Haku päällä: Crasman hakee web-toteutuksen ammattilaisia

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 11 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Asiakkaat rekrytoivat ahkerasti.

Verkkopalveluita toteuttavalla Crasmanilla on haku päällä useiden tehtävien osalta. Hakemuksia kaivataan mm. sivustokehittäjiltä, asiakkuuspäälliköiltä ja ohjelmistosuunnittelijoilta. Lisäksi Crasman hakee tuotekehitysjohtajaa vastaamaan julkaisujärjestelmä- ja aineistohallintatuotteidensa kehityksestä.

Crasmanin tuotteet perustuvat PHP-teknologiaan, joten myös ohjelmistokehittäjiltä toivotaan vastaavaa taustaa. Ote ohjelmistokehittäjältä vaadittavasta osaamisesta:

“Ohjelmistosuunnittelijana vastaat Crasmanin nykyisten ja tulevien ohjelmistotuotteiden teknisestä suunnittelusta, ohjelmoinnista ja dokumentoinnista osana kasvavaa tuotekehitystiimiämme. Sinulla on syvällinen tuntemus PHP-, MySQL- ja HTML-teknologioista sekä olio-ohjelmoinnista. Tunnet Apachen ja Linux-palvelinympäristön toimintaperiaatteet sekä C/C++:n, JavaScriptin ja CSS:n perusteet. Myös MongoDB:n ja Gearmanin tuntemus on eduksi. Tiedät, että huoliteltu back end -toteutus edesauttaa hyvää käyttökokemusta ja pidentää sovelluksen elinkaarta.”

Web designer -roolia Crasman kutsuu sivustokehittäjäksi, ja osaaminen arvioidaan yhdistelmästä CSS+HTML5+JavaScript.

“Sivustokehittäjänä kuulut projektitiimiin, joka vastaa verkkopalveluiden toteutuksesta asiakkaillemme. Sinulla on hyvä tuntemus CSS- ja HTML5- teknologioista ja JavaScriptistä sekä sen yleisimmistä kirjastoista, kuten jQuery. Tunnet käytetyimpien selainten ominaispiirteet, ongelmat ja kiertotiet hyvin. Ymmärrät Apachen, PHP:n ja MySQL:n toiminnan perusteita ja osaat käyttöliittymäsuunnittelun alkeet.”

Asiakkuuspäälliköltä Crasmanissa odotetaan myös projektipäällikköosaamista, joten toimenkuvaan mahtuu niin projektisuunnittelua kuin uusasiakashankintaa.

“Crasmanin asiakkuuspäällikkönä moniosaajuutesi punnitaan vaihtelevissa ja haastavissa tilanteissa. Tehtäväsi ytimenä on asiakkaidemme verkkopalveluiden toimitusprojektien projektijohtaminen ja suunnittelu. Projektien johtamisen lisäksi olet myynnillisessä vastuussa nimettyjen asiakkuuksiesi kehittämisestä ja osallistut tiimissäsi uusasiakashankintaan. Avainsanojasi ovat: asiakaskäynti, leiska, liidi, rautalankamalli, powerpoint, sivukartta, tarjous, vuokaavio.”

Kaikki Crasmanin avoimet työpaikat löytyvät Crasmanin sivustolta. Hakuaika jutussa mainittuihin paikkoihin päättyy 14.3.2012.

PS. Onko firmassasi polttava tarve saada lisää ammattilaisia palkattua? Vierityspalkin avoimet työpaikat -palsta on web-ammattilaisten parissa erittäin suosittu ja ilmainen palsta. Jos paikan täyttämisellä on erityinen hoppu, niin voit myös ostaa “Haku päällä” -jutun web-aiheiselle ilmoituksellesi 300 euron (+alv.) kappalehintaan.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun