Avoimia työpaikkoja ja uusia verkkopalveluita

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Palvelukseen halutaan: Verkkokauppamyyjä.

Vierityspalkin avoimet työpaikat –palsta ja uudet julkaisut –palsta ovat kumpikin päivittyneet nyt vuoden 2009 aikana tasaisesti. Tässä muutamia poimintoja parin viime viikon tapahtumista:

Avoimia työpaikkoja:

 • Dialogi hakee projektipäällikköä verkkomediaprojekteihin*. Projektipäälliköltä kaivataan erityisesti näkemystä internet-median erityispiirteistä. Dialogi hakee myös Verkko-AD:tä jolla on ymmärrystä verkkomedian konsepteista ja näiden asettamista vaatimuksista visuaaliselle suunnittelulle*.
 • Myös Kirjastot.fi –palvelu hakee moniosaavaa suunnittelijaa toteuttamaan labs.kirjastot.fi verkkopalvelua*. Labs.kirjastot.fi palvelussa on tarkoituksena kokeilla ja testailla erityisesti avoimen lähdekoodin sovelluksia jotka voisivat soveltua kirjastoalalle. Täten osaamisvaatimuksiin kuuluu ohjelmointi ja sivustojen ulkoasujen tekninen toteutus.

Uusia verkkopalveluprojekteja:

 • One Did It Oy ilmoitti listalle tuoreen verkkopalvelu-uudistuksensa* suomenkielisen version. Oman ekojalanjälken mittaukseen erikoistunut verkkopalvelu mahdollistaa oman jalanjäljen laskemisen ja ystävien haastamisen mukaan.image
 • World of Football ilmoitti listalle myös uuden verkkopalvelunsa*. Uusi verkkopalvelu koostaa yhteen ajankohtaiset tapahtumat, uutiset ja blogit. Tähtikirjoittajina ovat Atik Ismail ja Perparim Hetemaj. Palvelu koostaa ansiokkaasti yhdelle sivulle valtavan määrän jalkapalloaiheisia tietolähteitä.

screenshotti wof.fi palvelusta 10.5.2009

 • Myös White Sheep* on ilmoitellut listalle ahkerasti näyttäviä verkkopalveluitaan. Viimeisimpänä kohteena on Jarkko Niemisen virallinen verkkosivusto*. White Sheepin mukaan palvelussa on varsin paljon modernin verkkosivuston ominaisuuksia:

“Jarkko Niemisen uusi tuleminen verkossa sisältää ajankohtaista tietoa “tien päältä”, eli Jarkon viimeiset kuulumiset microbloginomaisesti sekä Nokia mapsin kautta tiedon myöskin missäpäin maailmaa Jarkko tällä hetkellä pelaa. Visuaalisesti vahva, erottuva ja tyylikäs sivu erottaa Jarkon muista harrastelijoista.”

Jarkko Nieminen, virallinen verkkosivusto 2009

Esimerkiksi paikkatiedon luova soveltaminen ja karttakäyttöliittymät tuntuvat tulevan vastaan uusissa palveluissa jatkuvasti. Jarkonkin liikkeitä voi seurata palvelun avulla kartan kautta. Myös monitasoinen uutisointi tuntuu olevan henkilöbrändisivustojen peruselintarvikkeita nykyisin. Viralliset tiedotteet erotellaan selkeästi blogisisällöistä ja saatetaanpa vielä mikrobloggauksetkin erotella omaksi osiokseen.

 • Myös mainostoimisto Avalon* on ollut aktiivinen uusien palveluiden toteutuksessa ja ilmoittelussa. Viimeisimpänä heidän toteutuksenaan on Hertz-autovuokraamobrändille tehty kampanja. Sivustoprojektin tiivissä kuvauksessa* Avalon myös kertoo millaiseen markkinointikampanjakokonaisuuteen sivusto liittyy.

image

Uudet julkaisut –palsta on lähtenyt hyvin käyntiin ja erityisesti markkinointikampanjoihin liittyvien sivustojen kohdalla palsta tuntuu toimivan hyvin. Lukijoiden kannalta on aivan olennaista tietää millaiseen kokonaisuuteen jokin sivusto liittyy. Antamalla tiiviin kuvauksen sivustosta ja projektista pystyy toimisto kertomaan mikä “jutun juju” on.

Uudet julkaisut –palstalle ja avoimet työpaikat –palstalle voivat internetin parissa toimivat yritykset jättää ilmoituksiaan ilmaiseksi. Uusien työpaikkojen ja sivustojen ilmoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä joten rohkeasti vain oman firman avoimet duunit ja uudet projektit listalle!

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

4 kommenttia on “Avoimia työpaikkoja ja uusia verkkopalveluita”

 1. Tähtikirjoittajina ovat Atik Ismail ja Perparim Hetemaj.

 2. Kiitos korjauksesta. Nyt kunnossa.

 3. Uusista julkaisuista olisi hieno saada oma feedinsä, jotta lisäyksiä olisi helpompi seurata. Työpaikka-feedistäkin voisi olla monelle iloa.

 4. Kiitos kommentista! Nyt löytyvät feedit paremmin palkin yläreunasta.

Kommentointi on suljettu.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun