Viikon duuni: Digitoimiston toimitusjohtaja

Perttu Tolvanen

Digitoimisto White Sheep hakee uutta toimitusjohtajaa. Lammaslauma on yksi tuotteliaimmista alan toimistoista ja profiloinut viime vuosina itseään etenkin näyttävillä flash-toteutuksilla ja visu-uudistuksilla. Digitoimistokentällä White Sheep myös seikkailee vahvasti mainostoimistojen reviirille, joten toimari saattaisi hyvin löytyä myös mainosalan puolelta tässä tapauksessa.

Ilmoituksesta ote:

“Lammaslauman alkuperäisen perustajan Markus Grannenfeltin lähtiessä komennukselle vetämään Etelä-Afrikan Isobar‐ryhmää Johannesburgiin ja Kapkaupunkiin (CEO, Isobar SA), Malminkadulle jäävät diginhajuiset ja kunnianhimoisen kokoiset saappaat, joissa on vielä kasvunvaraa. Olisiko sinusta täyttämään ne?”

Toimitusjohtajarekrylle on White Sheepin saitille tehty oma hakulomake. Jos siis toimarin hommat digialalla kiinnostavat, niin paiskaa hakemus menemään.

Lisää web-alan duuneja Avoimet työpaikat -palstalta.

Aiheet: avoimet duunit

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on vaativien verkkopalvelu- ja verkkokauppaprojektien läpiviennin, teknologiavalintojen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton toimija, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan verkkopalvelu-uudistuksia, valitsemaan sopivimmat teknologiat ja kilpailuttamaan sopivimmat kumppanit. Pertun kaikki kirjoitukset ja tulevat koulutukset.

Comments are closed.