Avoimet työpaikat digimedia-alalla elokuussa 2008

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Palvelukseen halutaan: Verkkokauppamyyjä.

Koosteena elokuun avoimet työpaikat digimedia-alalla. Vierityspalkin avoimet työpaikat RSS-syöte kannattaa tilata jos haluaa ehtiä myös lähettää hakemuksia näihin paikkoihin. Syötteen tilaajamäärä lähestyy tällä hetkellä uhkaavasti 200 tilaajaa. Alan yritykset voivat vihjata omista paikoistaan ilmaiseksi Vierityspalkille toimituksen sähköpostilistalle: toimitus-lista (at) vierityspalkki.fi

Kaupungilla liikkuu myös huhuja TBWA*-konserniin perusteilla olevasta uudesta digimediayksiköstä. Esimerkiksi Morningin toimitusjohtajana aiemmin toimineen Antti Romppaisen* kerrotaan haalivan joukkoja kasaan uutta iskuryhmää varten. Rohkeat sielut voivat ehkä päästä vielä mukaan.

Avoimet työpaikat elokuussa 2008:

31.8.2008

Projektipäällikkö, Crasman

Web Production Manager, Frantic Media

 • You would be the one responsible for our production team, which consists of around 10 sitebuilders. You would act as the production team leader and report to our CTO. Your working time would be roughly divided in two – half into managerial work (coordinating resources, recruiting, taking care of development discussions, running team meetings etc.) and the other half into billable client work. You would also take part in various internal development initiatives, helping Frantic to grow and develop. This position is new within Frantic, so you would have the chance to make it look and feel your own.”

Monipuolinen verkkoviestinnän osaaja, Paulig

Tuottaja, Luovia, Turku

Konsultti (web-analytiikka), Trainers’ House

Web / Java Developer, Sulake

Ohjelmistosuunnittelijoita, .Net, Trainers’ House

Projektikoordinaattori, Trainers’ House

Sovellusarkkitehtejä, .Net, Trainers’ House

Ohjelmistosuunnittelija, Etuovi.com, Alma Media

Palvelupäällikkö, Trainers’ House

ECM: Projektipäälliköitä, arkkitehtejä, Affecto

ECM: Microsoft .Net ja MOSS ammattilaisia, Affecto

Web Designer, Creanor

Tiedonhallinnan hankintojen ja palveluiden asiantuntija, Tiehallinto

 • “Asiantuntija vastaa Tiehallinnon tiedonhallinnan hankintakokonaisuuksien suunnittelusta, hankintojen toteuttamisesta ja sopimusten seurannasta, hankintojen kehittämisestä kokonaisvastuullisiksi palveluiksi sekä palvelujen hallinnan toimintamallien kehittämisestä monitoimittajaympäristössä.  Odotamme hakijalta soveltuvaa, mielellään it-alan ylempää korkeakoulututkintoa sekä hankintalainsäädännön ja -menetelmien hyvää tuntemusta. Hakijalta odotetaan myös useamman vuoden työkokemusta tiedonhallinnan kilpailutuksista ja sopimusten hallinnasta sekä näkemystä palvelujen hallinnan kehittämisestä.  Palkka (alkupalkka n. 3750 -4100 euroa kuukaudessa) määräytyy Tiehallinnon palkkausjärjestelmän mukaisesti.”

Marketing & Communications Specialist, PriceWaterHouseCoopers

Sähköisen kaupankäynnin konsultti Tampereelle, Logica

Tiedottaja, Työterveyslaitos

 • “Tehtäviisi kuuluvat mm. sähköisen viestinnän kehittäminen, www-sivujen toimittaminen ja ylläpito, visuaalinen käyttöliittymäsuunnittelu ja verkkopalvelun kehittämisprojekteihin osallistuminen.”

28.8.2008

Online-kampanjasuunnittelija, Nelonen Media

Tuottaja, Avset Oy

UI/Web Designer, Futurice

Web-suunnittelija (.Net, C#), Sanoma Data

Kaksi ohjelmoijaa (LAMP), Poutapilvi

Myyntipäällikkö, TietoEnator Digital Innovation

Visual Designer, Idean

Interaction Designer, Idean

Kaksi tuotesuunnittelijaa, Sanoma Digital Oy

Tuotepäällikkö (www.keltainenporssi.fi), Sanoma Digital Oy

Tuottaja (sähköisten palvelukanavien uudet palvelut), Sanoma Digital

Vastaava tuottaja, Sanoma Digital

Myyntipäällikkö, Oikotie.fi/asunnot, Sanoma Digital

Region Manager, E-Nordic Nordic

Projektipäällikkö, Street Coder 5, Helsinki

AD / Web-suunnittelija, Opasmedia, Tampere

Datanomi/digitaalisen viestinnän ammattilainen, Kotitieto, Espoo

Konseptisuunnittelija/konsultti, Prewise

Konsultti, digitaalinen toiminta (Sharepoint), Clio Henkilöstöpalvelut

PHP-ohjelmoija, Stre
et Coder 5

Verkkopalveluiden ja online-pelien testaaja, Street Coder 5

Web Designer, Mainostoimisto Neljä Ulottuvuutta Oy, Turku

19.8.2008

Guru palvelukehitystiimiin, Apaja*

 • Tarjolla olisi vilkkaan peliyhteisöverkkopalvelun web-toiminnallisuuksien täysivaltaista kehittämistä client-päästä tietokantaan ja takaisin. Haemme taituria joka nauttii vastuullisesta suunnittelusta & toteutuksesta. Kun heitämme perään vielä litanian PHP5, Smarty, XHTML, Javascript/Ajax, Apache, MySQL5, Linux ja maustamme soppaa avainsanoilla oliot, uudelleenkäytettävyys, skaalautuvuus, optimointi sekä ylläpidettävyys, niin keitoksen pitäisi maistua sinulle mitä parhaiten! Tarjoamme lennokkaan leppoisan, mutta sopivan haasteellisen työpaikan Helsingin keskustassa, Rautatientorin laidalla. Hakemallemme konkarille olemme valmiita maksamaan myös hänen taitojensa mukaisen palkan.

17.8.2008

DIGI Planner, BrandSon, Helsinki

Site builder/Web designer, Kirnauskis 2.0

Verkkopalvelujen asiantuntija, Lähivakuutus

 • Verkkopalvelujen asiantuntijan työhön kuuluu:1) internet-sivuston projektien ja kehittämistehtävien vetäminen, 2) sisällön tuottaminen ja sisällöntuotannon koordinointi, 3) julkaisujärjestelmän kehitys- ja ylläpitotyön koordinointi, 4) verkkopalvelujen kehittämistehtävien projektipäällikkyys sekä ylläpidon koordinointi, 5) testausten organisointi ja testaaminen, 6) verkkopalveluihin liittyvä sisäinen ja ulkoinen tiedottaminen, koulutus ja neuvonta. Toivomme sinulta kokemusta internet sivujen kehittämisestä ja ylläpidosta sekä julkaisujärjestelmien käyttämisestä, projektityöskentelyosaamista ja kokemusta projektipäällikön tehtävistä. Arvostamme Microsoft Office SharePoint Server -järjestelmän tuntemusta.

Konseptisuunnittelija, Fonecta

 • Etsimme medialiiketoiminnan tulosyksikköön konseptisuunnittelijaa vastaamaan www-palveluidemme käyttäjälähtöisestä konseptisuunnittelusta ja käytettävyydestä. Tehtäväsi on vastata www-palveluidemme 1) käyttäjäkeskeisestä konseptisuunnittelusta sisältäen käyttötapaukset, rautalangat ja käyttöliittymän rakenteeseen, sisältöön ja toimivuuteen liittyvän määrittelydokumentaation (ns. UIS-dokumentaatio), 2) käytettävyydestä ja sen jatkuvasta kehittämisestä. Odotamme sinulta: Sinulla on monipuolinen digitaalisen median tuntemus ja työkokemus. Sinulla on muutaman vuoden työkokemus www-palveluiden käyttöliittymien suunnittelusta, graafisen suunnittelijan ja/tai käytettävyysasiantuntijan tehtävistä. Verkkoviestintäosaaminen on sinun ehdottomia vahvuuksiasi. Sinulla on kyky hahmoittaa ja suunnitella kokonaisvaltainen käyttäjäkokemus www-palvelussa. Olet työskentelyotteeltasi paitsi luova myös itsenäinen ja suunnitelmallinen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä kirjallisesti että suullisesti.

Open source -teknologiavaikuttaja, Teknologiakeskus Hermia Oy, Tampere

Internet-assistentti, Anttila Oy, Helsinki

Konseptisuunnittelija /konsultti, Prewise Finland Oy, Helsinki

Kotisivujen kehittäjä, Kiipeli Oy, Helsinki

Webbkoordinator, Åbo Akademi, Turku

Www-koostaja, 2 paikkaa, Timehouse Oy, Helsinki

Verkkoassistentti, Egmont Kustannus Oy Ab, Tampere

Verkkokaupan ylläpitäjä, Kauhavan Kultatähti Oy, Kauhava

Web-suunnittelijoita / järjestelmäasiantuntijoita, TietoEnator (YLEn verkkopalvelut)

Verkkotuottaja, SOK Viestintä

8.8.2008

Web Business Manager, Fazer

Tuotepäällikkö, Oikotie.fi Työpaikat, Sanoma Digital

Web Designer, Respolar Oy, Pori

Web Designer, Creanor

Verkkoliiketoiminnan osaaja, GSM-Store Oy, Kokkola

Web Manager, Returnil Software, Helsinki

Web-suunnittelija, Manhelp Oy, Helsinki

Verkkotoiminnan kehittäjä, Demari.fi, Ruusuverkko Oy, Helsinki

Web-kehittäjä, Medixine

Copywriter, Planmeca

7.8.2008

Tekninen konsultti, PHP-ohjelmoija ja Ohjelmistoarkkitehti, Exove

Projektipäällikkö, Ch5 Finland Oy

Senior Account Manager, Ch5 Finland Oy

5.8.2008

Planner, AD ja Web Developer, Into-Digital

Web Manager, NRJ

… ja lisää löytyy Avoimet työpaikat -sivulta.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun