Digitaalisen median osaajilla on kysyntää

Perttu Tolvanen

Useampi alan toimisto rekrytoi aktiivisesti tällä hetkellä ja jaossa on mielenkiintoisia paikkoja. Esimerkiksi Morning Digital Design hakee rekrykampanjalla Projektipäällikköä, Art Directoria, Konseptisuunnittelijaa ja Junior AD:ta.

morning-rekry

Muutamia poimintoja avoimien työpaikkojen virrasta:

Suomen toimistoa perustava Deasign ei ole Sanoma Digitalin tavoin vielä aivan tainnut päättää mihin aikoo keskittyä, koska verkkosivustolla toimiston “erikoistumista” kuvataan hyvin laajasti: “Olemme strategiaan ja toteutukseen keskittynyt digimediatoimisto.

Tarkemmalla rajauksellahan voisi vaikka erottua joukosta. :)

Vierityspalkin toimitukselle voi vihjata digimedia-alan avoimista työpaikoista osoitteeseen toimitus-lista(at)vierityspalkki.fi

Aiheet: avoimet duunit

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton toimija, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat ja kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit. Pertun yhteystiedot.