Avoimia työpaikkoja digimedia-alalla syksyllä 2009

Perttu Tolvanen

Vierityspalkin avoimet työpaikat –lista on herännyt syksyllä eloon. Listalle ilmoitetaan uusia työpaikkoja lähes päivittäin ja useimmat työpaikat ovat sellaisia joita ei isoista työpaikkapalveluista löydä. Moni firma on löytänyt Vierityspalkin listan hyväksi paikaksi ilmoitella projektiduuneista ja hakea osaajia vähän hiljaisemmalla profiililla kuin esimerkiksi ilmoituksella Helsingin Sanomissa.

Kannattaa tilata palstan oma RSS-syöte, niin pysyy helposti kartalla millaisia osaajia Suomessa digimedia-alalle kaivataan.

Tässä muutamia poimintoja viime viikoilta:

Erilaisiin Web Designer ja Web Developer –rooleihin tuntuu olevan koko ajan hakuja käynnissä paljon. Vaatimukset toki vaihtelevat paljon, mutta ainakin nämä työnimikkeet tuntuvat vakiintuneen alalle.

Aiheet: Avoimet työpaikat web-alalla

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.