Ennätysmäärä avoimia työpaikkoja Vierityspalkin listalla

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Palvelukseen halutaan: Verkkokauppamyyjä.

Vierityspalkin avoimet työpaikat –listalla on huikea määrä avoimia työpaikkoja kuluvan vuoden lähestyessä loppuaan. Haku osaan paikoista päättyy jo 31.12.2009, mutta useimpiin ehtii hakea hyvin vielä tammikuussa.

Useita paikkoja on näin loppuvuodesta avoinna mm. Snoobilla, Barabralla, Nitro ID:llä, Descomilla ja Whitevectorilla. Yhteensä ilmoituksia avoimista työpaikoista on yli 50 kpl. Työtehtävät vaihtelevat verkkotuottamisesta ja web-suunnittelusta aina julkaisujärjestelmien kehitystehtäviin.

Avoimet työpaikat –lista.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

3 kommenttia on “Ennätysmäärä avoimia työpaikkoja Vierityspalkin listalla”

 1. Samuli Hakoniemi

  Mahtava homma! Sen verran tuntuu olevan paikkoja auki, että voisi jopa epäillä kysynnän ylittävän tarjonnan.

  Vaan mistä äkillinen tarve tuotantoihmisille on ilmaantunut? Yhdistämättä kommenttia artikkelissa mainittuihin yrityksiin: niin ovatko ovet käyneet alkuvuodesta toiseen suuntaan alan yrityksissä?

  Joka tapauksessa hatunnosto myös Vierityspalkille, että vaivautuu keräämään yhteen avoimet paikat tältä alalta.

 2. Tuomas Elenius

  Aika kivasti on tosiaan työmahdollisuuksia tarjolla. Pitäisiköhän harkita.. :) Toisaalta yksin puurtajanakin on töitä riittänyt ihan kivasti jo 1,5 vuoden ajan, joten jätänpä CV:n päivittämättä ja hakemukset lähettämättä ainakin toistaiseksi.

 3. Tommi Heinonen

  Ilmeisesti loppuvuodesta huomattiin, että vuosi ei ollutkaan niin paha, kuin mediassa alkuvuodesta hypetettiin. Oman yritykseni kasvu oli hieman ennakoitua parempi, vaikka en alun alkaenkaan uskonut hakukoneoptimoinnin kärsivän taantumasta – päinvastoin. Ja nyt firmat tajuavat, että ei kannata olla viimeinen kasvua hakeva ja palkkaa toimiston täyteen. Moni ulospotkituista on siirtynyt yrittäjyyteen, eikä todellakaan tule samalla rahalla takaisin.

Kommentointi on suljettu.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun