Viikon duuni: Web-suunnittelija A-klinikkasäätiöön

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 11 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Asiakkaat rekrytoivat ahkerasti.

A-klinikkasäätiö hakee osaavaa web-suunnittelijaa parin vuoden mittaiseen työsuhteeseen. Työpaikkailmoitus on varsin hyvä kuvaus siitä millaista osaamista web-suunnittelija-titteliltä tänä päivänä halutaan.

Tosin ehkä tässäkin ilmoituksessa mennään hieman märkien unien puolelle. Drupal- ja SharePoint-kokemus tuskin konkretisoituu yhdessä miehessä tai naisessa juuri koskaan. Tuotteiden taustalla olevien eri ohjelmointikielien lisäksi kun kummankin tuotteen osaajista käydään vielä melkoista kilpaa jatkuvasti.

“Etsimme web-suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen A-klinikkasäätiön keskustoimistoon Helsingin Hakaniemeen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja päättyy 31.12.2013.

Web-suunnittelija osaa palveluiden kehittämisen PHP/MySQL -ympäristössä ja hallitsee hyvin sekä HTML:n että CSS:n. JavaScript-, Drupal- ja Sharepoint-kokemus on eduksi. Teknisen puolen lisäksi tehtäviin kuuluu käyttöliittymäsuunnittelua ja osallistumista uusien verkkopalvelujen innovointiin. Hakemamme henkilö on aloitteellinen, yhteistyökykyinen ja työskentelee tarvittaessa myös itsenäisesti.

Web-suunnittelija työskentelee A-klinikkasäätiön sähköisten palvelujen kehitys- ja ylläpitotehtävissä, etenkin alkavassa Nuorten linkki -verkkopalveluhankkeessa. Tarjoamme työtä jolla on tarkoitus ja joustavan toimintaympäristön nuorekkaan tiimin jäsenenä. Hakemukset palkkatoiveineen sekä ansioluettelo lähetetään viestintäpäällikkö Aino Majavalle (aino.majava@a-klinikka.fi) 5.2.2012 mennessä.”

Lisää avoimia työpaikkoja avoimet työpaikat -palstalta.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

2 kommenttia on “Viikon duuni: Web-suunnittelija A-klinikkasäätiöön”

 1. Vähän harmittaa tämän tyyliset ilmoitukset. Jos kerran tarvitsee kokonaisen tiimin osaamisen, niin eikö silloin voisi hakea kokonaista tiimiä yhden henkilön sijaan? Harvemmin sitä haetaan esimerkiksi kymmenen eri erikoistumisalan lääkäriä, yhdistettyä arkkitehtia/rakennusmiestä/sisustussuunnittelijaa tai muuta vastaavaa.

  Jostain syystä tällä alalla odotetaan välillä ihmeitä osaamisen suhteen. Koska ihmisillä on ollut parhaimmillaankin noin vuodesta 1995 asti aikaa hankkia osaamista tästä aihepiiristä, niin monipuolisia osaajia ei välttämättä ole kovin paljon. Ja niitä harvoja ei välttämättä ole kovin helppo rekrytoida.

  Itse voin 10 vuoden määrätietoisen opettelun ja työkokemuksen pohjalta sanoa osaavani useimmat vaadituista asioista (Sharepointia lukuunottamatta) ja osan jopa hyvin. Harmi kyllä olen kiinnostuneempi oman yrityksen pyörittämisestä kuin mainitusta määräaikaisesta sopparista.

  PS. Jos täytät nuo vaatimukset ja olet aikeissa hakea paikkaa, niin ota yhteyttä myös minuun. Haluaisin yrittää tarjota selvästi paremman diilin kuin mitä A-klinikkasäätiö tarjoaa. ;-)

 2. Hyvä kommentti Mikko.

  Kyllähän tuossa vähän on sellainen fiilis, että jos tarpeet todella ovat isot, niin koordinaattori+tekijä -roolin sijasta kannattaisi hakea ehkä mieluummin hyvä koordinaattori tuohon hommaan, ja sitten etsiä teknisen toteutuksen saralle freelancerit/digitoimistot hommia hoitamaan.

  Jos joku osaa todella toteuttaa hyvin, niin hyvin harvoin sama henkilö diggaa myös koordinoinnista, sisäisestä suunnittelusta, innovoinnista yms. Periaatteessa joku työkokemusta kaipaava opiskelija voisi homman hoitaakin hyvin, mutta tosiaan jos nuo taidot oikeasti löytyy, niin tuo ei ole ainut tarjolla oleva diili :)

  Mutta saahan sitä haaveilla :) Ja jos ei nappaa, niin laittaa sitten koordinaattorin paikan hakuun ja budjetoi rahaa kumppaneiden kanssa toimimiseen. Hyvä koordinaattorihan saa todella paljon aikaan kun vain osaa valita sopivat kumppanit tekemään.

  Enitenhän maksaa yleensä malli jossa hommia hoidetaan oman toimen ohella kumppaneihin nojaten. Tällöin usein tilataan ei-järkeviä asioita ei-kustannustehokkaasti ja sitten ihmetellään miksi kaikki maksaa niin paljon. Kumppaneidenkin kannalta tilanne on ongelmallinen kun vastapuolella ei ole ihmisiä jotka ymmärtäisivät tilannetta kunnolla, niin kumppanikaan ei välttämättä pysty neuvomaan (tai kumppanille ei anneta mahdollisuutta).

Kommentointi on suljettu.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun