Web-alan avoimia työpaikkoja elokuussa 2009

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Palvelukseen halutaan: Verkkokauppamyyjä.

Avoimet työpaikat -palsta sai kesän kunniaksi hieman isomman päivityksen. Avoimia paikkoja tuntuu olevan avoinna alalla varsin paljon. Web-kehittäjiä, web-suunnittelijoita ja web-graafikoita haetaan projektityöhön ja vakituisiin paikkoihin. Erityisesti Drupal-kehittäjiä ja Sharepoint-osaajia kaivataan runsaasti.

Listalle lisättiin useita kymmeniä avoimia työpaikkoja. Tässä pari mielenkiintoista poimintaa tarjonnasta:

 • Oikeusministeriö hakee Ylitarkastajaa vetämään web-järjestelmät tiimiä ja koordinoimaan ministeriön verkkopalveluhankkeita.*
 • Oikeusministeriö hakee it-suunnittelijaa verkkopalveluiden projektipäällikkötehtäviin.
 • Jyväskylän yliopisto hakee markkinoinnin professorin virkaan henkilöä. Professuurin aiheena kuluttajakäyttäytyminen ja erityisesti uusiin teknologioihin perustuva markkinointiviestintä.
 • Culminatum hakee projektipäällikköä digiyritysten International Business Program -hankkeeseen.
 • Skype hakee Platform Release Manageria Helsinkiin, Tallinnaan tai Tukholmaan.
 • Digia hakee Web UI Developer -rooliin tekijöitä Helsinkiin, Tampereelle, Jyväskylään ja Ouluun.
 • Web Developer -rooliin haetaan paljon tekijöitä. Esimerkiksi Really Helsinki hakee tekijää projekteihinsa.*

Katso kaikki avoimet työpaikat Suomen web-alalla.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

1 kommentti “Web-alan avoimia työpaikkoja elokuussa 2009

 1. […] Viikko sitten kirjoitetun koosteen jälkeen on Vierityspalkin avoimet työpaikat –palstalle tullut lukuisia uusia ilmoituksia. Erityisesti “Web Developer” –rooliin haetaan vahvasti tekijöitä. […]

Kommentointi on suljettu.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun