Web/UI-kehittäjiä haetaan (10 avointa paikkaa)

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 13 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Asiakkaat rekrytoivat ahkerasti.

Rekrytointiyritys Saranen Consulting Oy:n viimeisin rekrykampanja kohdistuu web-kehittäjiin, ja etenkin sellaisiin web-kehittäjiin joita ei pelota myöskään avata Photoshoppia.

image

>> Työpaikkailmoitus Sarasen sivuilla: 10 visuaalista web-kehittäjää

Työpaikkoja on tarjolla monelta eri yritykseltä. Esimerkiksi Codebakersilla pääsisi tekemään räätälöityjen järjestelmien käyttöliittymiä, Crasmanilla intranet- ja extranet –kehitystä.

Ohjelmassa haetaan erityisesti tuoreita kykyjä, joille järjestetään Tieturin ja Sovelton voimin koulutusta. Koulutus tarjoaa oppia mm. seuraavissa aiheissa: XHTML, CSS, Javascript, ASP.Net Ajax, jQuery, PHP5, Adobe Flash, Actionscript, Adobe Photoshop -ohjelmisto.

Ohjelma alkaa koulutusjaksolla, ja ohjelmaan voi hakea välittömästi:

“Aloitamme yhteistyön kanssasi koulutusjakson puitteissa. Koulutusjakson pituus on 6 kuukautta ja koulutuspäivien lomassa työskentelet kehittymistäsi tukevissa web-ohjelmistokehitysprojekteissa yhteistyöyrityksessä. Koulutusaikana saat työhallinnon tukea ja tavoitteena on solmia vakituinen työsopimus koulutusjakson jälkeen yhteistyöyrityksen kanssa. Ensimmäiset koulutukset käynnistyvät jo 1.12.2010.”

>> Työpaikkailmoitus Sarasen sivuilla: 10 visuaalista web-kehittäjää

PS. Vierityspalkin avoimet työpaikat –listalta löytyy paljon muitakin avoimia web design ja käyttöliittymäsuunnittelu –aiheisia työpaikkoja tällä hetkellä. Esimerkiksi:

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

1 kommentti “Web/UI-kehittäjiä haetaan (10 avointa paikkaa)

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Vierityspalkki, Pingstate. Pingstate said: Web/UI-kehittäjiä haetaan (Vierityspalkki.fi blogijuttu): Ainakin junnuille hyvä tilaisuus saada koulutusta & du… http://bit.ly/9NILgS […]

Kommentointi on suljettu.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun