Viikon duuni: Web Developer, Digia

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 11 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Palvelukseen halutaan: Verkkokauppamyyjä.

Verkkopalveluiden tekijöiltä vaaditaan taas vaihteeksi vahvaa ymmärrystä webin standardeista ja moderneista käyttöliittymätekniikoista. Yksi todiste tästä on se, että myös isommat IT-talot ovat alkaneet rekrytoimaan käyttöliittymäosaajia. Tämän viikon esimerkkinä toimii Digia, joka hakee Web Developer -tittelin tekijää. Osaamisvaatimuksissa trendikkäästi mm. HTML5 mainittuna.

“Sinulla tulisi olla laaja osaaminen XHTML/HTML5, JavaScript ja jQuery teknologioista, kokemusta näyttävien web ja mobiilitoteutusten suunnittelusta ja niissä Ajaxin ja Css:n nykyaikaisesta hyödyntämisestä. Työssäsi keskeistä on mallintaa käyttöliittymien mahdollisuuksia prototyyppien avulla, joten uusimpien työkalujen tuntemus auttaa työn sujumisessa.”

Digian kaltaiset isot integraattorit eivät yleensä ole tahoja, jotka tekevät alan näkyvimpiä “siistejä juttuja”, mutta elefanttien syövereissä tehdään silti paljon mielenkiintoisia projekteja isoille asiakkaille. Käyttöliittymäkehitys- ja lisääntyvä mobiiliteetti koskettaa nykyisin myös organisaatioiden sisäisiä sovelluksia ja tietojärjestelmiä, joten tällä alueella työtä riittää muuallakin kuin “seksikkäiden nettisivujen” tekemisessä.

Katso ilmoitus: Web Developer, Digia.

Lisää web-alan duuneja Avoimet työpaikat -palstalta.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun