Avoimet työpaikat digimedia-alalla huhtikuussa 2008

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Palvelukseen halutaan: Verkkokauppamyyjä.

Huhtikuussa rekrytointi kävi edelleen kuumana ja Vierityspalkiin tietoon tuli myös kyselyitä siitä mistä kautta osaajia oikein pystyisi tehokkaammin löytämään. Tavallisilla työpaikkailmoituksilla ei digimedia-osaajia ilmeisesti saada liikkumaan.

Huhtikuun rekryilmoituksista erottui aikaisempaakin voimakkaammin se kuinka vahvasti tiedottajien toimenkuvaan on verkkomedia tullut. Erityisiä verkkotiedottajia haetaan toki edelleen, mutta harvassa ovat enää ne tiedottajat joiden toimenkuvaan ei muiden duunien lisäksi kuuluisi päätoimittajavastuuta intranetistä tai julkisen saitin osiosta.

30.4.2008

Web Developer, Valve

 • “Valve etsii kokenutta web developeria luomaan seuraavan sukupolven internet palveluja ja sovelluksia. Sinulla on erinomainen tietämys ja kokemus kaikista web-ohjelmoinnin osa-alueista, olkoon kyseessä sitten front-end tai backend-ohjelmointi, hakukoneoptimointi, käytettävyys, saavutettavuus tai nopeusoptimointi. Loukkaanut syvästi kun sinulta kysytään kuinka hyvä olet ohjelmoimaan XHTMLää, CSSää tai JavaScriptiä. Uhkaat oikeustoiilla kunnialoukkauksesta, jos joku epäilee ettei markuppisi ole standardien mukaista. Käytät PHP:ta MySQL:ää ja useita CMS-järjestelmiä. Kun peset pyykkiä, käytät aina AJAXia. Tarjoamme haastavia projekteja, erinomaisia työkavereita Skandinavian innovatiivisimmassa digitaalisen median suunnittelutoimistossa.”

IT Manager for the Global Online Sales Platform, Nokia

Java-ohjelmoija, MTV3

 • “Haemme junior Java-ohjelmoijaa. Interactive IT -yksikköön haetaan Java-koodaria vahvistamaan MTV MEDIAn Internet- ja mobiilipalveluiden toteuttaja- ja ylläpitäjäjoukkoa. Tehtävä koostuu MTV MEDIAn vuorovaikutteisien mobiilipalvelusovellusten ylläpidosta, projektiluonteisesta toteutuksesta ja mobiilipalveluiden testaamisesta. Mobiilipalvelut ovat olennainen osa MTV MEDIAn tv-ohjelmia ja verkkopalveluita. Tehtävä pitää sisällään ylläpitoluonteista toteuttamista sekä projektiluonteista toimintaa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sujuvaa osaamista seuraavista kokonaisuuksista: J2EE, relaatiotietokannat, SQL, XML ja HTML.”

Interaction Designer, Movial

Ohjelmistosuunnittelija, Ceanor

Myyntipäällikkö, Autotalli.com

Copywriter, Euro RSCG

MOSS-osaajia/asiantuntijoita, AtBusiness Oy

27.4.2008

Research Specialist, Sulake, Helsinki

 • “We are now looking to recruit a Research Specialist in Helsinki to start as soon as possible. You would work mainly with global Habbo KPI analysis and user research projects. You will be supporting the global organization through data gathering, analysis and process coordination. The main responsibilities of the Research Specialist are: 1) KPI analysis and reporting, 2) Collecting user feedback before and after product releases, 3) Providing quantitative and qualitative analysis for user research projects, 4) Coordinating research projects with third parties, 5) Collecting and analyzing market data”

Projektipäällikkö, Profium

Art Director, Verkkojulkaisut Oy

Nettituottaja verkkoliiketoimintaan, Sanoma Magazines Finland

 • “Tehtävässä vastaat mm. tekniikkaa ja digitaalista hyötyä ja viihdettä tarjoavien verkkopalveluiden kehittämisestä ja sisällöstä. Suurin palveluistamme on tällä hetkellä Mbnet yli 150 000 viikkokävijällään. Ohjaat saittiemme sisällöntuottajakumppanuuksia ja vastaat niiden laadusta ja aikatauluista. Kykenet myös itse tuottamaan sisältöä. Toimit tiiviissä yhteistyössä toimitusten, teknisen projektipäällikön ja tuotantotiimin kanssa. Tehtävän vaatimukset: 1) Kokemusta verkkopalveluiden tuottamisesta ja kehittämisestä, 2) Kykyä projektienhallintaan, 3) Web-teknologioiden tuntemusta ja näkemystä, 4) Innovatiivisuutta, aktiivisuutta, vahvaa näkemystä verkkopalveluiden kehittämiseen, 5) Hyviä viestintä- ja kommunikointitaitoja”

Viestintäkoordinaattori, Adecco

e-Marketer, Nordea

User Interface Designer, Vaisala

Ohjelmistokehittäjiä, .Net, Trainers’ House

Online Account Manager, Google, Ireland

Sovellusarkkitehtejä, .Net, Trainers’ House

Sales Manager, Trainers’ House

Portaali-osaajia, erityisesti LifeRay, HiQ Softplan

Sähköisen asioinnin projektipäällikkö, Itella

Konseptipäällikkö, sähköiset kanavat ja palvelut, OP

Marketing Communications Specialist, SaimaPeople / PaloDEx

 • “Asiakkaamme PaloDEx Group hakee Tuusulaan Marketing Communication Specialistia vakituiseen työtehtävään. Päätehtäviisi kuuluu tuotebrändi-ilmeiden mukaisten web-sivustojen ylläpito ja edelleen kehittäminen asiakaslähtöiseksi myynnin tukivälineeksi. Vastaat myös muista digitaaliseen mediaan liittyvistä projekteista (tuoteanimaatiot, internet- ja extranetsivustojen koordinointi). WEB-sivuston hallinnointiin käytät WebDoc-julkaisu- ja sisällönhallintajärjestelmää, jonka aiempi tuntemus katsotaan eduksesi. Tarpeen vaatiessa pystyt myös avustamaan myynnintukimateriaalien suunnittelussa, layouteissa ja näihin liittyvissä painoyhteyksien hoidossa. Työskentelet PC-ympäristössä ja päivittäisiä työkalujasi ovat Adobe Illustrator, InDesign, PhotoShop. Hallitset myös hyvin mm. MS Word, MS Excel, PowerPoint – ohjelmien käytön”

Tiedottaja, MTK

 • “Toimit viestintätiimissämme erityisalueena metsä ja ympäristö. Olet viestinnän ammattilainen, joka hallitsee online-viestinnän laatu- ja nopeustarpeet. Olet luonteva ja tuottelias verkkoympäristössä ja valmis tuottamaan uusia sisältöjä ja muokkaamaan muiden tuottamia.”

Tiedottaja, erityisosaamisena sähköinen viestintä, Vasemmistoliitto

 • Toimituksen huomautus: Tarve on ilmeisen todellinen, koska ilmoitusta ei löydy sähköisesti heidän verkkosivuiltaan eikä mistään muualtakaan…

Web Communications Specialist to APK / NCSD

26.4.2008

27 ohjelmistokehittäjää (.Net, Java, C++, RIA ym.), Software Success Stories kampanja

8 projektipäällikköä ohjelmistokehitysprojekteihin, Software Success Stories

System Specialist, Frantic Media

Project Manager, Frantic Media

24.4.2008

Web Manager, NRJ Finland

 • “Etsimme nuorekasta visionääriä, jolla on kokemusta web-ympäristöstä ja kehitystehtävistä. Olet esimies, joka ohjaa 3 hengen tiimiään ja kykenee näkemään, mihin web-ympäristö on menossa. Tiivis yhteistyö myynnin ja markkinoinnin kanssa on olennainen osa työtäsi. Sopiva työkokemustausta tehtävään on esim. kokemus web-tehtävistä media-alalla. Odotamme sinulta: 1) aiempaa web-puolen työkokemusta ja osaamista, 2) ideointikykyä, luovuutta, kehittäjähenkisyyttä ja näkemystä kehitysasioista, 3) organisointikykyä, projektityöskentelytaitoja ja asioiden loppuun viemistä suunnittelusta toteutukseen asti dynaamisessa työympäristössä, 4) valmiutta toimia esimiestehtävissä sekä vankkoja yhteistyö- ja kommunikointitaitoja, 5) kykyä kommunikoida sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi”

Web-graafikko, Eventus Media

Verkkokauppakehittäjiä, Integware

Web-suunnittelija, TA-Asumisoikeus Oy, Espoo

Web-suunnittelija, DS&M Suoramarkkinointi Oy, Hyvinkää, Nurmijärvi

Web-ohjelmoija, Mainostoimisto ÖÖÖ, Turku

Ohjelmoija, PHP, AJAX, 1-2 kpl, Eventus Media

Ohjelmoija, Java, Smilehouse

Ohjelmoija, VisualWeb, Vaasa

22.4.2008

Tekninen Suunnittelija, Grey Direct & Digital

PHP-ohjelmoija, AfterDawn

21.4.2008

Pelaamisen tuotepäällikkö, SWelcom

 • “Pelaamisen tuotepäällikkönä työskentelet SWelcomin kehitysyksikön pelitiimissä. Työyhteisömme on pieni ja dynaaminen. Työskentelet läheisesti teknisen tiimimme, alihankkijoidemme sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Osana pelitiimiämme kehität pelaamisen kokonaistarjontaamme. Raportoit online-palveluiden kehityspäällikölle. Työyhteisömme on englanninkielinen. Tehtäviisi kuuluu eri toimintojen ja tiimien johtaminen seuraavissa asioissa: 1) Tuotekehityssuunnitelmien luominen sekä toteutumisen seuranta ja raportointi, 2) Tuotteiden uusien ominaisuuksien kehittäminen, 3) Asiakaspalautteen käsittely sekä huomioiminen osana tuotekehitysprosessia, 4) Projektitiimien johtaminen, 5) Tuotedokumentaatio, 6) Tuotteen liiketoiminta- ja tulosvastuu. Hakijalta edellytämme: 1) Kokemusta tuotekehityksestä ja projektien vetovastuusta, 2) Kokemusta useiden projektien samanaikaisesta johtamisesta, 3) Vankkaa kokemusta online-tuotteiden rakentamisesta, lanseerauksista ja kehittämisestä, 4) Hyvää ymmärrystä internet-teknologioista ja kaupallisten web-sivustojen pyörittämisestä, 5) Pelaamisen tuntemusta, 6) Ylempää korkeakoulututkintoa, 7) Hyvää englanninkielen taitoa .”

17.4.2008

Konsepti/käyttöliittymäsuunnittelija

 • “Ymmärrät asiakasta ja haluat tehdä töitä Suomen halutuimpien brändien parissa. Näet ja ymmärrät digitaalisen markkinoinnin mahdollisuudet ja suunnittelet käyttöliittymäkonsepteja asiakkaillemme. Käyttöliittymien informaatioarkkitehtuuri ja erilaiset digitaalisen markkinoinnin kanavat ovat sinulle tuttuja. Tulkitset hyvin tutkimustietoa ja tuotat pitkälle vietyjä konseptisuunnitelmia yhdessä suunnittelutiimin kanssa. Luonteeltasi olet sosiaalinen ja työskentelet mielelläsi tiimissä. Sinulla riittää myös kunnianhimoa ja haluat pärjätä alan kilpailuissa.”

Copywriter, Nitro

 • “Ymmärrät asiakasta ja haluat tehdä töitä Suomen halutuimpien brändien parissa. Näet ja ymmärrät digitaalisen markkinoinnin mahdollisuudet. Sinulla on tuoreita ideoita ja teet loistavia käsikirjoituksia asiakkaillemme.”

Flash Developer

 • “Olet innokas ja motivoitunut tiimityöskentelijä. Tunnet AS2:n läpikotaisin eikä AS3:kaan ole sinulle täysin vieras. Design patternit ja olio-ohjelmoinnin käsitteet ovat sinulle tuttuja ja osaat myös soveltaa niitä käytännössä. Osaat palvelinpään kommunkoinnissa käytettävät tekniikat (esim. http, amf, xml). Hallitset flash authoring-ympäristön komponentit, koostamisen, optimoinnin ja grafiikat. Katsomme eduksi, jos tunnet Eclipse/FDT kehitysympäristön, flash-arkkitehtuurin (mm. flex, air, fms jne.) ja sinulla on LAMP-kehityskokemusta.”

PHP-kehittäjä, junior, Nitro

 • ” Odotamme Sinulta HTML, PHP ja JavaScript -ohjelmointikykyä
  Kokemus Drupal-alustasta ja flash-ohjelmointikyvystä katsotaan eduksi. Tunnet myös MySQL-tietokannan.”

PHP-kehittäjä, senior, Nitro

 • “Odotamme Sinulta HTML, PHP ja JavaScript -ohjelmointikykyä. Kokemus Drupal-alustasta ja flash-ohjelmointikyky katsotaan eduksi.Tunnet MySQL-tietokannan syvällisesti ja osaat käyttää myös muita tietokantoja.”

Java-koodari, eTietohanke Finland Oy

 • “Haemme Java koodaria kehittämään selainpohjaisia ratkaisuja. Työskentelet ohjelmistokehitysryhmässä suunnittelemassa ja toteuttamassa mm: Pankki- ja sijoitusjärjestelmiä, Web-portaaleja, kuljetus- ja logistiikka ratkaisuja. Tehtäviin kuuluvat: Järjestelmien tekninen suunnittelu (soveltuvien toteutusvaihtoehtojen selvittäminen, tekniset ratkaisut). Järjestelmien tekninen toteutus (avainsanoja: Java, j2ee, spring, hibernate, EJB). Tarvittaessa Sovelluspalvelimien tekninen konfigurointi (esim: Bea Weblogic, IBM Websphere, Jboss).”

13.4.2008

Tiedottaja, Helsingin kauppakorkeakoulun ylioppilaskunta (KY), Helsinki

 • “Tiedottajan tehtäviin kuuluvat KY:n päivittäisestä tiedotustoiminnasta ja KY:n julkaisujen (pl. Kylteri-lehti) ja www-sivujen sisällöstä vastaaminen, sisäinen ja ulkoinen tiedottaminen sekä jäsenistön palvelu. Hän osallistuu viestintätyöryhmän toimintaan ja vastaa viestintäsektorin budjetista. Hakijalta edellytetään kokemusta tiedottamisesta, verkkoviestinnästä ja julkaisujen toimittamisesta.”

Tiedottaja, Eduskunnan kanslia, Helsinki

 • “Eduskuntatiedotuksen tehtäviä ovat media- ja verkkoviestintä sekä kansalaisten tiedotuspalvelu. Eduskuntatiedotus järjestää infoja ja taustabriifejä, tekee tiedotteita ja vastaa median tietopalvelusta. Tiedotus koordinoi eduskunnan ulkoista verkkopalvelua sekä tuottaa uutisia ja ajankohtaisaineistoja verkkoon. Tiedotus vastaa eduskunnan esittelyaineistosta, tuottaa kalentereita ja julkaisuja sekä vastaa puhelin-, sähköposti- ja kirjeviesteihin. Eduskuntatiedotus järjestää opastettuja vierailuja eduskuntaan sekä vastaa Kansalaisinfon toiminnasta. Viran/tehtävän kuvaus: Tiedottajan päätehtävä on mediaviestintä. Tiedottaja osallistuu myös verkko- ja kansalaistiedotukseen sekä toimii vuorollaan päivystävänä tiedottajina. Luemme eduksi: Työkokemuksen tiedottaja/toimittajatehtävistä, käytännössä osoitetut taidot viestintähankkeiden menestyksellisestä hoitamisesta sekä kielitaidon. Palkkauksen peruste: Palkkaus on 2 688 – 3 432 euroa kuukaudessa kokemuksen mukaan. “

Tiedottaja, Eduskunnan kanslia, Helsinki

 • “Tiedottajan päätehtävä on EU- ja kansalaistiedotus.”

Tiedottaja, Eduskunnan kanslia, Helsinki

 • “Tiedottajan päätehtävä on verkkoviestintä.”

12.4.2008

Tuottaja, netti-tv, Tiedotedeski Finland Oy

 • “Tehtävääsi kuuluu uutisvideoiden tekeminen netti-tv-tiimissämme. Hallitset tuotannon kaikki vaiheet. Omaat toimituskokemusta, asiakaspalveluasennetta ja haluat ottaa vastuuta.”

Java / Web developer, Nice, Oulu & Tampere

Projektiassistentti (intranet), Helsinki, Eilakaisla

UI/Web Designer, Futurice

 • “We are looking for a skilled, experienced part- or full-time UI/Web Designer who will design and implement interactive web user interfaces and do visual design. As a part of the development team you will work in co-operation with the customers and back-end developers. You know what is going on in the web application business and want to contribute for it. Requirements: 1) excellent skills in web UI technologies ((x)html, css, dom AND/OR Flash), theory and practice, 2) solid background in visual or UI design.

Relationship Marketing Manager, Nokia

 • “Do you have what it takes to drive digital marketing competence across our Central Europe sales cluster? If so, join us as a Relationship Marketing Manager in Espoo, Finland. Working within our Digital Marketing & LRM organization, you will be responsible for the use, efficiency and measuring of all relationship marketing in Nokia’s marketing mix. On a more practical level, this will mean managing communication with sales units, ensuring their requirements are taken into account in global requirements gathering. You will also deliver digital support for Go-to-Market plans. In addition to this, you will follow global strategies and guidelines to manage and implement My Nokia, the Nokia Connections Program as well as other new and existing relationship marketing programs and concepts. As well as localizing global My Nokia communication, you will plan and approve the local My Nokia offering and coordinate it with local marketing teams. Launching My Nokia in new countries will also be up to you. To help ensure the program’s success, you will monitor and provide feedback on its performance on the local level. Coaching and guiding sales units and agency partners to ensure consistent, innovative and effective creative implementation will be another important challenge. Requirements: To build lasting relationships, you have an MBA and at least eight years experience in marketing and marketing management. Preferably this has involved working in country and area management positions in the digital marketing domain.”

Web Designer, Logica

 • “Logica on liiketoimintakriittisten portaali- ja asiointipalvelujen johtavia toimittajia. Suunnittelemme ja toteutamme laajoja, suurten käyttäjämäärien verkko- ja asiointipalveluja kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaillemme. Tartu nyt haasteeseen ja tule töihin Digital Media -yksikköömme! Toimit verkkopalvelun vaativissa sähköisen asioinnin ja digitaalisen median asiakasprojekteissa. Olet mukana toteuttamassa innovatiivisia sähköisen liiketoiminnan ratkaisuja. Arvostamme osaamista nykyaikaisista verkkopalvelujen arkkitehtuureista ja selainkäyttöisistä tietojärjestelmistä. Hallitset (X)HTML- ja JavaScript-ohjelmoinnin sekä kuvankäsittelyn perusteet. Toivomme myös relaatiotietokantojen, portaali- ja sisällönhallintaohjelmistojen tuntemusta sekä kokemusta ja näyttöjä vastaavista tehtävistä.”

PHP-osaaja, Loiste

Project Manager, User Experience, Digia, Helsinki

 • Digia User Experience is a recognized concept and UI design and usability consultant providing services for handset industry, operators and enterprises. We are a constantly growing business group with professionals creating innovations to our customers in Finland and abroad. We are looking for a Project Manager to our Helsinki office to work in our user experience projects. In this position you are responsible for planning and implementation of user experience projects. You will be responsible of project budgeting, time tables, reporting and resources management. You will also be supporting sales and marketing. You have practical experience from user experience projects and from project management/Scrum mastering. You have good presentation and negotations skills. Our global business environment requires fluent spoken and written English.”

Mainostoimiston ammattilainen, 8 paikkaa, Joensuu ja Kuopio, Idealmainos

11.4.2008

Konseptisuunnittelija, Endero

 • “Haemme Digitaalisen liiketoiminnan ja tiedonhallinnan yksikköömme kokenutta konseptisuunnittelijaa suunnittelemaan digitaalista viestintää. Hakijalta edellytämme kykyä ideoida innovatiivisia konsepteja jotka tukevat asiakkaan liiketoiminnan tarpeita. Vahvuuksiasi ovat luovuus, tarinankerronta, käyttöliittymäsuunnittelu, tiimityöskentelytaidot ja hyvä kommunikointikyky. Konseptisuunnittelijana työhösi kuuluu verkkopalveluiden ja verkkokampanjoiden ideointi ja suunnittelu. Pystyt dokumentoimaan suunnitelmasi huolellisesti tuotantoa varten. Tehtävänkuvaan sisältyy myös verkkoviestinnän strateginen suunnittelu, tulosten seuranta ja työpajojen vetäminen. Työssäsi sinua tukee Design-yksikkömme osaava suunnittelutiimi.”

Sisältöasiantuntija, Fonecta

Flash Designer, Skandaali

Web-kehittäjä, The Voicen nettitiimi

Graphic Designer & Junior, Crumpler

ECM: Projektipäälliköitä ja arkkitehtejä, Affecto

ECM: Microsoft .Net ja MOSS -ammattilaisia, Affecto

Tuottaja, SOK

JEE developer to game development, EGET

Kehityspäällikkö asiakkuusviestintäpalveluihin, Tieto-Tapiola

Tiedottaja, Kirkon ulkomaanapu

Markkinointisuunnittelija, Lemminkäinen

7.4.2008

Projektipäällikkö / tuottaja, Msn.fi, Microsoft

 • “Tehtävässä vastaat Suomen MSN-portaalin (www.msn.fi) kehittämisestä, sisällöstä ja kumppanisuhteista. Työskentelet läheisesti sisällöntuottajakumppaneiden kanssa ja huolehdit projektien laadusta ja aikatauluista. Toimit yhteistyössä erilaisissa projekteissa kansainvälisten kollegoidensa kanssa ja vastaan palveluiden kehittämisestä ja lokalisoinneista Suomessa. Tehtäviisi kuuluu että sivusto saavuttaa sille asetetut liiketoiminnan ja palvelutason tavoitteet. Odotamme Sinulta 1) Kokemusta verkkopalveluiden tuottamisesta ja kehittämisestä, 2) Vahvaa projektienhallinta- ja organisointiosaamista, 3) Web-teknologioiden tuntemusta (XML, HTML, ASP and JavaScript), 4) Innovatiivisuutta, aktiivisuutta, vahvaa näkemystä verkkopalveluiden kehittämiseen”

Web Developers, Frantic Media

 • We’re looking for Web Developers with a few years work experience to design and build for XHTML, CSS and JavaScript based web services. The digital services you would help to craft vary from immersive interactive experiences to rich Internet applications, while also including more traditional websites focusing on marketing and communications. You would be working closely together with user experience & concept designers, art directors, copywriters and software developers. Your end of the deal would include building and maintaining page templates and keeping the team in sync with the latest developments in browser technologies. “

Verkkokoulutuksien sisällönsuunnittelija, SOK

Usability Specialist, TeliaSonera

Development Manager for Digital Workplace Management, TietoEnator

New Media Koordinaattori, Canon

 • “Asiakkaamme Canon Oy etsii kauttamme kymmenen hengen markkinointitiimiin New Media Koordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Työssä päävastuualueena on yrityksen kuluttajamarkkinointiyksikön suomenkielisten verkkopalveluiden sisällön lokalisointi, ylläpito ja käyttäjäystävällisyyden lisääminen. Muita tehtäviä ovat mm. tuotekohtaisten sivujen lokalisointi ja edelleen kehittäminen sekä niille suuntautuvan liikenteen lisääminen. Koordinaattorina huolehdit kaikista kuluttajille ja kuluttajamarkkinointiyksikön jälleenmyyjille suunnatuista verkkopalveluista ja verkkolehdestä, osallistut verkkomainonnan suunnitteluun, avustat Internetiin liittyvissä projekteissa sekä toimit pääasiallisena Suomen kontaktihenkilönä Canon Euroopan Amsterdamissa sijaitsevaan pääkonttoriin. Tehtävän hoitaminen vaatii kokemusta projektihallinnasta, verkkomarkkinoinnista sekä verkkosivujen sisällönhallintatyökaluista, ylläpidosta ja kehittämisestä. Ehdottomana edellytyksenä on myös Photoshopin käyttökokemus sekä suomen ja englannin erinomainen hallinta.”

Verkkotiedottaja, Akava

Web Development Specialist, Elektrobit

Javascript God, Movial

2.4.2008

Web-suunnittelija, Suomen World Vision

Game Programmers, Farmind

Assistant Producer, Farmind

Netti-AD, MediaBoost

Sähköisen rekrytoinnin asiantuntija, Valtiokonttori

… ja lisää löytyy Avoimet työpaikat -sivulta. Vierityspalkin avoimet työpaikat –RSS-syöte kannattaa myös tilata jos haluaa ehtiä myös lähettää hakemuksia paikkoihin.

(*Toim. Huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

2 kommenttia on “Avoimet työpaikat digimedia-alalla huhtikuussa 2008”

 1. Huvittavaa, että vielä vuonna 2008 HTML on (laskien vain postiin avatut ilmoitukset) ainakin kolmen ilmoituksen mukaan ohjelmointikieli.

  “Koodari” on ainakin minun korvaani hiukan alentava ilmaus. Puhekielessä se on tietysti OK.

  Se että kieliasu ja ilmoituksen sisältä usein on vähän sinne päin ei välttämättä viesti yrityksen kiinnostuksesta palkata parhaita ammattilaisia.

  Ilmoituksen lisästi varmasti veppitietoinen hakija katsoo kandidaatin omaa sivustoa. Suutarin lapsilla on oltava kengät.

 2. Tuota listaa toimittaessa kyllä tosiaan tulee ihmeteltyä usein että miten puolihuolimattomasti firmat rekrytointi-ilmoituksia kirjoittavat. Rekrytointi on monelle pienelle firmalle iso juttu, mutta siitä huolimatta se ilmoitus on kolme lyhyttä tekstikappaletta, siinä luetellaan kaikki mahdollinen mitä mieleen tulee ja oikolukua ei jakseta tehdä. Sitten ihmetellään jossain talouslehden haastattelussa kun ei tule kunnollisia hakemuksia. Sitä saa mitä tilaa.

  Sama pätee tosiaan tuohon omaan verkkosivustoon. Muutama alan firma ei osaa edes julkaista omia työpaikkailmoituksiaan omalla sivustollaan vaan tyytyy hutaisemaan ne jonnekin monsteriin.

  Väitän että tämä digimedia-alan ‘osaajapula’ helpottaisi jos firmat panostaisivat enemmän noihin ilmoituksiin ja uskaltaisivat oikeasti kertoa että mitä ovat hakemassa. Moni ammattilainen ei viitsi hakea uusiin paikkoihin (vaikka on tyytymätön nykyiseen) koska puolihuolimattomasti kirjoitettu ja ympäripyöreitä selittävä rekryilmoitus ei paljon houkuttele omaa hakemusta kirjoittelemaan.

Kommentointi on suljettu.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun