Web-alan avoimia työpaikkoja elokuussa 2009

Perttu Tolvanen

Avoimet työpaikat -palsta sai kesän kunniaksi hieman isomman päivityksen. Avoimia paikkoja tuntuu olevan avoinna alalla varsin paljon. Web-kehittäjiä, web-suunnittelijoita ja web-graafikoita haetaan projektityöhön ja vakituisiin paikkoihin. Erityisesti Drupal-kehittäjiä ja Sharepoint-osaajia kaivataan runsaasti.

Listalle lisättiin useita kymmeniä avoimia työpaikkoja. Tässä pari mielenkiintoista poimintaa tarjonnasta:

Katso kaikki avoimet työpaikat Suomen web-alalla.

Aiheet: avoimet duunit

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton toimija, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat ja kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit. Pertun yhteystiedot.