Viikon duuni: Protojen piirtelijä Sanoma-konserniin

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 11 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Asiakkaat rekrytoivat ahkerasti.

Sanoma Digital hakee “Tuotesuunnittelija”-tittelillä duunaria Sanoma-taloon helpottamaan mediatalon palvelukehitystä. Sanomilla on selkeästi huomattu, että palvelukehityksen kannalta on varsin olennaista, että ideoita voidaan protoilla nopeasti. Tällainen konsernin sisäinen protojen rakentelija ja liiketoimintaihmisten sparraaja epäilemättä olisi hyödyllinen monessa muussakin organisaatiossa. Mediatalojen sisäisiin yksiköihin tällainen rooli ainakin istuu hyvin.

“Sanoma Digital hakee osaajaa suunnittelemaan hyviä käyttökokemuksia tarjoavia palveluja eCom-segmentin (mm. Huuto.net, Hintaseuranta.fi, Sähkövertailu.fi ja Offerium.fi) verkkopalveluihin, mobiiliin ja tablettiin.

Visualisoit liiketoiminnan ideat ja teet kehitystarpeista rautalankamalleja, klikattavia protoja sekä toiminnallisia määrittelyitä. Työskentelet tehokkaasti niin tuotepäälliköiden, graafisten suunnittelijoiden kuin teknisten toteuttajienkin kanssa.

Seuraavien alueiden osaamisesta on etua:

• Interaktiosuunnittelu
• Visuaalinen suunnittelu ja kuvankäsittely
• Käyttöliittymä-, ohje-, ja markkinointitekstien luominen
• HTML/CSS/JavaScript
• Sähköisten markkinapaikkojen tuntemus
• Käyttäjälähtöinen suunnittelu, käyttäjätutkimus ja käytettävyys”

 Hakuohjeet paikkaan löytyvät Oikotiellä olevasta ilmoituksesta.

Lisää web-alan duuneja Avoimet työpaikat -palstalta.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun