Haku päällä: Crasman hakee web-toteutuksen ammattilaisia

Perttu Tolvanen

Verkkopalveluita toteuttavalla Crasmanilla on haku päällä useiden tehtävien osalta. Hakemuksia kaivataan mm. sivustokehittäjiltä, asiakkuuspäälliköiltä ja ohjelmistosuunnittelijoilta. Lisäksi Crasman hakee tuotekehitysjohtajaa vastaamaan julkaisujärjestelmä- ja aineistohallintatuotteidensa kehityksestä.

Crasmanin tuotteet perustuvat PHP-teknologiaan, joten myös ohjelmistokehittäjiltä toivotaan vastaavaa taustaa. Ote ohjelmistokehittäjältä vaadittavasta osaamisesta:

“Ohjelmistosuunnittelijana vastaat Crasmanin nykyisten ja tulevien ohjelmistotuotteiden teknisestä suunnittelusta, ohjelmoinnista ja dokumentoinnista osana kasvavaa tuotekehitystiimiämme. Sinulla on syvällinen tuntemus PHP-, MySQL- ja HTML-teknologioista sekä olio-ohjelmoinnista. Tunnet Apachen ja Linux-palvelinympäristön toimintaperiaatteet sekä C/C++:n, JavaScriptin ja CSS:n perusteet. Myös MongoDB:n ja Gearmanin tuntemus on eduksi. Tiedät, että huoliteltu back end -toteutus edesauttaa hyvää käyttökokemusta ja pidentää sovelluksen elinkaarta.”

Web designer -roolia Crasman kutsuu sivustokehittäjäksi, ja osaaminen arvioidaan yhdistelmästä CSS+HTML5+JavaScript.

“Sivustokehittäjänä kuulut projektitiimiin, joka vastaa verkkopalveluiden toteutuksesta asiakkaillemme. Sinulla on hyvä tuntemus CSS- ja HTML5- teknologioista ja JavaScriptistä sekä sen yleisimmistä kirjastoista, kuten jQuery. Tunnet käytetyimpien selainten ominaispiirteet, ongelmat ja kiertotiet hyvin. Ymmärrät Apachen, PHP:n ja MySQL:n toiminnan perusteita ja osaat käyttöliittymäsuunnittelun alkeet.”

Asiakkuuspäälliköltä Crasmanissa odotetaan myös projektipäällikköosaamista, joten toimenkuvaan mahtuu niin projektisuunnittelua kuin uusasiakashankintaa.

“Crasmanin asiakkuuspäällikkönä moniosaajuutesi punnitaan vaihtelevissa ja haastavissa tilanteissa. Tehtäväsi ytimenä on asiakkaidemme verkkopalveluiden toimitusprojektien projektijohtaminen ja suunnittelu. Projektien johtamisen lisäksi olet myynnillisessä vastuussa nimettyjen asiakkuuksiesi kehittämisestä ja osallistut tiimissäsi uusasiakashankintaan. Avainsanojasi ovat: asiakaskäynti, leiska, liidi, rautalankamalli, powerpoint, sivukartta, tarjous, vuokaavio.”

Kaikki Crasmanin avoimet työpaikat löytyvät Crasmanin sivustolta. Hakuaika jutussa mainittuihin paikkoihin päättyy 14.3.2012.

PS. Onko firmassasi polttava tarve saada lisää ammattilaisia palkattua? Vierityspalkin avoimet työpaikat -palsta on web-ammattilaisten parissa erittäin suosittu ja ilmainen palsta. Jos paikan täyttämisellä on erityinen hoppu, niin voit myös ostaa “Haku päällä” -jutun web-aiheiselle ilmoituksellesi 300 euron (+alv.) kappalehintaan.

Aiheet: Avoimet työpaikat web-alalla

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.