Avoimet työpaikat web-alalla marraskuussa 2010

Perttu Tolvanen

imageVierityspalkin avoimet työpaikat –palstalla on julkaistu marraskuussa (28. päivään mennessä) jo yli 90 työpaikkailmoitusta. Sadan ilmoituksen raja menee täten varmasti rikki marraskuussa. Rekrymarkkina käy siis varsin kuumana, ja etenkin webin kehitykseen liittyviä ammattilaisia haetaan yhä täsmällisemmillä ilmoituksilla. Myös monien julkaisujärjestelmien erityisosaamista kaivataan jatkuvasti (esim. Drupal, LifeRay, SharePoint).

Tässä viisitoista (15) tuoreinta ilmoitusta:

>> Kaikki ilmoitukset.

Aiheet: avoimet duunit

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on vaativien verkkopalvelu- ja verkkokauppaprojektien läpiviennin, teknologiavalintojen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton toimija, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan verkkopalvelu-uudistuksia, valitsemaan sopivimmat teknologiat ja kilpailuttamaan sopivimmat kumppanit. Pertun kaikki kirjoitukset ja tulevat koulutukset.

Comments are closed.