Avoimia työpaikkoja web-alalla kesäkuussa 2009

Perttu Tolvanen

Vielä ehtii hakea seuraaviin Vierityspalkissa julkaistuihin avoimiin työpaikkoihin:

image

Lisää avoimia web-ammattilaisten työpaikkoja löytyy Vierityspalkin Avoimet työpaikat –listalta. Ja toki myös mol.fi:stä, Monsterista, Oikotieltä, Pingstatesta ja Uratieltä.

Aiheet: avoimet duunit

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.