Digitaalisen median osaajilla on kysyntää

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Palvelukseen halutaan: Verkkokauppamyyjä.

Useampi alan toimisto rekrytoi aktiivisesti tällä hetkellä ja jaossa on mielenkiintoisia paikkoja. Esimerkiksi Morning Digital Design hakee rekrykampanjalla Projektipäällikköä, Art Directoria, Konseptisuunnittelijaa ja Junior AD:ta*.

morning-rekry

Muutamia poimintoja avoimien työpaikkojen virrasta*:

 • Naviatech hakee ohjelmoijaa, projektipäällikköä ja web-analyytikkoa.*
 • STTK hakee verkkopalveluitaan kehittämään verkkotiedottajaa.*
 • Sanoma Digital hakee myyntipäällikköä verkkopalveluiden kumppanimyyntiin*. Rekryä varten on jopa perustettu oma blogi* jossa hakijoiden mahdollisiin kysymyksiin vastaillaan jo etukäteen. Ei ihan huono idea. Ainakin hakukonesijoitukset paranevat. Tosin nämäkin panostukset olisi ehkä voinut laittaa sen oman sivuston* kehittämiseen… Blogistakin puuttuu nimittäin vastaus siihen kaikkein polttavimpaan kysymykseen: Mikä ihmeen Sanoma Digital?* (huom. linkin takaa löytyvä virallinen sivusto ei välttämättä auta ymmärtämään asiaa sen paremmin)
 • Suomeen rantautuva ruotsalainen digitoimisto Deasign on kiinnostunut rekrytoimaan mm. projektipäällikön, copywriterin, flash-suunnittelijan, art directorin ja tuotantopäällikön.* Poikkeuksellisen omituinen ilmoitus löytyy myös Uratieltä*.

Suomen toimistoa perustava Deasign ei ole Sanoma Digitalin tavoin vielä aivan tainnut päättää mihin aikoo keskittyä, koska verkkosivustolla toimiston “erikoistumista” kuvataan hyvin laajasti: “Olemme strategiaan ja toteutukseen keskittynyt digimediatoimisto.

Tarkemmalla rajauksellahan voisi vaikka erottua joukosta. :)

Vierityspalkin toimitukselle voi vihjata digimedia-alan avoimista työpaikoista osoitteeseen toimitus-lista(at)vierityspalkki.fi

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

1 kommentti “Digitaalisen median osaajilla on kysyntää

 1. Erikoinen haku löytyy myös optimointi.comista. Mukana mielenkiintoista keskustelua: *linkki poistettu toimimattomana*

Kommentointi on suljettu.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun