Avoimia työpaikkoja ja uusia verkkopalveluita

Perttu Tolvanen

Vierityspalkin avoimet työpaikat –palsta ja uudet julkaisut –palsta ovat kumpikin päivittyneet nyt vuoden 2009 aikana tasaisesti. Tässä muutamia poimintoja parin viime viikon tapahtumista:

Avoimia työpaikkoja:

Uusia verkkopalveluprojekteja:

screenshotti wof.fi palvelusta 10.5.2009

“Jarkko Niemisen uusi tuleminen verkossa sisältää ajankohtaista tietoa “tien päältä”, eli Jarkon viimeiset kuulumiset microbloginomaisesti sekä Nokia mapsin kautta tiedon myöskin missäpäin maailmaa Jarkko tällä hetkellä pelaa. Visuaalisesti vahva, erottuva ja tyylikäs sivu erottaa Jarkon muista harrastelijoista.”

Jarkko Nieminen, virallinen verkkosivusto 2009

Esimerkiksi paikkatiedon luova soveltaminen ja karttakäyttöliittymät tuntuvat tulevan vastaan uusissa palveluissa jatkuvasti. Jarkonkin liikkeitä voi seurata palvelun avulla kartan kautta. Myös monitasoinen uutisointi tuntuu olevan henkilöbrändisivustojen peruselintarvikkeita nykyisin. Viralliset tiedotteet erotellaan selkeästi blogisisällöistä ja saatetaanpa vielä mikrobloggauksetkin erotella omaksi osiokseen.

  • Myös mainostoimisto Avalon on ollut aktiivinen uusien palveluiden toteutuksessa ja ilmoittelussa. Viimeisimpänä heidän toteutuksenaan on Hertz-autovuokraamobrändille tehty kampanja. Sivustoprojektin tiivissä kuvauksessa Avalon myös kertoo millaiseen markkinointikampanjakokonaisuuteen sivusto liittyy.

image

Uudet julkaisut –palsta on lähtenyt hyvin käyntiin ja erityisesti markkinointikampanjoihin liittyvien sivustojen kohdalla palsta tuntuu toimivan hyvin. Lukijoiden kannalta on aivan olennaista tietää millaiseen kokonaisuuteen jokin sivusto liittyy. Antamalla tiiviin kuvauksen sivustosta ja projektista pystyy toimisto kertomaan mikä “jutun juju” on.

Uudet julkaisut –palstalle ja avoimet työpaikat –palstalle voivat internetin parissa toimivat yritykset jättää ilmoituksiaan ilmaiseksi. Uusien työpaikkojen ja sivustojen ilmoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä joten rohkeasti vain oman firman avoimet duunit ja uudet projektit listalle!

  1. Anonyymi says:

    Tähtikirjoittajina ovat Atik Ismail ja Perparim Hetemaj.

  2. eb says:

    Uusista julkaisuista olisi hieno saada oma feedinsä, jotta lisäyksiä olisi helpompi seurata. Työpaikka-feedistäkin voisi olla monelle iloa.