Reilusti avoimia työpaikkoja Vierityspalkin listalla

Perttu Tolvanen

Vierityspalkin avoimissa työpaikoissa on näin keskikesälläkin melkoinen tungos. Uusia paikkoja tulee päivittäin listalle ja muutama toimisto hakee jopa useita osaajia avustamaan syksyn projektiruuhkassa. Listan perusteella voisi jopa väittää, että moni yritys näkee syksyn työtilanteen erittäin positiviisena.

Tässä muutamia poimintoja listalta:

Myös haku Sanoma Magazinesiin perustettavaan web-kehitysyksikköön on avoinna aina 16.8.2010 asti.

Aiheet: Avoimet työpaikat web-alalla

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.