Avoimia työpaikkoja digimedia-alalla syksyllä 2009

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Palvelukseen halutaan: Verkkokauppamyyjä.

Vierityspalkin avoimet työpaikat –lista on herännyt syksyllä eloon. Listalle ilmoitetaan uusia työpaikkoja lähes päivittäin ja useimmat työpaikat ovat sellaisia joita ei isoista työpaikkapalveluista löydä. Moni firma on löytänyt Vierityspalkin listan hyväksi paikaksi ilmoitella projektiduuneista ja hakea osaajia vähän hiljaisemmalla profiililla kuin esimerkiksi ilmoituksella Helsingin Sanomissa.

Kannattaa tilata palstan oma RSS-syöte, niin pysyy helposti kartalla millaisia osaajia Suomessa digimedia-alalle kaivataan.

Tässä muutamia poimintoja viime viikoilta:

 • Kotisivukoneen ja Moogon taustalla oleva Ideakone hakee markkinointipäällikköä web-palveluilleen.
 • Bidray hakee Web Developeria Espooseen.
 • SOK hakee digitaalisen markkinoinnin suunnittelupäällikköä.
 • RIO Digital hakee paria UI designeria todella pikaisesti (deadline 5.10.2009).
 • Culminatum hakee digitaalisen median innovaatiotoiminnan hankkeiden vetämiseen projektipäälliköitä.
 • Trainers’ House hakee projektipäälliköitä, sovelluskehittäjiä ja sovellusarkkitehtejä Microsoft-teknologioilla tehtäviin projekteihin.
 • Oikeusministeriö hakee verkkotoimittajaa.
 • Futuricella on iso rekrytointikampanja käynnissä jossa he hakevat kymmentä osaajaa eri tehtäviin – kaikki tehtävät vahvasti web-alalla. Paikkoja on jopa Widget- ja iPhone –devaajille sekä Ruby on Railsia ja Pythonia osaaville web-kehittäjille.
 • Avalon hakee Site Builderia ja AD:ta.
 • Digialla on myös iso rekrykierros käynnissä ja haun kohteena ovat erityisesti mobiilipuolen kehittäjät – erityisesti Linux-alustalle sovelluksia kehittämään.
 • Sininen Meteoriitti hakee MOSS-osaajia.

Erilaisiin Web Designer ja Web Developer –rooleihin tuntuu olevan koko ajan hakuja käynnissä paljon. Vaatimukset toki vaihtelevat paljon, mutta ainakin nämä työnimikkeet tuntuvat vakiintuneen alalle.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun