Haku päällä: Ambientia hakee ohjelmistokehittäjiä Hämeenlinnaan, Joensuuhun ja Tampereelle

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 11 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Asiakkaat rekrytoivat ahkerasti.

Pitkän linjan web-firma Ambientia hakee nyt isolla pyörällä tekijöitä eri toimipisteidensä ohjelmistokehitystiimejä vahvistamaan. Ambientiahan tunnetaan alalla jo 90-luvulta asti, jolloin uusmediabuumin pyörteissä perustettu firma aloitti toimintansa Hämeenlinnassa.

Ambientian oma julkaisujärjestelmätuote Content Manager onkin vuosien aikana edennyt jo seitsemänteen versioon ja lienee edelleen satojen kotimaisten verkkopalveluiden alustana. Viime vuosina Ambientia on kasvanut tasaisesti ja laajentanut toimintaansa myös Liferay-portaalin ja Atlassianin intranet– ja tikettijärjestelmien pariin.

Kotimaisella web-kentällä Ambientia on hieman poikkeava toimija, koska on vahvasti Java-teknologioihin panostava talo. Myös aktiivinen toiminta pääkaupunkiseudun ulkopuolella erottelee Ambientian monesta pääkaupunkiseudulle keskittyneestä kilpailijasta. Yrityksen nykyinen noin 80 hengen kokoluokka tekee Ambientiasta myös useimpia suoria kilpailijoitaan isomman toimijan.

Nyt Ambientia hakee vahvistusta ohjelmistotiimeihinsä, ja luonnollisesti keskeisimpänä vaatimuksena on kokemus Java-pohjaisista järjestelmistä:

Ote työpaikkailmoituksesta:

“Tehtävääsi voidaan kuvata monella nimikkeellä, kuten Java EE -ohjelmoija, Java-kehittäjä, Java-ohjelmoija tai sovelluskehittäjä. Käytännössä tehtävä sisältää Java EE -pohjaisten verkkosovellusten määrittelyä, toteuttamista ja testaamista yhdessä projektiryhmän kanssa.

Viihdyt hyvin kiinteässä yhteistyössä tärkeimpien asiakkaidemme kanssa ja ymmärrät tulosten saavuttamisen merkityksen. Tiedostat teknisen kehityksen aiheuttamat vaatimukset työllesi. Oleellisia tekniikoita työn kannalta ovat suunnittelumallit, Java Portletit, Servletit, Hibernate ja XML sekä suomen ja englannin kieli.”

Lisäksi Ambientia tarjoaa uransa alkuvaiheessa oleville koodareille tilaisuuksia JoensuussaHämeenlinnassa ja Tampereella. Tittelillä “Junior Software Developer” on mahdollisuus päästä työskentelemään Java-pohjaisten web-järjestelmien kehitystehtävissä.

>> Kaikki Ambientian avoimet työpaikat.

Ambientia pyörittää myös esimerkillistä blogikokonaisuutta osana omaa sivustoaan, jonka kautta voi tutustua firmaan ja lukea asiantuntijoiden näkemyksiä alan tapahtumista.

PS. Onko firmassasi polttava tarve saada lisää ammattilaisia palkattua? Vierityspalkin avoimet työpaikat -palsta on web-ammattilaisten parissa erittäin suosittu ja ilmainen palsta. Jos paikan täyttämisellä on erityinen hoppu, niin voit myös ostaa “Haku päällä” -jutun web-aiheiselle ilmoituksellesi 300 euron (+alv.) kappalehintaan.

 

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun