Viikon duuni: Web Developer, Digia

Perttu Tolvanen

Verkkopalveluiden tekijöiltä vaaditaan taas vaihteeksi vahvaa ymmärrystä webin standardeista ja moderneista käyttöliittymätekniikoista. Yksi todiste tästä on se, että myös isommat IT-talot ovat alkaneet rekrytoimaan käyttöliittymäosaajia. Tämän viikon esimerkkinä toimii Digia, joka hakee Web Developer -tittelin tekijää. Osaamisvaatimuksissa trendikkäästi mm. HTML5 mainittuna.

“Sinulla tulisi olla laaja osaaminen XHTML/HTML5, JavaScript ja jQuery teknologioista, kokemusta näyttävien web ja mobiilitoteutusten suunnittelusta ja niissä Ajaxin ja Css:n nykyaikaisesta hyödyntämisestä. Työssäsi keskeistä on mallintaa käyttöliittymien mahdollisuuksia prototyyppien avulla, joten uusimpien työkalujen tuntemus auttaa työn sujumisessa.”

Digian kaltaiset isot integraattorit eivät yleensä ole tahoja, jotka tekevät alan näkyvimpiä “siistejä juttuja”, mutta elefanttien syövereissä tehdään silti paljon mielenkiintoisia projekteja isoille asiakkaille. Käyttöliittymäkehitys- ja lisääntyvä mobiiliteetti koskettaa nykyisin myös organisaatioiden sisäisiä sovelluksia ja tietojärjestelmiä, joten tällä alueella työtä riittää muuallakin kuin “seksikkäiden nettisivujen” tekemisessä.

Katso ilmoitus: Web Developer, Digia.

Lisää web-alan duuneja Avoimet työpaikat -palstalta.

Aiheet: Avoimet työpaikat web-alalla

Tagit: ,

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.