Avoimet työpaikat digimedia-alalla marraskuussa 2008

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Palvelukseen halutaan: Verkkokauppamyyjä.

Koosteena marraskuun avoimet työpaikat digimedia-alalla. Vierityspalkin avoimet työpaikat RSS-syöte kannattaa tilata jos haluaa varmistaa, että ehtii lähettää hakemuksia näihin paikkoihin. Syötteen tilaajamäärä on tällä hetkellä yli 200 tilaajaa ja tämän lisäksi hakukoneiden kautta sivu löydetään 150-200 kertaa päivässä. Alan yritykset voivat vihjata omista paikoistaan ilmaiseksi Vierityspalkille toimituksen sähköpostilistalle: toimitus-lista (at) vierityspalkki.fi

Avoimet työpaikat marraskuussa 2008:

30.11.2008

Tuotepäällikkö, Nitro ID

Verkkoviestintäsuunnittelija, HUMAK

.Net Developer & Java Developer, Uoma

Verkkokehittäjä (PHP/MySQL), Suomen Lyyra

Web Designer, Web Developer, AD, Pisa Marketing

Java-sovellusasiantuntija, Ambientia

Java-ohjelmoija, Ambientia

Wiki-konsultti, Ambientia

Konsultti/asiantuntijamyyjä, Ambientia

Web-ohjelmoija, Wendeo Labs

Web Designer, Karelian palvelut Oy, Helsinki

Web-suunnittelija, Astek Systems, Vantaa

Web / käyttöliittymäosaajia, Peak-IT

Www-suunnittelija, Atech, Hämeenlinna

20.11.2008

Verkkotiedottaja, STTK

Projektipäällikkö, Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus

Verkkokehittäjä, Lyyra

Hakukoneoptimoinnin ammattilainen (SEO), Personnel

 • “Vastaat markkinointitiimissä online-palveluiden asiakaslähtöisestä hakukoneoptimoinnista. Vastaat online-palveluportfolion sisältöjen hakukoneoptimoinnista ja sen teknisestä vaatimusmäärittelystä, toteutuksesta ja validoinnista. Tehtäviisi kuuluu myös hakukonemarkkinoinnin suunnittelua ja toteutusta yhteistyössä sisäisten kumppaneiden kanssa. Analysoit online-palveluiden käyttöä ja hyödynnät tuloksia hakukonemarkkinoinnissa ja tuotekehityksessä.”

Projektipäällikkö, Art Director, Konseptisuunnittelija, Junior AD, Morning Digital Design

Projektipäällikkö, Art Director, flash-suunnittelija, copywriter, Deasign

15.11.2008

Sitebuildereita (PHP, XHTML, Javascript -ym. tyyppejä), Frantic

Web-kehittäjä, Helsingin kauppakorkeakoulun ylioppilaskunta

Verkkotoimittaja, Helsingin yliopisto

 • “Verkkotoimittajana olet kolmikielisen www.helsinki.fi-kaupunkiportaalin vastaava toimittaja. Vastuullasi on 40 000 eri viikkokävijän verkkopalvelun kehittäminen ja sisällöntuotannon koordinointi. Osallistut monipuolisesti myös koko yliopiston verkkopalvelukokonaisuuden kehittämiseen. Toivomme sinulta 1) työkokemusta verkkoviestinnästä sekä tiedottajan, toimittajan tai tuottajan töistä, 2) hyviä verkkoviestintä- ja kirjoittamistaitoja, 3) kiinnostusta digitaalista markkinointiviestintää kohtaan, 4) kokemusta sisällöntuotantoverkostojen koordinoinnista ja motivoinnista, 5) esiintymis- ja kouluttajataitoa, 6) ylempää korkeakoulututkintoa sekä digitaalisen median opintoja, 7) idearikkautta, yhteistyökykyä ja aktiivista otetta työhön. Etsimämme verkkotoimittaja hallitsee hyvin digitaaliset tieto- ja viestintätekniikat. Olet käyttänyt sisällönhallintajärjestelmiä, mutta osaat työskennellä myös html-editorilla (erit. Dreamweaver). Digitaalinen kuvankäsittely sujuu sinulta vaivatta. Suomen kielen lisäksi puhut hyvin englantia ja osaat ilmaista itseäsi ruotsiksi.”

Graphic Designer / Flash Designer, Ramblas Digital

Tekninen projektipäällikkö (mm. avoimen lähdekoodin CMS-järjestelmät), Trainers’ House

Käyttöliittymä / Web 2.0 -osaaja, Luokkapolku

Web Designer, Irc-gallerian mainostuotanto, Sulake

Verkkomedia-trainee, Etuovi.com

Kehityspäällikkö, OP-Pohjola

Projektipäällikkö eFenniaan (sähköinen asiointi ja verkkopalveluiden kehitys), Logica

ECM: Projektipäälliköitä ja arkkitehtejä, Affecto

ECM: .Net ja MOSS ammattilaisia, Affecto

Projektipäällikkö, Uudet liiketoiminnat, Logica

Web-graafikko, Solita

Verkko-oppimistoteutusten sisällöntuottaja, Itella

Web-ohjelmoija, DL Software

Web-kehittäjä, Netwheels

Projektijohtaja, projektipäällikkö, Web developer, Mainostoimisto Rientola

Projektipäällikkö, ohjelmoija, web-analyytikko, Naviatech

MOSS Expert (Sharepoint 2007), ActiveArk

Sisällönsyöttäjä, Nitro FX

Suunnittelija, verkkopalvelut, Fennia

Verkkopalveluiden tekninen tukihenkilö/ ohjelmoija, Smilehouse Oy, Helsinki

Web Applications Developer, In4mo Oy, Espoo

Web-sivujen päivittäjä, Helsinki, StudentWork Oy Henkilöstöpalvelut, Helsinki

… ja lisää löytyy Avoimet työpaikat -sivulta.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun