Avoimet työpaikat digimedia-alalla tammikuussa 2009

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Palvelukseen halutaan: Verkkokauppamyyjä.

Koosteena tammikuun avoimet työpaikat digimedia-alalla. Vierityspalkin avoimet työpaikat RSS-syöte kannattaa tilata jos haluaa varmistaa, että ehtii lähettää hakemuksia näihin paikkoihin. Syötteen tilaajamäärä on tällä hetkellä yli 200 tilaajaa ja tämän lisäksi hakukoneiden kautta sivu löydetään 150-200 kertaa päivässä.

Avoimista työpaikoista voi vihjata ilmaiseksi Vierityspalkille toimituksen sähköpostilistalle: toimitus-lista (at) vierityspalkki.fi, tai vaihtoehtoisesti suoraan allekirjoittaneelle (perttu (at) projekti55.fi), koska toistaiseksi Vierityspalkin toimituksen sähköpostiosoitteessa on domain-muutoksista johtuen toimintaongelmia. Pahoittelemme häiriötä.

Avoimet alan duunit tammikuussa 2009:

29.1.2009

Web Application Developer, Frantic

 • “You will take part in designing, producing and maintaining leading global websites and web services in projects of various shapes and sizes. A developer is not just a coder. Our developers “get” the web and the Internet in general. They understand its possibilities and limitations: all the server’s gory details and every protocol from IP to SOAP. Our developers have a passion to make the web better. Requirements: 1) You are an experienced software developer with a good understanding of some of the following programming languages: Perl, PHP, Python, Ruby, Java, and C#, 2) You are an expert on software and web-development methods and technologies such as object-oriented programming and databases, test-driven development, and MVC frameworks, 3) You have gained experience in large-scale web application projects and you have 4-5 years of relevant work experience, 4) You have a passion to learn new technologies, including modern object-oriented Perl techniques such as Catalyst, Moose, and other current best practices, if they’re not in your portfolio yet.”

Web Developer (Actionscript, PHP, MySQL), HeyDay

Linux developers, Maemo platform (eg. N810 tablet)

25.1.2009

Ratkaisumyyjä online-liiketoimintaan, Sanoma Entertainment

Entertaining Services Manager, Elisa

Project Manager, Uoma

Usability Expert, Sitebuilder & Software Developer (Java), Design Agency Fusion

.Net Sovelluskehittäjä (3 paikkaa), Digia, Helsinki

Verkko-opetuksen kehittäjä, Suomen projekti-instituutti, Espoo

Flash Developer, Viherjuuri Helsinki

Freelance web-suunnittelija, ICT Verkkotoimisto Helsinki

.Net ohjelmistokehittäjiä (5 paikkaa), Flander

Ohjelmistosuunnittelija (2 paikkaa), Beneway, Kuopio

Sharepoint-osaaja (2 paikkaa), Digia, Helsinki

Web Developer (3 paikkaa), RunToShop

Web-ohjelmoija, Academic Work, Vantaa

Projektipäällikkö, NitroFX, Helsinki

Google Adwords -mainossuunnittelija, Vihtori, Turku

19.1.2009

Project Coordinator, Frantic

 • “As our Project Coordinator you would be working on various web marketing projects for both our local and international clients. You would team up with the best digital Account Directors, Planners, Graphic Designers, Copywriters and Tech guys. Your everyday tasks would include normal project management activities like resourcing; client communications; participating in our planning and design process; reporting and invoicing – all actions that produce results for the benefit of our clients. You thrive in an action packed and fast paced environment and aren’t afraid to take the initiative and make decisions.”

2x PHP-ohjelmoija (LAMP), Poutapilvi

 • “Poutapilvi hakee ohjelmistokehittäjää Turkuun. Olemme yksi harvoista omaa www-julkaisujärjestelmää tuottavista yrityksistä. P4-järjestelmämme on erittäin kilpailukykyinen vastaaviin open source –tuotteisiin verrattuna. Nyt haemme lisää ohjelmointivoimaa, jotta voimme vastata kasvaneeseen kysyntään. Poutapilvessä olet ohjelmistokehittäjänä tärkeässä roolissa. Toimit P4-julkaisujärjestelmän jatkokehittäjänä ja saat kohtuullisen vapaat kädet toteuttaa itseäsi. Asiakkaamme ehdottavat jatkuvasti mitä mielikuvituksellisimpia ominaisuuksia lisättäväksi julkaisujärjestelmäämme. Sinun tehtäväsi on toteuttaa ne optimaalisella tavalla. Ei siis riitä, että kakku on päältä kaunis, myös koodin pitää olla henkeäsalpaavaa. “

Web AD, Lahtinen & Mantere Saatchi & Saatchi

 • “Vahvistamme joukkuettamme. Turun toimistossamme on tuoli kokeneelle digitaalisen markkinoinnin ammattilaiselle, joka nauttii asiakkaan tarpeiden selvittämisestä, ratkaisujen ideoinnista ja vieläpä niiden laadukkaasta suunnittelusta. Sinä tiedät, mitä sinun pitää osata ja tietää. Me puolestamme ymmärrämme, että tarvitset hyvät työkalut ja asiallisen korvauksen menetetystä vapaa-ajasta. Eiköhän siis tavata pikapuolin? Luottamukselliset yhteydenotot meilitse, toimitusjohtaja Sam Hansén: sam.hansen@lmsaatchi.fi, 23.1.09 mennessä.”

15.1.2009

Tekninen Market Program Manager, Microsoft

 • “Market Program Managerina toimit linkkinä liiketoimintapuolen ja teknisten tiimien välillä. Vastaat Suomessa uusien ja innovatiivisten portaalituotteiden suunnittelusta ja käyttöönotosta MNS.fi-portaaliin. Luot suhteet sisäisiin asiakkaisiin ja muunnat paikallisen liiketoiminnan tarpeet teknisiksi vaatimuksiksi ja kehität portaalin tuotteita ja palveluita vastaamaan liiketoiminnan tarpeita. Vedät uusien tuotteiden lanseerauksen vaatimusmäärittelystä käyttöönottoon, eri tiimien toimintoja koordinoiden. Ymmärrät portaalituotteiden teknisen arkkitehtuurin ja paikallisen online-markkinan trendit.”

Linux Developers, Ixonos

Informationsplanerare, Svenska handelshögskolan, Helsinki

Sosiaalisen median guru, Britney Spears, USA

14.1.2009

HTML/CSS-osaaja visuaalisella silmällä (nopea haku), Futurice

 • “Nyt etsimme Helsingin toimistoomme hyvin nopealla aikataululla kahta
  lahjakasta täysipäiväistä HTML- ja CSS-taituria mielenkiintoiseen noin
  kolme kuukautta kestävään projektiin (+ mahdollinen jatko aina
  kesäkuuhun asti). Lisäksi plussaa olisi, jos tuntisitte javascriptiä tai
  teillä olisi graafisia kykyjä. Projekti alkaisi hetimmiten / viimeistään
  helmikuun alussa. Jos kaipaat työtä koulun ohessa tai freelancer-hommia,
  ota minuun puhelimitse tai sähköpostitse yhteyttä vielä tällä viikolla! – Lenita Lempainen / Futurice / 040 772 1931 / lenita.lempainen@futurice.fi”

Tekninen projektipäällikkö, Rio Digital

Software Designer, PHP, Really Helsinki

Flash-ohjelmoija ja Web-kehittäjä, Sempre Media

Online-kehittäjä (hakusanamainonta), LEAD Espoo

Google Adwords tuottaja, Kontaktia, Tampere

Flash koostaja / visuaalinen suunnittelija, 2 paikkaa, Context Learning Finland

Ohjelmoija, Nitro ID, Kotka

Portal Developer, Barona, Espoo

Verkkopalveluiden kehityspäällikkö, Etera

Web Designer, Karelian palvelut

Web Developer, SpecSoft Group, Kirkkonummi

Web-suunnittelija, StudentWork, Tampere

… ja lisää löytyy Avoimet työpaikat -sivulta.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun