Avoimet työpaikat digimedia-alalla toukokuussa 2008

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Palvelukseen halutaan: Verkkokauppamyyjä.

Koosteena toukokuun avoimet työpaikat. Mukana monia varsin haastavia hakuja joiden kuvaukset tarjoavat ihan mielenkiintoista tietoa siitä mitä alalla tapahtuu.

Muistutuksena: Vierityspalkin avoimet työpaikat RSS-syöte kannattaa tilata jos haluaa ehtiä myös lähettää hakemuksia näihin paikkoihin. Alan yritykset voivat vihjata omista paikoistaan ilmaiseksi Vierityspalkille toimituksen sähköpostilistalle: toimitus-lista (at) vierityspalkki.fi

31.5.2008

Digitaalisen liiketoiminnan konsultti, Endero

 • “Tule auttamaan asiakkaitamme hyödyntämään Microsoftin uusia SharePoint-teknologioita liiketoiminnoissaan. Tarjoamme monipuolisia digitaalisen viestinnän ja tiedonhallinnan asiakasprojekteja ja haastavia tehtäviä digitaalisen liiketoiminnan huippuasiantuntijoiden ja merkittävien suomalaisten yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden parissa. Digitaalisen liiketoiminnan konsulttina kartoitat asiakkaiden verkkoliiketoiminnan tarpeita, joiden pohjalta konseptoit Microsoft-pohjaisia verkkopalvelu- ja tiedonhallintaratkaisuja. Vastuualueeseesi kuuluu mm. sisällön hallintaan, dokumentinhallintaan, työnkulkuihin ja ryhmätyöskentelyyn liittyvien toiminnallisten ja teknisten vaatimusten määrittely. Työskentelet läheisessä yhteistyössä asiakkaan tietohallinnon ja liiketoiminnan vastuuhenkilöiden kanssa. Enderon projektitiimissä tukenasi toimivat erityisesti digitaalisen viestinnän konseptisuunnittelijat ja tiedonhallinnan SharePoint-arkkitehdit. Tehtävän edellytyksenä on laaja ja mielellään syvä käytännön kokemus Microsoftin SharePoint-teknologioista, verkkopalvelujen tai tiedonhallinnan ratkaisujen määrittelystä, vaatimusten hallinnan menetelmistä ja konsultatiivisesta asiakastyöskentelystä. Kehittäjätausta Microsoft-teknologioissa lasketaan tehtävässä eduksi. “

Web-guru, Optinet

Web-suunnittelija, Optinet

Kesätyöntekijä markkinatutkimusta toteuttamaan, Optinet

Webmaster, IF

Air/Flex/Flash-developer, Ramblas Digital

 • We’re looking for multimedia artist mastering visual coding. Your role is to design and implement visually appealing screen and mobile applications to visualize digital content. ActionScript3 and XML are the two essential technologies that you will be using in your daily work. And of course good Photoshop skills are required.”

Web Consultant

 • Haemme osaavaa ja innostunutta henkilöä vetämään web-tiimiämme Business Platforms -yksikköön Teklan pääkonttoriin Espooseen. Tunnet webin uudet teknologiat ja mahdollisuudet ja osaat hyödyntää niitä kansainvälisessä B2B-ympäristössä. Olet tiimipelaaja ja sinulla on erinomaiset viestintätaidot. Pystyt pitämään langat käsissäsi useissa samanaikaisissa projekteissa ja ratkaiset ongelmia itsenäisesti. Sinulla on avoin ja oppiva asenne muutostilanteissa. Tehtäviisi kuuluu: 1) vastata kokonaisvaltaisesti Teklan webistä ja ekstranetistä, 2) suunnitella, hallinnoida ja kehittää edelleen Teklan webin ja ekstranetin järjestelmäarkkitehtuuria, 3) koordinoida Teklan hakukonelöydettävyyttä (SEO) ja hakukonemarkkinointia (SEM) kansainvälisesti, 4) hallinnoida Teklan uuden ekstranetin käyttöönottoa, 5) osallistua integraatioprojekteihin, 6) tukea liiketoimintaa tarjoamalla työkaluja ja osaamista sähköisen sisällön tuottamiseen, 7) koordinoida web-tiimin työskentelyä. Hyödyllistä aikaisempaa kokemusta: 1) aiempaa kokemusta Microsoft SharePointista (mieluiten MOSS 2007:stä), 2) syvällisempi kokemus jostakin julkaisujärjestelmästä, 3) kokemusta sähköisestä B2B-suoramarkkinoinnista tai liiketoiminnasta (e-sales), 4) kokemus ohjelmistokehitysprojekteista tai ohjelmistoliiketoiminnasta, 5) web-teknologioiden osaaminen (esim. XHTML, C#, ASP, .NET), 6) kokemus järjestelmäintegraatioprojekteista tai MS BizTalkista.”

ECM: Open Text ja Hummingbird -ammattilaisia, Affecto

 • Affecto on Pohjoismaiden suurin Business Intelligence -ratkaisutalo. BI-ratkaisujen eli liiketoimintatiedon hallinnan ratkaisujen avulla organisaation toiminnanohjausjärjestelmien ja muiden IT-järjestelmien tuottamaa tietoa voidaan jatkojalostaa ja hyödyntää tehokkaasti organisaation johtamisessa ja päätöksenteossa. Lisäksi yhtiö kehittää operatiivisia ratkaisuja ja -sovelluksia, kuten paikkatiedon (Geographic Information Systems, GIS) ja sisällön- ja dokumenttienhallinnan ratkaisuja (Enterprise Content Management, ECM), jotka tehostavat ja yksinkertaistavat organisaation prosesseja.”

Projektipäällikkö/Senior käytettävyysasiantuntija, Karpalomedia Oy, Tampere

 • “Työskentelemään asiakasvastuullisissa tehtävissä käyttäjälähtöiseen suunnitteluun ja käytettävyyteen liittyvissä projekteissa. Työssäsi huolehdit itsenäisesti asiakasyhteyksistä, aikataulutuksesta, budjetoinnista ja toimit käytettävyysasiantuntijana asiakasprojekteissa. Osaltasi osallistut myös palveluiden myyntiin ja tuotteistamiseen, uusien palveluiden ja palvelumallien luomiseen sekä toteuttamiseen. Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vahvaa kokemusta projektihallinnasta, erinomaista osaamista käytettävyyden ja käyttäjäkokemuksen alalla, kokemusta asiakastyöskentelystä sekä huolellisuutta ja vastuullisuutta projektien hoidossa. Käyttöliittymäsuunnittelu ja käytettävyyden arviointi ovat sinulle tuttuja työtehtäviä. Olet innokas oppimaan uutta ja pystyt jakamaan osaamistasi myös muun tiimin kanssa.”

Online Editor, Samsung

 • Sinulla on kyky sitouttaa ja aktivoida kuluttajia blogien, sähköpostien, kampanjoiden ja Samsungin verkkosivujen kautta. Sinulla on vähintään kahden vuoden kokemus blogin pitämisestä tai web-editoinnista ja olet kiinnostunut viihde-elektroniikasta ja teknologiasta. Uudessa roolissa olet osa Pohjoismaista tiimiä muiden luovien web-tuottajien, markkinoijien sekä myyjien kanssa. Varmistat tekstien ja sisältöjen laadun ja olet mukana vahvistamassa ja kehittämässä Samsungin vahvaa brandia.”

Project Manager, Movial

Designer, Viherjuuri

Senior Web Developer, Alfa Henkilöstöpalvelut

Web-sovelluskehittäjä, KTROY Kivääritehtaan Ratkaisut Osakeyhtiö, Jyväskylä

26.5.2008

Tiedottaja, Suomen Partiolaiset

Projektipäällikkö, Poutapilvi

Art Director, Endero

Konseptisuunnittelija Digital Media -yksikköön, Sanoma Magazines

Web System Specialist, Nokia

Flex / Flash developer, StudentWork

Sitebuilder, Laava Media

Sharepoint-asiantuntija, Iq Innovation

Web designer, Imogen, Lappeenranta

Web designer, Medixine, Espoo

Web suunnittelija, MindFit

25.5.2008

Digitaalisen markkinoinnin kehityspäällikkö, DNA Finland

Information Management – Portal & Content Management Expert, Accenture

 • Portal and Content Management Expert has experience designs and develops portal and/or content management solutions. You have experience on one or more portal or CMS products (e.g. IBM WebSphere Portal, MOSS 2007, BEA WebLogic Portal, Vignette, EMC Documentum).”

Webmaster, Aktia

Web Marketing Specialist, Sanako

Www-ohjelmoijia, Arwidsons

Marketing Assistant, Zed

Myyntipäällikkö, Mikko.fi

Käyttöliittymäsuunnittelija, Nice

Viestintäpäällikkö, Suomen Kennelliitto

Ohjelmistosuunnittelija, Creanor

Java-EE-ohjelmoija, Ambientia, Turku

Tiedottaja, Tamro

Senior Java Developer, Floobs

Flash Developer, Digia

Sovellussuunnittelija, MTV Media

Java-ohjelmoija, IT Mill

Html-taittaja, Uoma

Projektipäällikkö, Uoma

Tietovarastoinnin / web-analytiikan asiantuntija, SanomaData

Kokenut tekninen projektipäällikkö (online-mainonta, verkkopalveluiden analytiikka), SanomaData

Online-markkinoinnin ja Webin asiantuntija, SOS-lapsikylä Ry

22.5.2008

International Producer, Playray, Apaja

Commercial Producer, Playray Germany, Apaja

19.5.2008

Projektipäällikkö Digital Media -yksikköön, Sanoma Magazines

 • “Projektipäällikkönä vastaat nimetyistä Internet-hankkeista. Suurin palveluistamme on tällä hetkellä MBnet yli 130 000 viikkokävijällään. Olemme lanseeranneet tämän kevään aikana uudet akuankka.fi, vauva.fi ja perhe.fi -palvelut ja lisää lanseerauksia on tulossa. Toimit tiiviissä yhteistyössä kumppaniemme, verkkotuottajien ja toimitusten kanssa. Sinulla on vahva ote projektien vetämiseen, eivätkä usean toimijan projektit ole Sinulle vieraita. Tehtävän vaatimukset: 1) Kokemusta isojenkin verkkohankkeiden läpiviennistä, 2) Projektinhallintamenetelmien tuntemusta, 3) Web-teknologioiden tuntemusta ja näkemystä (javapohjaiset portaali- ja palvelualustat, LAMP-teknologiat), 4) Innovatiivisuutta, aktiivisuutta ja vahvaa näkemystä verkkopalveluiden kehittämiseen, 5) Hyviä viestintä- ja kommunikointitaitoja sekä määrätietoisuutta.”

18.5.2008

Verkkotiedottaja, Sosiaali- ja terveystoimi, Espoon kaupunki

Verkkotiedottaja, hallintokeskus, Espoon kaupunki

Game Designer, Digital Chocolate

Web Designer, Digital Chocolate

Portaalisovellusten suunnittelija (LifeRay), Proactum

Senior Interaction Designer, Fjord Oy, Helsinki

 • “Deep working knowledge of standard interaction design tools like Illustrator, Omnigraffle and MS Visio are a must. Experience with Flash or other prototyping tools would be very beneficial too. Key responsibilities: 1) Conduct individual user interviews as input for projects, participate in or conduct focus groups, conduct expert evaluation of existing services. 2) Conduct benchmarking of services and applications to discover and define best practice in the given subject area. 3) Define the overall service structure, including flow charts and interaction model. 4) Create wireframes to best illustrate and document a service in detail. 5) Participate in the creation of rapid prototypes to illustrate a service or application as it would appear after implementation. 5) Support the creation of, or create, functional or UI specifications for services or applications. 6) Cooperate with visual designers to solve problems and create full design solutions on projects. 7) Facilitate client or internal workshops or brainstorms. 8) Collaborate with project managers or office MD to structure project work, plan and execute on client proposals or pitches, and take responsibility for overall quality of design solutions and successful delivery of client work. 9) Strategic and creative input on a variety of projects: participate at the early stages of service or application definition and proposition creation.”

Senior Visual Designer, 3 paikkaa, Fjord Oy

Visual Designer, 3 paikkaa, Fjord Oy

Verkkokurssimateriaalin tuottaja, Adulta Oy, Helsinki

Web User Interface Developer, 2 paikkaa, Movial Oy, Rovaniemi

Web Manager, NRJ Finland

17.5.2008

Flash Designer, Verkkojulkaisut

Portaali/Sharepoint-osaaja, Cerion

Web Editor, Blue1

Online Account Manager, ManPower

Viestintäkonsultti, ManPower

12.5.2008

AD, Poutapilvi, Turku

 • “Poutapilvi etsii Tuotanto-AD:ta Turkuun. Jos loihdit sujuvasti visuaalisesti tyylikkäitä ja käytännöllisiä ulkoasuja nettimaailmaan, olet etsimämme osaaja. Luonnollisesti puhut CSS:ää murtamatta ja HTML:n listaat CV:ssä toisena äidinkielenäsi. Jotta sopisit iloiseen joukkoomme, toivomme että olisit reipas ja kiva tyyppi.”

Interaction designers, Idean

AD’s – Creative User Interface Designers with A Mobile Focus, Idean

Senior Sales Manager, Idean

Senior Project Manager, Idean

Consultant for ECM projects, Digia, Jyväskylä

 • “Osallistut organisaation sisällön hallinnan (ECM) asiakashankkeisiin liittyen dokumenttien hallinnan, verkkosisällön hallinnan tai rakenteisen dokumentoinnin kehittämiseen eri toimialoilla. Toimit aktiivisesti ECM-projektiemme tukena erityisesti konseptointi- ja määrittelyvaiheessa. Tehtäviisi kuuluu asiakkaan liiketoiminnan vaatimusten tunnistaminen ja ECM-ratkaisumallien soveltaminen tunnistettuun asiakastarpeeseen.”

Online Operations Account Manager, Ireland, Dublin

Web-ohjelmoija, Siili Solutions

Account Manager (eBusiness), Siili Solutions

Tekninen projektipäällikkö, Alma Media

Digital Communications Manager, Ahlström

 • “… to take the lead in the development of Ahlstrom’s digital communications. Your main responsibility will be to create and implement a digital media strategy for Ahlstrom covering the corporate website, intranet and other digital media. By taking our digital communications to the next level your work will have a paramount impact on Ahlstrom’s brand and communications processes. You are a communications or marketing professional with a solid experience in digital media and a relevant university level degree. You know what is going on in the digital world and know how to implement the latest trends into corporate communications and marketing. You are an efficient project manager used to working in an international, networked organization with both technical and business related specialists.”

Web Team Leader, Tekla

 • “Haemme osaavaa ja innostunutta henkilöä vetämään web-tiimiämme Business Platforms -yksikköön Teklan pääkonttoriin Espooseen. Tunnet webin uudet teknologiat ja mahdollisuudet ja osaat hyödyntää niitä kansainvälisessä B2B-ympäristössä. Olet tiimipelaaja ja sinulla on erinomaiset viestintätaidot. Pystyt pitämään langat käsissäsi useissa samanaikaisissa projekteissa ja ratkaiset ongelmia itsenäisesti. Sinulla on avoin ja oppiva asenne muutostilanteissa. Tehtäviisi kuuluu: 1) vastata kokonaisvaltaisesti Teklan webistä ja ekstranetistä, 2) suunnitella, hallinnoida ja kehittää edelleen Teklan webin ja ekstranetin järjestelmäarkkitehtuuria, 3) koordinoida Teklan hakukonelöydettävyyttä (SEO) ja hakukonemarkkinointia (SEM) kansainvälisesti, 4) hallinnoida Teklan uuden ekstranetin käyttöönottoa vuoden 2008 aikana, 5) koordinoida web-tiimin työskentelyä, 6) osallistua integraatioprojekteihin, 7) tukea liiketoimintaa tarjoamalla työkaluja ja osaamista sähköisen sisällön tuottamiseen. Sinulla tulee olla: 1) aiempaa kokemusta Microsoft SharePointista (erityisesti MOSS 2007:stä), 2) sujuva kirjallinen ja suullinen englannin taito, 3) valmiudet työskennellä tehokkaasti tiimissä.”

SW Engineer, Ovi, Nokia

Tuottaja, WSOY Oppimateriaalit

Www-ohjelmoija, Arwidson

4.5.2008

Tiedottaja, Suomen kansallisoopperan säätiö

Tiedottaja, Tekla Oyj

Flex / Flash developer, Uoma

2.5.2008

Projektipäällikkö, Ideakone

 • “Tehtävänäsi on kehittää Ideakoneen ja sen yhteistyökumppaneiden (mm. operaattorit, liitot ja puolueet) välistä liiketoimintaa sekä rakentaa ja koordinoida palvelun jälleenmyyntiverkostoa. Vastaat uusien yhteistyökumppaneiden kartoittamisesta, yhteydenpidosta, liiketoimintamallien rakentamisesta sekä yhteistyön pitkäjännitteisestä kehittämisestä. Kehität yhteistyökumppaneille uusia tapoja tarjota ja markkinoida palvelua sekä kasvattaa myyntiä. “

Web-ohjelmoija, Ideakone

Digimedia-osaston projektipäällikkö, Mainostoimisto Tasku

 • “Projektipäällikkönä vastaat muun muassa digimedia-osaston erilaisten projektien läpiviennistä, tuotannon organisoinnista sekä budjetoinnista ja tarjouslaskennasta. Tapaat myös asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, osallistut myyntityöhön sekä pidät huolen siitä, että digimedia-osastolla on riittävät resurssit tehokkaaseen toimintaan.”

Campaign Specialist, Nokia, Helsinki

 • Nokia Interactive is currently seeking a Campaign Specialist to help build advertising-based revenue streams from Software & Services as Nokia transforms into an Internet company. Working closely with an account manager, you will offer support and insight to the campaigns. On a daily basis you will perform campaign setup and monitoring, collect information from advertisers, collect and monitor campaign related information and statistics, create reports related to campaign management process, and perform administrative tasks like replacing banners. You may also be given specific areas of responsibility, which you will manage independently.”

Sharepoint-konsultti, Academic Work, Helsinki

 • “… MOSS 2007 komponenttien asennus, määrittely sekä mukauttaminen asiakkaan tarkkoja tarvemäärittelyitä vastaavasti. Päivittäinen työnkuva kattaa suunnittelumäärittelyiden tekemistä luokka- ja oliomalleihin pohjautuen, turvallisuusmallinnukset, asiankäsittely (workflow) mallinnukset ja muutokset kuin myös testaussuunnittelmien ja ohjelmakoodin valmistelun. Työ vaatii myös runsaasti asiakasrajapinnassa- ja asiantuntijoiden välillä työskentelyä päivittäin.”

WEB System Specialist, Content Aggregation Infrast, Nokia Oyj, Helsinki

 • “Are you eager for a new career challenge in a company that is known worldwide for creating inspirational technology? Good, because we are looking to recruit three Web System Specialists to our Nokia Download! WidSets and MOSH Service lines in Espoo, Finland. As a member of the Global Deployment and Support team, you will create and execute a Go-Live plan for the internet services in your service line. While getting involved in an internet service creation program, you will also maintain hardware, software and the operating environment for UNIX systems across all environments. Other key parts of your remit will include installing and maintaining the network infrastructure, performing network management/monitoring, and developing tools. In addition to this, you will be responsible for system upgrades, backups/restores, evaluating and installing patches as well as resolving hardware and software related problems. The management of system faults and the administration and maintenance of infrastructure devices such as servers, hosts and networking devices will be up to you, too. As an expert in your field, you will also support hosting partner control and administer hardware and operating software configurations. Furthermore, you will be accountable for detecting, diagnosing, isolating and correcting device operational failures. In your daily work, you will base your decisions on defined objectives, processes and instructions.”

Senior Application Specialist, Content Management, Nokia Oyj, Helsinki

 • “At the Nokia IT Application Design and Development unit in Espoo, Finland, we currently have an exciting opportunity for a Senior Application Specialist. If you have the skills we are looking for, you will join our Content Management Development team. In this multifaceted role, you will be responsible for the design and development of applications supporting content management platforms and solutions. More specifically, you will capture and purify user requirements, while leading development teams and ensuring development is carried out according to requirements. It will also be up to you to specify, develop and deploy content management applications. What’s more, you will participate in the future development of documentation, content creation and management platforms, including contributing to concepting and demonstration exercises. As an expert in your field, you will also provide consultancy and support to end-users and support teams. Overseeing specific content creation applications like XML editors, authoring and previewing stylesheets, XSLT publishing transformations and publishing services will also be up to you. In addition to this, you will specify and develop integrations between content management applications. To succeed in this role, you will work closely with product managers, architects, configuration managers, technical specialists and concept owners. To join our talented team, you have at least 5 years experience in software development within the context of content management and publishing. This is further reinforced by at least two years spent in the area of XML-based content creation and publishing. We also value your detailed knowledge of technical documentation, content management and content creation technologies, methodologies and standards. Any background you have working with DITA XML content architecture will help your application, too. Additionally, you have software development experience in most of the following: Java, XML, XML schema, DITA, XSL, XHTML, JavaScript, ECMAScript, VBScript, CSS, Ant, SVG, JSP, RDF, ACL (Arbortext Command Language), FOSI, Topic Maps, OKS (Ontopia Knowledge Suite), Topic Maps, and CVS. We also appreciate your software management experience with ClearCase and your good grasp of CVS, Arbortext Editor, Trisoft InfoShare, Weblogic, Tomcat and EMC Documentum. On top of this, you are ideally familiar with BI software development processes.”

Senior Java Web Developer, Sulake

Java Web Application Developer, Futurice

Kokenut Java-ohjelmistokehittäjä, Valio Wireless Oy

Senior Java Developer, Uoma

 • “Tehtäviisi kuuluvat uuden sukupolven yritystietojärjestelmien määrittely, suunnittelu, toteutus ja dokumentointi yhteistyössä kokeneen kehitystiimin ja asiakkaiden kanssa. Työn painopisteenä ovat palvelinpään Java-ratkaisut sekä osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan selaimen AJAX-, Flash- ja Flex-sovellukset. Uoma kehittää seuraavan sukupolven huippukäytettäviä yritystietojärjestelmiä. Tämä toteutuu liittämällä toisiinsa helmikuussa yhdistyneiden Uoma Oy:n ja Onesta Solutions Oy:n parhaat puolet: Uoman RIA-teknologioiden (Rich Internet Applications) ja käytettävyyden osaaminen sekä Onesta Solutionsin vankka Enterprise-tason tietojärjestelmäosaaminen.”

Verkkotuottaja, ESS

Tuoteryhmäpäällikkö, Sanoma Digital (Huuto.net, Keltainen Pörssi, Hintaseuranta.fi)

… ja lisää löytyy Avoimet työpaikat -sivulta.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun