Viikon duuni: Digiviestinnän tuottaja UNICEFiin

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 11 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Asiakkaat rekrytoivat ahkerasti.

UNICEF hakee erittäin kokenutta digitaalisen viestinnän tuottajaa viestintäyksikköönsä.

Ilmoituksesta poiminta:

“Sinulta onnistuu digitaalisten viestinnän, kampanjoiden ja palvelujen suunnittelu, kehittäminen ja ostaminen. Kehität strategiaa ja suunnitelmia yhteistyössä ja jalkautat ne itsenäisesti sekä aloitteellisesti kädet savessa. Koulutat henkilökuntaa ja vapaaehtoisiamme digityökalujen käytössä.

Osaat mitata digitaalista viestintää ja analysoida tulosten merkitystä. Tunnistat kehitysmahdollisuuksia, altistat ne analyyttiselle arvioinnille, ja jalkautat tärkeimmät sitkeästi käyttöön. Sinulla on kokemusta kuinka crowdsourcing palvelee organisaatiota ja sen tukijoita.

Seuraat alan kehitystä, verkotut ja vaikutat. Sinulle ovat tuttuja verkko, some ja pienemmät ruudut. Sinulla on kokemusta monikanavajulkaisemisesta.

Pääset kehittämään vasta perustettua viestinnän yksikköämme ja toteutat merkittäviä suomalaisia monikanavakampanjoita joskus kovankin paineen alla. Digipalveluitamme kehität kvartaalitaloutta kauemmas katsoen. Tässä työssä olet mukana luomassa pysyviä muutoksia lapsille kaikkialla maailmassa.”

Asiakaspuolella tosiaan tarvitaan kokemusta niin ostamisesta kuin toteutuksesta. Projektiviidakosta asiakaspuolelle siirtyminen voi joskus olla myös stressiä vähentävä kokemus, koska ainakin teoriassa asiakaspuolella on usein mahdollisuus katsoa asioita pitkäjännitteisemmin kuin projektityötä tekevissä toimistoissa.

Jos kiinnostuit, niin katso ilmoituksen yksityiskohdat ja hakuohjeet.

Lisää työpaikkoja avoimet työpaikat -palstalta.

PS. Kaipaatko rekryilmoitteluusi lisänäkyvyyttä? Harkitse Haku päällä -jutun ostamista 300 euron (+alv.) kappalehintaan.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun