Viikon duuni: Web Shop Manager Reimalle

Perttu Tolvanen

Viikon poimintana Avoimet työpaikat -listalta on Web Shop Manager kotimaiselle lastenvaatevalmistajalle. Ote ilmoituksesta:

“Otat haltuusi Reiman koko verkkokauppakonseptin. Web Shop Managerina kehität itsenäisesti Reiman suomalaista verkkokauppaa. Lisäksi vastaat Ruotsin ja Tanskan markkinoille laajentuvan, kansainvälisen verkkokauppaprojektin läpiviennistä aina lanseerauksesta jatkokehitykseen. Toimit verkkokaupan tulosvastuullisena vetäjänä ja Web Shop -tiimin esimiehenä, ideoit verkkokaupan tuotevalikoimaa, ylläpidät sen houkuttavuutta ja kehität sitä yhteistyössä virtuaaliasiakkaiden, myynnin, IT:n ja palveluntuottajien kanssa. Vastuullesi kuuluvat verkkokaupan myynnin suunnittelu, toteutus ja seuranta kokonaisuudessaan. Tehtävä on äitiysloman sijaisuus toukokuulle 2013 saakka.”

>> Lisätietoa paikasta.

Verkkokaupan kasvaessa Suomessa tasaisesti tarvitaan yhä enemmän myös verkkokauppojen pyörittämiseen, markkinointiin ja toiminnalliseen kehitykseen erikoistuneita osaajia. Reiman hakuilmoitus on hyvä esimerkki tehtävästä, joita todennäköisesti syntyy tasaisesti lisää koko ajan.

Lisää ilmoituksia Vierityspalkin Avoimet työpaikat -listalla.

Aiheet: Avoimet työpaikat web-alalla

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.