Ennätysmäärä avoimia työpaikkoja Vierityspalkin listalla

Perttu Tolvanen

Vierityspalkin avoimet työpaikat –listalla on huikea määrä avoimia työpaikkoja kuluvan vuoden lähestyessä loppuaan. Haku osaan paikoista päättyy jo 31.12.2009, mutta useimpiin ehtii hakea hyvin vielä tammikuussa.

Useita paikkoja on näin loppuvuodesta avoinna mm. Snoobilla, Barabralla, Nitro ID:llä, Descomilla ja Whitevectorilla. Yhteensä ilmoituksia avoimista työpaikoista on yli 50 kpl. Työtehtävät vaihtelevat verkkotuottamisesta ja web-suunnittelusta aina julkaisujärjestelmien kehitystehtäviin.

Avoimet työpaikat –lista.

Aiheet: Avoimet työpaikat web-alalla

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!
 1. Tuomas Elenius says:

  Aika kivasti on tosiaan työmahdollisuuksia tarjolla. Pitäisiköhän harkita.. :) Toisaalta yksin puurtajanakin on töitä riittänyt ihan kivasti jo 1,5 vuoden ajan, joten jätänpä CV:n päivittämättä ja hakemukset lähettämättä ainakin toistaiseksi.

 2. Samuli Hakoniemi says:

  Mahtava homma! Sen verran tuntuu olevan paikkoja auki, että voisi jopa epäillä kysynnän ylittävän tarjonnan.

  Vaan mistä äkillinen tarve tuotantoihmisille on ilmaantunut? Yhdistämättä kommenttia artikkelissa mainittuihin yrityksiin: niin ovatko ovet käyneet alkuvuodesta toiseen suuntaan alan yrityksissä?

  Joka tapauksessa hatunnosto myös Vierityspalkille, että vaivautuu keräämään yhteen avoimet paikat tältä alalta.

 3. Tommi Heinonen says:

  Ilmeisesti loppuvuodesta huomattiin, että vuosi ei ollutkaan niin paha, kuin mediassa alkuvuodesta hypetettiin. Oman yritykseni kasvu oli hieman ennakoitua parempi, vaikka en alun alkaenkaan uskonut hakukoneoptimoinnin kärsivän taantumasta – päinvastoin. Ja nyt firmat tajuavat, että ei kannata olla viimeinen kasvua hakeva ja palkkaa toimiston täyteen. Moni ulospotkituista on siirtynyt yrittäjyyteen, eikä todellakaan tule samalla rahalla takaisin.