Haku päällä: Tulos kaipaa kipeästi ruotsia osaavia hakukoneoptimoijia

Perttu Tolvanen

Hakukoneoptimointiin ja -markkinointiin erikoistunut Tulos Helsinki kaipaa juuri nyt palvelukseensa ruotsinkielen taitoisia hakukoneoptimointiasiantuntijoita. Avoinna on kaksi paikkaa, johon kumpaankin odotellaan malttamattomana hakemuksia:

SEM Specialist

“Vi söker en SEM-specialist med känsla för kundens bästa. Som SEM-specialist ansvarar du för dina egna kunder och deras resultat. Du är analytisk, resultatorienterad, kreativ och hittar lösningar som gynnar kundens mål. Du jobbar både självständigt och i vårt interna kundteam, som består av bla SEO-specialister och analytiker.”

SEO Specialist

“Vi söker en resultatorienterad och erfaren sökmotoroptimerare. På Tulos ansvarar du för att dina kunders företagskommunikation blir så effektiv som möjligt för sökmotorerna att indexera. Texterna skall synas och konvertera! Du jobbar både självständigt och i vårt interna kundteam, som består av bla SEO-tekniker, SEM specialister och analytiker.”

Tuloksella on heidän omilla sivuillaan avoinna myös muita työpaikkailmoituksia. Erityisesti konversio-optimoijia ja web-analyytikkoja kuulemma kaivataan myös.

Lisää avoimia työpaikkoja avoimet työpaikat -palstalta.

PS. Onko firmassasi polttava tarve saada lisää ammattilaisia palkattua? Vierityspalkin avoimet työpaikat -palsta on web-ammattilaisten parissa erittäin suosittu ja ilmainen palsta. Jos paikan täyttämisellä on erityinen hoppu, niin voit myös ostaa “Haku päällä” -jutun web-aiheiselle ilmoituksellesi 300 euron (+alv.) kappalehintaan.

Aiheet: Avoimet työpaikat web-alalla

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.