Avoimia web-alan työpaikkoja huhtikuussa 2011

Perttu Tolvanen

Pitkin kevättä on rekrytointi käynyt varsin kuumana. Nytkin huhtikuussa on avoimet työpaikat -palstalla ilmoitettu useita kymmeniä ilmoituksia. Tässä muutamia poimintoja palstan ilmoituksista, erityisesti web design ja development -henkisistä rooleista:

Erityismaininnan kevään rekryistä ansaitsee Soprano Brain Alliance joka hakee mm. kolmea Drupal-arkkitehtia ja kymmentä (10) Drupal-kehittäjää. Ei ole tästäkään vaikea päätellä mikä web-julkaisujärjestelmä on ollut viime aikoina eniten myötätuulessa Suomessa.

Katso kaikki ilmoitukset avoimet työpaikat -sivulta.

Aiheet: Avoimet työpaikat web-alalla

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.