Avoimet työpaikat digimedia-alalla syyskuussa 2008

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Palvelukseen halutaan: Verkkokauppamyyjä.

Koosteena syyskuun avoimet työpaikat digimedia-alalla. Vierityspalkin avoimet työpaikat RSS-syöte kannattaa tilata jos haluaa ehtiä myös lähettää hakemuksia näihin paikkoihin. Syötteen tilaajamäärä on tällä hetkellä 190 tilaajaa ja tämän lisäksi hakukoneiden kautta sivu löydetään 50-150 kertaa päivässä. Alan yritykset voivat vihjata omista paikoistaan ilmaiseksi Vierityspalkille toimituksen sähköpostilistalle: toimitus-lista (at) vierityspalkki.fi

Avoimet työpaikat syyskuussa 2008:

30.9.2008

Sähköisen liiketoiminnan johtaja, Kaleva

 • “Vastaat sähköisen liiketoimintamme kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Yhdessä Kalevan eri osastojen sekä koti- ja ulkomaisten yhteistyökumppaneiden kanssa vahvistat nykyisiä ja luot uusia liiketaloudellisesti kannattavia tuotteita ja palveluita. Kokemuksesi, suhdeverkostosi ja bittiliiketoiminnan asiantuntemuksesi ansiosta tunnet markkinat ja sinulla on vahva visio tulevasta. Arvostamme pitkäjänteisyyttä sekä näyttöjä verkkoliiketoiminnan menestyksekkäästä johtamisesta. Paitsi vaadimme, myös tarjoamme sinulle paljon. “

Konseptisuunnittelija, Trainers’ House

Ratkaisumyyjä Online-liiketoimintaan, SWelcom / Sanoma Entertainment

Frontend developer, Nitro

Projektipäällikkö, Nitro

PHP-kehittäjä/ohjelmoija, Nitro

Käyttöliittymäohjelmoija, Nitro

Tekninen konsultti, Trainers’ House

.Net-osaajia, eTaika

Account Strategist, Google, Helsinki

.Net-velho, Siili Solutions

Web Designer, Pisa Marketing, Tuusula

23.9.2008

C++ developer for HD video broadcasting, Supponor

C++ developer, integration & development, Supponor

Tietojärjestelmäsuunnittelija, Jyväskylän yliopisto, Jyväskylä

 • “Tehtäväalueena ovat yliopiston sisällönhallintajärjestelmät ja intranet. Palveluvastaavan tehtäviin kuuluu kehitysprojektien johtaminen, teknisen kehityksen seuraaminen sekä vastuu sisällönhallinta- ja verkkovideojärjestelmien ylläpidosta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää toiminta-alueen ja erityisesti yliopiston järjestelmien syvällistä teknistä asiantuntemusta sekä kykyä suunnitella ja johtaa yliopiston toiminnan kannalta keskeisten järjestelmien kehitystä ja ylläpitoa. Tietojärjestelmäsuunnittelijan tehtäväkohtainen palkanosa määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön tehtävien vaativuustason 9 (2 486,25 €/kk) perusteella. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 46 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.”

Viestintäassistentti, Etuovi.com

Google-myyjiä, Vihtori

 • “Koulutamme sinusta hakukonemarkkinoinnin ammattilaisen.  Google-mainonta on Suomen  nopeimmin kasvavia mainonnan muotoja. Eikä se ole mikään ihme. Google on maailman tunnetuimpia brändejä ja sen avulla mainostajat kokevat aidosti saavansa vastinetta mainospanostuksilleen. Googlea on kiva myydä!”

21.9.2008

MRM Helsinki: Sitebuilder, Flash developer, .NET/Silverlight -osaajia, Web-AD

Verkkoviestinnän harjoittelija, Tapiola

Ohjelmistokehittäjä (Java), Ambientia

Ohjelmistosuunittelija (PHP/MySQL), Meteli.net

Web-tukihenkilö/www-suunnittelija, Media Potentia, Tampere

Mediatutkija, Maanpuolustuskorkeakoulu, Helsinki

20.9.2008

Liiketoiminnan vetäjä (Microsoft Online-palvelut), Microsoft

 • “Vastaat Online –palveluiden kokonaisstrategiasta Suomen markkinoilla (MSN, Search, Windows Live –palvelut); Online palveluiden koordinointi, käyttöasteiden ja kävijämäärien lisääminen, uusien käyttäjien hankinta uusien yhteistyökumppanuuksien kautta, markkinointivaikutuksen optimointi (miten Online –palvelujen markkinointi koordinoidaan tehokkaasti koko Microsoft näkökulmasta)”

Senior Web Developer, Limbo

Web-/flash-osaaja, NetWheels

Ohjelmistotestauksen konsultti, Endero

Projektipäällikkö / Asiantuntija, MTV Media

Web-AD, Ambientia

Project Manager, ActiveArk

Projektipäällikkö (sähköinen asiointi, verkkopalvelut), Eläketurvakeskus

Account Manager, Ch5 Finland

Sharepoint-kehittäjiä, HiQ

Web-kehittäjä, SOK

Sovelluskehittäjiä (.Net), Trainers’ House

Sovellussuunnittelija, Autotalli.com

Asiakaspalveluassistentti, Autotalli.com

Konsultti (portaali- ja ryhmätyötuotteet), Microsoft

Associate konsultti (portaali- ja ryhmätyötuotteet), Microsoft

IT-konsultti / .Net ammattilainen, Logica

Drupal-osaajia, HiQ

9.9.2008

Konsultti, käytettävyys ja käyttäjäkokemus, Etnoteam Finland

 • “… tehtävässä tavoitteena on osallistua helppokäyttöisten, miellyttävien, käyttäjilleen täydellisesti sopivien tuotteiden ja palveluiden suunnitteluun. Käytettävyysasiantuntija työskentelee tuotekehittäjien kanssa yhteistyössä tuote- ja palvelunkehitysprojekteissa tai riippumattomana asiantuntijana, joka testaa ja validoi konsepteja ja käyttöliittymiä. Tärkeitä työmenetelmiä ovat käytettävyystestaus, asiantuntija-arviointi ja käyttäjätutkimus. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään kaksi vuotta kokemusta käytettävyystyöstä. Sinulla on myös kokemusta asiakasprojektien vetämisestä.”

6.9.2008

Web-suunnittelija, Sanoma Data

Määrittelijä/konseptisuunnittelija, Sanoma Data

Tiedottaja, Ilmarinen

Verkkopäällikkö, Itella Oyj

Yhteyspäällikkö ja hakusanamainonnan suunnittelija, Estime

Web Developer, Tekla

Web Developer, Luottotalo Fenno

Web-sovellussuunnittelija, W-Create

Web Specialist, GNT Finland, Tampere

Tutkija/user experience specialist, Danport

Sharepoint-osaajia, Digia

… ja lisää löytyy Avoimet työpaikat -sivulta.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun