Avoimia web-alan työpaikkoja huhtikuussa 2011

Perttu Tolvanen

Pitkin kevättä on rekrytointi käynyt varsin kuumana. Nytkin huhtikuussa on avoimet työpaikat -palstalla ilmoitettu useita kymmeniä ilmoituksia. Tässä muutamia poimintoja palstan ilmoituksista, erityisesti web design ja development -henkisistä rooleista:

Erityismaininnan kevään rekryistä ansaitsee Soprano Brain Alliance joka hakee mm. kolmea Drupal-arkkitehtia ja kymmentä (10) Drupal-kehittäjää. Ei ole tästäkään vaikea päätellä mikä web-julkaisujärjestelmä on ollut viime aikoina eniten myötätuulessa Suomessa.

Katso kaikki ilmoitukset avoimet työpaikat -sivulta.

Aiheet: avoimet duunit

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on vaativien verkkopalvelu- ja verkkokauppaprojektien läpiviennin, teknologiavalintojen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton toimija, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan verkkopalvelu-uudistuksia, valitsemaan sopivimmat teknologiat ja kilpailuttamaan sopivimmat kumppanit. Pertun kaikki kirjoitukset ja tulevat koulutukset.

Comments are closed.