Web/UI-kehittäjiä haetaan (10 avointa paikkaa)

Perttu Tolvanen

Rekrytointiyritys Saranen Consulting Oy:n viimeisin rekrykampanja kohdistuu web-kehittäjiin, ja etenkin sellaisiin web-kehittäjiin joita ei pelota myöskään avata Photoshoppia.

image

>> Työpaikkailmoitus Sarasen sivuilla: 10 visuaalista web-kehittäjää

Työpaikkoja on tarjolla monelta eri yritykseltä. Esimerkiksi Codebakersilla pääsisi tekemään räätälöityjen järjestelmien käyttöliittymiä, Crasmanilla intranet- ja extranet –kehitystä.

Ohjelmassa haetaan erityisesti tuoreita kykyjä, joille järjestetään Tieturin ja Sovelton voimin koulutusta. Koulutus tarjoaa oppia mm. seuraavissa aiheissa: XHTML, CSS, Javascript, ASP.Net Ajax, jQuery, PHP5, Adobe Flash, Actionscript, Adobe Photoshop -ohjelmisto.

Ohjelma alkaa koulutusjaksolla, ja ohjelmaan voi hakea välittömästi:

“Aloitamme yhteistyön kanssasi koulutusjakson puitteissa. Koulutusjakson pituus on 6 kuukautta ja koulutuspäivien lomassa työskentelet kehittymistäsi tukevissa web-ohjelmistokehitysprojekteissa yhteistyöyrityksessä. Koulutusaikana saat työhallinnon tukea ja tavoitteena on solmia vakituinen työsopimus koulutusjakson jälkeen yhteistyöyrityksen kanssa. Ensimmäiset koulutukset käynnistyvät jo 1.12.2010.”

>> Työpaikkailmoitus Sarasen sivuilla: 10 visuaalista web-kehittäjää

PS. Vierityspalkin avoimet työpaikat –listalta löytyy paljon muitakin avoimia web design ja käyttöliittymäsuunnittelu –aiheisia työpaikkoja tällä hetkellä. Esimerkiksi:

Aiheet: Avoimet työpaikat web-alalla

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!