Haku päällä: Ambientia hakee ohjelmistokehittäjiä Hämeenlinnaan, Joensuuhun ja Tampereelle

Perttu Tolvanen

Pitkän linjan web-firma Ambientia hakee nyt isolla pyörällä tekijöitä eri toimipisteidensä ohjelmistokehitystiimejä vahvistamaan. Ambientiahan tunnetaan alalla jo 90-luvulta asti, jolloin uusmediabuumin pyörteissä perustettu firma aloitti toimintansa Hämeenlinnassa.

Ambientian oma julkaisujärjestelmätuote Content Manager onkin vuosien aikana edennyt jo seitsemänteen versioon ja lienee edelleen satojen kotimaisten verkkopalveluiden alustana. Viime vuosina Ambientia on kasvanut tasaisesti ja laajentanut toimintaansa myös Liferay-portaalin ja Atlassianin intranet– ja tikettijärjestelmien pariin.

Kotimaisella web-kentällä Ambientia on hieman poikkeava toimija, koska on vahvasti Java-teknologioihin panostava talo. Myös aktiivinen toiminta pääkaupunkiseudun ulkopuolella erottelee Ambientian monesta pääkaupunkiseudulle keskittyneestä kilpailijasta. Yrityksen nykyinen noin 80 hengen kokoluokka tekee Ambientiasta myös useimpia suoria kilpailijoitaan isomman toimijan.

Nyt Ambientia hakee vahvistusta ohjelmistotiimeihinsä, ja luonnollisesti keskeisimpänä vaatimuksena on kokemus Java-pohjaisista järjestelmistä:

Ote työpaikkailmoituksesta:

“Tehtävääsi voidaan kuvata monella nimikkeellä, kuten Java EE -ohjelmoija, Java-kehittäjä, Java-ohjelmoija tai sovelluskehittäjä. Käytännössä tehtävä sisältää Java EE -pohjaisten verkkosovellusten määrittelyä, toteuttamista ja testaamista yhdessä projektiryhmän kanssa.

Viihdyt hyvin kiinteässä yhteistyössä tärkeimpien asiakkaidemme kanssa ja ymmärrät tulosten saavuttamisen merkityksen. Tiedostat teknisen kehityksen aiheuttamat vaatimukset työllesi. Oleellisia tekniikoita työn kannalta ovat suunnittelumallit, Java Portletit, Servletit, Hibernate ja XML sekä suomen ja englannin kieli.”

Lisäksi Ambientia tarjoaa uransa alkuvaiheessa oleville koodareille tilaisuuksia JoensuussaHämeenlinnassa ja Tampereella. Tittelillä “Junior Software Developer” on mahdollisuus päästä työskentelemään Java-pohjaisten web-järjestelmien kehitystehtävissä.

>> Kaikki Ambientian avoimet työpaikat.

Ambientia pyörittää myös esimerkillistä blogikokonaisuutta osana omaa sivustoaan, jonka kautta voi tutustua firmaan ja lukea asiantuntijoiden näkemyksiä alan tapahtumista.

PS. Onko firmassasi polttava tarve saada lisää ammattilaisia palkattua? Vierityspalkin avoimet työpaikat -palsta on web-ammattilaisten parissa erittäin suosittu ja ilmainen palsta. Jos paikan täyttämisellä on erityinen hoppu, niin voit myös ostaa “Haku päällä” -jutun web-aiheiselle ilmoituksellesi 300 euron (+alv.) kappalehintaan.

 

Aiheet: Avoimet työpaikat web-alalla

Tagit: , , ,

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.