Web-ammattilaisia haetaan taas

Perttu Tolvanen

Software Success Stories käynnistyi jo toisen kerran ja nyt on vuorossa huomattavasti web-painotteisempi hakukierros. Alan firmoista ovat mukana mm. Muxlim, Sininen meteoriitti, Futurice, Brain Alliance Solutions, Conmio, e21 ja Innofactor.

Haussa on mm. Web Designereita:

“Software Success Stories -yritykset etsivät Web Designereita erilaisiin tehtäviin ja verkkosovelluksiin. Sinulle tärkeitä asioita ovat käytettävyys, käyttöliittymät, loppukäyttäjän käyttökokemus tai puhtaasti käyttöliittymän visuaalinen ulkoasu. Teknisesti voit olla vaikkapa (X)HTML:n, CSS:n tai JavaScriptin ammattilainen tai taustasi voi olla RIA-puolella. Sinulla saattaa olla myös graafisten ohjelmistojen (Photoshop/Illustrator) käyttökokemusta ja taiteellista näkemystä. Voit toisaalta olla kokenut ammattilainen tai urasi alkuvaiheessa.”

Lisäksi haetaan projektipäälliköitä ja Key Account Managereita.

Muista mielenkiintoisista uusista paikoista voisi mainita esimerkiksi Everyplayn hakeman PHP/Ajax rock starin:

“Everyplay is a social gaming startup with big ambitions. Founded by game development and social media veterans and armed with shiny ideas, our band is looking for a rockstar PHP & AJAX developer to join in! Tags for the position: 1) stateful front web development, 2) PHP, AJAX, Dojo, CSS etc, 3) social games, 4) user created content, 5) world domination ;-) Benefits: A competitive salary, perks, kickass workmates and a couple of supergreen office walls await you in the outer colonies! For more info email me at Jussi dot Laakkonen at everyplay dot com.”

Myös Alma Mediaan kuuluva Iltalehti hakee verkkoliiketoiminnan johtajaa:

“Iltalehti.fi on Suomen suurin verkkopalvelu ja uutispalvelu. Telkku.com on Suomen suurin tv-verkkopalvelu ja Vuodatus.net on Suomen suurin blogipalvelu. Ne ovat Alma Media Oyj:n omistamia palveluita, jotka toimivat itsenäisesti palvellen omia asiakkaitaan. Yhteistä niille on liiketoiminnan mallintaminen ja jatkuva teknologiapainotteinen kehitystyö, jonka muuttuva mediakulutus edellyttää. Kustannusosakeyhtiö Iltalehti etsii Verkkoliiketoiminnan johtajaa Iltalehden johtoryhmään vastaaman näistä palveluista. Tehtävä edellyttää vahvaa kaupallista kokemusta verkkoliiketoiminnasta, mediakulutuksen monipuolista ymmärrystä sekä pitkälle menevää tietotaitoa verkkopalveluiden hyödyntämästä teknologiasta. Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen näytönpaikan Suomen suurimman verkkopalvelukokonaisuuden ohjaimissa. “

Aiheet: Avoimet työpaikat web-alalla

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!
  1. Maurelita says:

    Oi tekisi melkein mieli tulla sinne töihin ! No, paremman puutteessa saan kopsattua käyttökelpoisia lauserakenteita omaan ansioluetteloon, kun sen suomenkielinen versio on aivan retuperällä…

    =)