Viikon duuni: Protojen piirtelijä Sanoma-konserniin

Perttu Tolvanen

Sanoma Digital hakee “Tuotesuunnittelija”-tittelillä duunaria Sanoma-taloon helpottamaan mediatalon palvelukehitystä. Sanomilla on selkeästi huomattu, että palvelukehityksen kannalta on varsin olennaista, että ideoita voidaan protoilla nopeasti. Tällainen konsernin sisäinen protojen rakentelija ja liiketoimintaihmisten sparraaja epäilemättä olisi hyödyllinen monessa muussakin organisaatiossa. Mediatalojen sisäisiin yksiköihin tällainen rooli ainakin istuu hyvin.

“Sanoma Digital hakee osaajaa suunnittelemaan hyviä käyttökokemuksia tarjoavia palveluja eCom-segmentin (mm. Huuto.net, Hintaseuranta.fi, Sähkövertailu.fi ja Offerium.fi) verkkopalveluihin, mobiiliin ja tablettiin.

Visualisoit liiketoiminnan ideat ja teet kehitystarpeista rautalankamalleja, klikattavia protoja sekä toiminnallisia määrittelyitä. Työskentelet tehokkaasti niin tuotepäälliköiden, graafisten suunnittelijoiden kuin teknisten toteuttajienkin kanssa.

Seuraavien alueiden osaamisesta on etua:

• Interaktiosuunnittelu
• Visuaalinen suunnittelu ja kuvankäsittely
• Käyttöliittymä-, ohje-, ja markkinointitekstien luominen
• HTML/CSS/JavaScript
• Sähköisten markkinapaikkojen tuntemus
• Käyttäjälähtöinen suunnittelu, käyttäjätutkimus ja käytettävyys”

 Hakuohjeet paikkaan löytyvät Oikotiellä olevasta ilmoituksesta.

Lisää web-alan duuneja Avoimet työpaikat -palstalta.

Aiheet: Avoimet työpaikat web-alalla

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.