Avoimia työpaikkoja web-suunnittelussa ja -toteutuksessa

Perttu Tolvanen

Vierityspalkin avointen työpaikkojen listalla on jo huhtikuun aikana julkaistu lähes 40 uutta työpaikkailmoitusta. Avoimia paikkoja on web-graafikoista koodareihin.

Erityisesti projektipäällikkö-tyyppisiin tehtäviin on käynnissä melkoinen määrä hakuja. Esimerkiksi YLE hakee verkkopalveluiden teknistä kehityspäällikköä ja yle.fi:lle kehityspäällikköä. Myös esimerkiksi Flash-osaaminen on kysyttyä. Esimerkiksi Into-Digital hakee Digi-AD:ta/Flash Designeria.

Useista YT-neuvotteluista huolimatta osaajia haetaan web-sektorilla edelleen aktiivisesti ja erityisesti monet pienet toimistot rekrytoivat ihan samalla tavalla kuin viime vuonna.

Aiheet: avoimet duunit

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton toimija, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat ja kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit. Pertun yhteystiedot.
  1. PerttuT says:

    Tuosta digimedian osaajien kysynnästä on myös maininta ProSource-firman blogissa: http://www.prosource.fi/blogi/2009/01/27/4

    Jotenkin tuntuu että viime vuonna moni 50+ johtaja käänsi takkinsa toden teolla internettiin ja nyt sitten taantuman kohdalla webiin liittyvät kehitysprojektit saavat myös strategista painoarvoa eivätkä ole täten ensimmäisenä leikkauslistalla. Myös rummutus kaiken maailman Enterprise 2.0:sta on kolahtanut yllättävän moneen pomoon ja seuraavan sukupolven yhteistoimintavälineisiin panostetaan. Kuplaa ei ehkä ole tulossa, mutta eipähän web-sektorin työläisten tarvitse duunien puolesta samalla tavalla pelätä.