Avoimet työpaikat web-alalla marraskuussa 2010

Perttu Tolvanen

imageVierityspalkin avoimet työpaikat –palstalla on julkaistu marraskuussa (28. päivään mennessä) jo yli 90 työpaikkailmoitusta. Sadan ilmoituksen raja menee täten varmasti rikki marraskuussa. Rekrymarkkina käy siis varsin kuumana, ja etenkin webin kehitykseen liittyviä ammattilaisia haetaan yhä täsmällisemmillä ilmoituksilla. Myös monien julkaisujärjestelmien erityisosaamista kaivataan jatkuvasti (esim. Drupal, LifeRay, SharePoint).

Tässä viisitoista (15) tuoreinta ilmoitusta:

>> Kaikki ilmoitukset.

Aiheet: Avoimet työpaikat web-alalla

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.