Avoimet työpaikat digimedia-alalla lokakuussa 2008

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Palvelukseen halutaan: Verkkokauppamyyjä.

Koosteena lokakuun avoimet työpaikat digimedia-alalla. Vierityspalkin avoimet työpaikat RSS-syöte kannattaa tilata jos haluaa varmistaa, että ehtii lähettää hakemuksia näihin paikkoihin. Syötteen tilaajamäärä on tällä hetkellä yli 200 tilaajaa ja tämän lisäksi hakukoneiden kautta sivu löydetään 50-150 kertaa päivässä. Alan yritykset voivat vihjata omista paikoistaan ilmaiseksi Vierityspalkille toimituksen sähköpostilistalle: toimitus-lista (at) vierityspalkki.fi

Avoimet työpaikat lokakuussa 2008:

31.10.2008

Digitaalisten kanavien kehityspäällikkö, Veikkaus

 • “Toimit yksikön tuotekehitysprosessien asiantuntijana. Ohjaat kehitysprojekteja ja toimit uutta luovissa projekteissa innovaatiovaiheesta lähtien. Palvelujen yhtenäistäminen eri kanavissa ja palvelukokonaisuuksien kehittäminen monikanavaisiksi (TV, Internet ja mobiili) ovat työsi keskeistä sisältöä.

Nettitiimin vetäjä, Veikkaus*

 • “Vastaat sähköisten myyntikanavien (veikkaus.fi- ja mobiilipalvelu) liiketoiminnasta ja markkinoinnista. Veikkauksen Internet -sivujen sisällön kehittäminen ja palvelukokonaisuuksien markkinointi muodostaa toimenkuvasi ytimen. Suunnittelet ja käynnistät valitun strategian mukaisia hankkeita, joiden tarkoituksena on peli- ja palveluprosessien kehittäminen. Esimiesroolissa motivoit ja ohjaat tiimisi työskentelyä sekä osallistut myös itse operatiiviseen toimintaan.”

Web-suunnittelija, Persoona Oy, Tampere*

 • “Kokemus (laajojenkin) www-palvelujen kehittämisestä / Validi xhtml ja CSS / PHP- ja JavaScript-kielten hyvä hallinta / Relaatiotietokantojen (MySQL) suunnittelu ja SQL-ohjelmointi / Kokemus Flashistä, hyvä AS2 ja AS3 hallinta / Visuaalista silmää ja ideointikykyä (ongelmia sopisi ratkoa hienosti) /  Hulluna olisimme tyyppiin, jos nämäkin taipuisivat: Java, AJAX”

Project Manager, TietoEnator Digital Innovations

 • Hankkeita, tarjouksia, ihmisten inspirointia ja ohjausta. Sellaisiakin aikoja tulee, jolloin vastaat useisiin eri toimialoihin liittyvistä verkkohankkeista samanaikaisesti. Sen tekee mahdolliseksi asiakkaidemme liiketoiminnan tuntemuksesi. Olet valmis ottamaan vahvan roolin kovien ja kokeneiden projektiryhmien vetäjänä sekä osallistumaan myyntityöhön ja sopimusneuvotteluihin. Tunnistat asiakkaan tarpeet ja haluat kehittää juuri niihin sopivat ratkaisut. Olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja järjestelmällinen. Luotsaamasi projektit pysyvät aikataulussa ja muutenkin hanskassa, sillä tunnet projektinhallinnan teorian ja käytännön. Olet kokenut asiantuntija, mutta haluat kehittyä vielä rautaisemmaksi ammattilaiseksi. Me tarjoamme siihen mahdollisuuden. Olet innokas, energinen ja kunnianhimoinen. Asenteesi on kohdallaan. Olet kielitaitoinen. Kaikki teknologiatuntemus on plussaa.”

Interface Programmer, Trainers’ House

 • “Työ on käyttöliittymän toteutusta projektista riippuen HTML:ää, WML:ää ja xHTML:ää sekä CSS-tyylimäärityksiä käyttäen, joten näiden osaaminen on tehtävässä menestymisen perusedellytys. Kokemus erilaisista päätelaitteista (web + mobiili) sekä JavaScript tai joku muu ohjelmointikieli katsotaan tietenkin eduksesi. Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen ja asenteeltasi positiivinen, reipas työntekijä, joka ei pienestä hätkähdä. Huomattavana etuna työssä onnistumisen kannalta on MOSS / Sharepoint / MS –tuntemus.”

Sisältövastaava, Mikko.fi

Webcasting-ammattilainen, Goodmood

Asiantuntija/konsultti – liiketoiminnan kehitys ja verkkoliiketoiminnan strategiasuunnittelu, Trainers’ House

Google-hakusanamarkkinoija, Medialuotsi

Web-suunnittelija, Kehite Oy

Communications Specialist, ManPower, Espoo

Ohjelmistosuunnittelija, Creanor

Web Designer, Karelian Palvelut Oy

.Net-osaaja, Eilakaisla

Viestintäpäällikkö, Okmetic

Verkkomainonnan kehittäjä, ManPower

26.10.2008

Hakukoneoptimoinnin ammattilainen / Web-analyytikko, Fonecta

 • Etsimme markkinointitiimiimme rautaista ammattilaista vastaamaan online-palveluidemme asiakaslähtöisestä hakukoneoptimoinnista. Vastaat Fonectan online-palveluportfolion sisältöjen hakukoneoptimoinnista ja sen teknisestä vaatimusmäärittelystä, toteutuksesta ja validoinnista. Tehtäviisi kuuluu myös hakukonemarkkinoinnin suunnittelu, kehitys ja toteutus yhteistyössä sisäisten kumppaneidemme kanssa. Analysoit Fonectan online-palveluiden käyttöä ja hyödynnät niitä tuloksia hakukonemarkkinoinnissa ja tuotekehityksessä.”

Käyttöliittymäsuunnittelija, Grafimedia

25.10.2008

Flash Developer ja Flash Designer, Byroo

23.10.2008

Ylläpitäjä, Exove

Yhteisömanageri, YleX

 • “YleX etsii nettitiiminsä vahvistukseksi yhteisömanageria, joka tuo tunnetuksi YleX:n brändiä netissä eri yhteisöissä, blogeissa ja muissa vastaavissa paikoissa. Manageri vie sisältöä muihin medioihin, tuo aiheita ja ideoita tullessaan sekä pitää YleX:n toimitusta ajan tasalla uusimmista yhteisöistä, ilmiöistä sekä heikoista signaaleista.”

Web Marketing Project Manager, Frantic

20.10.2008

Ohjelmistokehittäjiä, Avoltus

Digital Marketing Manager, Rautaruukki

19.10.2008

Projektipäällikkö, Barabra

Sitebuilder, Luxus

Web Designer, IRC-Galleria

Flash- ja Actionscript -osaajia, x2, Futurice

 • “Flash ja Actionscript 3 -osaajat huomio! Futurice on nopeasti kasvava suomalainen yritys täynnä lahjakkaita ohjelmoijia, konseptisuunnittelijoita sekä teknisiä projektipäälliköitä. Työntekijämme viihtyvät erittäin hyvin, viestintä on avointa ja projektit palkitsevia. Asiakkaamme ovat pääasiassa matkapuhelinvalmistajia, operaattoreita, mediayrityksiä sekä startup firmoja. Toimistossamme Lauttasaaressa työskentelee tällä hetkellä 60 henkeä ja suurin osa meistä on TKK:lta. Nyt etsimme nopealla aikataululla kahta lahjakasta täysipäiväistä Flash & Actionscript 3 -taituria erittäin mielenkiintoiseen pari kuukautta kestävään projektiin. Projekti alkaa lokakuun lopussa/marraskuun alussa. Jos etsit siis uutta työpaikkaa, kaipaat työtä koulun ohessa tai freelancer-hommia, ota yhteyttä! Syysterveisin, Lenita Lempainen, Futurice (040 772 1931 lenita.lempainen@futurice.fi)”

Digiviestinnän konsultti, x2, Hill and Knowlton Finland

 • “Vahvistamme digi-viestintätiimiämme ja etsimme kahta konsulttia, joilla on kokemusta digiviestinnästä ja projektien johtamisesta.”

Viestinnän ammattilainen, Lahti Energia Oy

Tiedottaja, Digita

Graafinen suunnittelija, CH5 Finland

Web-assistentti, Select

Web-graafikko, Aller Julkaisut

Projektipäällikkö, Ch5 Finland

Järjestelmätukihenkilö, Ch5 Finland

Myyjä, Ch5 Finland

Account Executive, Microsoft

Media Buyer, Microsoft

Web Service Operator, Webropol

Microsoft Sharepoint -osaaja, Barona

11.10.2008

Projektipäällikkö, digitaalinen liiketoiminta, Endero

Kanavapäällikkö, MSN.fi, Microsoft

Videotuottaja, MSN.fi, Microsoft

Toimitussihteeri / tuottaja, MSN.fi, Microsoft

Usability Specialist, 2 paikkaa, Tekla

Tekninen asiantuntija, MSN.fi, Microsoft

Technical Web Specialist, Nordic Moneta

Ohjelmistokehittäjiä, .Net, Trainers’ House

Myynti- ja projektipäälliköt, Innofactor

Web-sovelluskehittäjä, Netwheels

Verkkotoimittaja, Kirkkohallitus

 • “Verkkotiimi tukee kirkon perustehtävää. Se kehittää ja ylläpitää kirkon verkkoviestintää sekä antaa asiantuntija-apua Kirkkohallituksen verkkosisällön tuottajille, seurakunnille ja muille sidosryhmille. Se vastaa evl.fi -palvelun suomen- ja englanninkielisistä versioista. Tiimissä työskentelevät päällikkö, kaksi verkkoviestintäsuunnittelijaa ja yksi verkkotoimittaja. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingissä Katajanokalla. Tarjoamme verkkotoimittajalle tiimissämme haasteellisen tehtävän, johon liittyy uusien sisällöllisten konseptien suunnittelua, juttujen kirjoittamista ja editointia. Lisäksi verkkotoimittaja kouluttaa verkkokirjoittamiseen, koordinoi projekteja ja arvioi palveluja. Työhön liittyvät tiiviit toteutusaikataulut ja monimedialliset projektit. Valitun tulee olla Suomen ev.lut. kirkon jäsen ja esittää ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttöön liittyy neljän kuukauden koeaika. Viran palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 602 mukaan (vähimmäispalkka 2750 euroa). Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa, joka perustuu henkilön työkokemukseen.”

Verkkoviestintäspesialisti, Clerical

 • “Lääkealalla toimiva pörssiyhtiö etsii kauttamme Espooseen hyvien kulkuyhteyksien päähän noin 5 kk:n määräaikaiseen työsuhteeseen vahvaa verkkoviestinnän taitajaa. Toimenkuvaan kuuluu internet-verkkosivuston täydellinen uusiminen; sivuston konseptointi, rakennesuunnittelu, jäsentely loogisiin kokonaisuuksiin ja toiminnallisuuden kehittäminen. Lisäksi tehtävään kuuluu visuaalisen ilmeen suunnittelua ja sisällön tuottamista sekä testausta ja käyttöönottoa yhdessä projektiryhmän kanssa. Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta, kokemusta projektin vetämisestä ja verkkoviestinnästä, vahvaa kirjallista ilmaisutaitoa ja visuaalista silmää. Henkilöllä tulisi olla hyvät it-taidot, organisointikykyä, vahvaa tyylitajua suomeen kielestä ja hyvää englannin kielen hallintaa. Kyky oppia uusia asioita nopeasti ja stressinsietokyky ovat ehdottomia edellytyksiä.”

Web Developer (Maemo/Linux Internet Applications, Nokia Oyj, Tampere

5.10.2008

Verkkoliiketoiminnan johtaja, Iltalehti

4.10.2008

PHP/Ajax rock star, Everyplay

 • “Everyplay is a social gaming startup with big ambitions. Founded by game development and social media veterans and armed with shiny ideas, our band is looking for a rockstar PHP & AJAX developer to join in! Tags for the position: 1) stateful front web development, 2) PHP, AJAX, Dojo, CSS etc, 3) social games, 4) user created content, 5) world domination ;-) Benefits: A competitive salary, perks, kickass workmates and a couple of supergreen office walls await you in the outer colonies! For more info email me at Jussi dot Laakkonen at everyplay dot com.”

Web Designer, useita yrityksiä, Software Success Stories

Projektipäällikkö, useita yrityksiä, Software Success Stories

Key Account Manager, useita yrityksiä, Software Success Stories

Key Account Manager, Vihtori. Helsinki

Myyntipäällikkö, Vihtori, Pori

… ja lisää löytyy Avoimet työpaikat -sivulta.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun