n ja palveluntuottajien kanssa. Vastuullesi kuuluvat verkkokaupan myynnin suunnittelu, toteutus ja seuranta kokonaisuudessaan. Tehtävä on äitiysloman sijaisuus toukokuulle 2013 saakka.”

>> Lisätietoa paikasta.

Verkkokaupan kasvaessa Suomessa tasaisesti tarvitaan yhä enemmän myös verkkokauppojen pyörittämiseen, markkinointiin ja toiminnalliseen kehitykseen erikoistuneita osaajia. Reiman hakuilmoitus on hyvä esimerkki tehtävästä, joita todennäköisesti syntyy tasaisesti lisää koko ajan.

Lisää ilmoituksia Vierityspalkin Avoimet työpaikat -listalla.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun