Avoimet työpaikat digimedia-alalla helmikuussa 2008

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Asiakkaat rekrytoivat ahkerasti.

Helmikuussa Vierityspalkki siirtyi dokumentoimaan digimedia-alan työpaikoista myös ilmoitusten sisältötekstien parhaita paloja otsikkojen lisäksi. Täten lista kasvoi pituudessa paljon, mutta toivottavasti myös tarjoaa parempaa näköalaa alan tilanteeseen. Vierityspalkin avoimet työpaikat saivat myös RSS-syötteen joka kannattaakin tilata jos haluaa pysyä tilanteen tasalla jatkossakin. Syötteen tilaajamääre alkaa kohta olla jo lähellä pyöreätä sataa joten kiinnostusta tuntuu riittävän. Itse avoimet työpaikat -sivuhan kerää päivässä useampia satoja kävijöitä.

Tällä hetkellä haetuimpia osaajia ovat mm. projektipäälliköt, tuottajat, konseptisuunnittelijat, käyttöliittymäsuunnittelijat/-ohjelmoijat (erityisesti Javascript-osaamiselle on kysyntää). Ohjelmistosuunnittelijoille kuumia termejä ovat ainakin .Net ja Sharepoint.

Asiakasorganisaatiot ovat myös aktivoituneet ja monenlaisia koordinaattoreita, web managereita ja webiin erikoistuneita viestintä- ja myyntipäälliköitä haetaan yhä enemmän. Verkkotiedottaja-profiilikin on alkanut vakiintumaan monessa organisaatiossa.

1.3.2008

Etusivun Online-tuottaja, MTV Media *

 • “Olet journalismin ammattilainen, jolle mikään aihealue ei ole vieras. Vastaat mtv3.fi-etusivun toimivuudesta ja teet työtä koko sivuston eri osioiden tuottajien kanssa. Vahvalla ammattitaidollasi ja näkemykselläsi autat rakentamaan mtv3.fi:stä entistäkin suositumman Internet-sivuston. Osaat ajatella Internet-mediaa sekä journalistisesta että kaupallisesta näkökulmasta. Kykenet hahmottamaan palvelun eri osien merkityksen ja painoarvot. Osaat tuottajan tehtävien ohella myös toimittajan työn. Kykenet nopeaan tiimityöhön ja tunnet Internet-median, niin suomalaisesta kuin kansainvälisestäkin näkökulmasta. Aikaisempi kokemus printti- ja TV-mediasta on eduksi.”

Verkkoviestinnän suunnittelupäällikkö, RAY*

 • “Suunnittelupäällikkö vastaa RAY:n verkkoviestinnän kehittämisestä, suunnittelusta ja toteutuksen ohjauksesta. Työ painottuu erityisesti RAY:n Pelaamo-verkkopalvelun yhteisöllisyyden kehittämiseen ja eri toiminnallisuuksien suunnitteluun. Toimenkuvaan kuuluu myös ray.fi-sivuston kehittäminen sekä kampanjasivustojen hallinta, kehitys ja ylläpito.”

Järjestelmäasiantuntija Online-tiimiin, Eniro*

 • ”Sinulla on alalle sopiva koulutus ja vähintään kahden vuoden työkokemus alalta. Sinulla on myös kokemusta hakukoneista, hakukoneoptimoinnista, sekä koodin optimoinnista. Lisäksi toivomme käytännön kokemusta online-palveluiden ohjelmoinnista ja ohjelmointitekniikoista Java, HTML, XHTML, CSS, JavaScript, XML, XSL, sekä Unix palvelinympäristöstä.”

Sharepoint-osaajia (Helsinki), Sysopendigia*

Web Designer (Helsinki), Sysopendigia *

 • “Rakennat interaktiivisia prototyyppejä verkkoon ja olet myös kehittämässä lopullisia teknisiä ratkaisuja. Omaat käytettävyyslähtöisen asenteen, mutta erityisosaamistasi ovat tekniikat visuaalisesti laadukkaiden, helppokäyttöisten ja nykyaikaisten selainpohjaisten käyttöliittymien tuottamiseksi.”

27.2.2008

Konseptisuunnittelija, Zento, Tampere*

 • ” Etsimme tiimiimme henkilöä, jolta löytyy osaamista konsepti-, käyttöliittymä- ja www-suunnittelusta. Työ pitää sisällään vuorovaikutuksen, toimintamallien sekä käyttöliittymäideoiden ja tekniikoiden kehittämistä web-ympäristössä.”

25.2.2008

Ohjelmistokehittäjiä (.net), Trainers’ House*

24.2.2008

Flash-developer, Siili Solutions*

Web-ohjelmoija, Siili Solutions*

 • “Tarjolla on kaksi mielenkiintoista roolia. Tehtävänäsi on joko 1.) Toimia yhteisöpalveluiden tuotekehitysprojekteissa tai 2.) Osallistua erilaisten verkkomainoskampanjoiden suunnitteluun, toteuttamiseen sekä mainostamisessa käytettävien tukityökalujen kehittämiseen. “

Javascript-osaaja, Siili Solutions *

 • “Tehtävänäsi on kehittää ja räätälöidä web-pohjaista julkaisujärjestelmää yritysasiakkaiden tarpeiden mukaan. Käytössä oleva innovatiivinen järjestelmä mahdollistaa markkinoinnin aineistojen toteuttamiseen pelkällä selaimella. Asiakkaat ovat merkittäviä kotimaisia bränditaloja. Toimit osana kuusihenkistä dynaamista tiimiä. Kokemuksen karttuessa sinulla on mahdollisuus osallistua myös laajempiin järjestelmänkehitysprojekteihin.”

Verkkopalveluiden järjestelmäasiantuntija, Ilmarinen*

 • “Tehtävään kuuluu hakea ratkaisuja siihen, miten verkkoa voi hyödyntää palvelujen kehittämisessä. Käytännössä vastaat merkittävän asiointikanavan projektitoimituksista liiketoiminnan johdolle ja prosessien omistajille.Toinen keskeinen tehtävä on verkkopalveluiden tuotannon varmistaminen. Toimit asiantuntijana liiketoiminnan ja tietotekniikan välillä. Keskeisimpiä yhteistyötahoja ovat Ilmarisen asiakaspalveluosastot ja IT-toimittaja.”

Tekninen projektipäällikkö, Sanoma Data*

 • “Edellytämme kokemusta IT-projektien tehokkaasta läpiviennistä monitoimittajaympäristössä sekä valmiuksia osallistua myös käytännön toteutustyöhön. Projektisi pysyvät aikataulussa, budjetissa ja tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme. Hallitset keskeiset Internet-teknologiat sekä modernit järjestelmäarkkitehtuurit ja osaat soveltaa niitä käytännön työssä. Kykenet toimimaan yhdessä asiakkaiden kanssa ja tekemään liiketoimintavaatimuksista teknisiä määrittelyjä. Olet tiimipelaaja ja saat useista toimijoista koostuvan tiimin toimimaan yhdessä. Graafinen toimialatuntemus ja mediamyynnin sekä online-mainonnanhallinnan prosessien ja järjestelmien tuntemus lasketaan eduksi.”

Mobiilipelien suunnittelija, Scandicom*

 • “Osallistut tulosvastuullisesti mobiili- ja internetympäristöön tarkoitettujen uusien peliformaattien kehitystyöhön osana tiimiä. Vuorovaikutustaitojen lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää visuaalista silmää. Web-suunnittelun sekä ohjelmoinnin perusteiden tuntemus luetaan selkeäksi eduksi.”

23.2.2008

Online Sales Manager, Finland & Baltics, Nokia Oyj, Helsinki*

 • “At Customer and Market Operations, we are currently working on an exciting project to enable direct sales to consumers via online shops. In order to help us with the delivery of of these shops, we are looking to employ an Online Sales Manager for Finland and the Baltics. Based in Helsinki, Finland, you will be responsible for managing the online sales offering. Working closely with a European team, you will help create, develop and maintain this online retail channel. In addition to this, you’ll devise ways to drive new customers online and establish new commercial processes. As well as these challenging tasks, you will perform daily shop, site and order management. This will involve packaging sales offerings and performing pricing execution together with relevant external and Nokia internal stakeholders. Other key parts of your remit will involve managing the product and web hardware sales offering roadmap as well as creating systems and sales tools. What’s more, you will facilitate the local online sales virtual team. In order to flourish in this role, you will work in close co-operation with the Europe Online Sales team, the Finland country team and the local Nokia Flagship store team. To kick-start your career with us, you have several years experience in online sales and marketing. In this time you’ve learnt how to sell products or services to Finnish online customers. We also value your detailed knowledge of traffic creation, offering packaging and fraud management. What’s more, you have solid grasp of site maintenance and customer service. Ideally, you also have a background in consumer electronics, technology or mobile communications involving online operations. Confident managing profit and loss, with a keen understanding of the relevant business processes, you are happy to work with third party vendors and category managers.”

Digital Marketing Manager – Entertainment & Commun, Nokia Oyj, Helsinki*

 • “As the Manager, Digital Marketing (Entertainment & Communities), you will be responsible for overseeing the development of a holistic digital marketing strategy including CRM and sales, benchmarking, and measurement as well as assisting in the development of digital marketing tools and competence within Nokia’s Entertainment & Community offerings. This role will be instrumental in optimizing and harmonizing the presence of Nokia games, music, sharing, video and TV, and maps services in the digital space. Your team will work very closely with multiple entities within the organization, to identify new opportunities/pilot programs within the service platforms for expanding marketing activities beyond the tactics utilized today. You and your team will work with the teams in the Service Lines to implement new features, functionality, and campaigns and to measure the results.”

Client Service Manager (trainee), Advertising.com Finland Oy, Helsinki*

Sitebuilder, Planeetta Internet Oy *

 • “Hallitset XHTML-kooston, CSS-standardit, JavaScriptin, AJAXin, PHP:n, MySQL:n ja kuvien käsittelyn web-käyttöön. “

Digitaalinen Suunnittelija, Calcus*

 • “…suunnittelijaa vastaamaan verkkopalveluiden ja kampanjoiden suunnittelusta sekä toteutuksesta. Osaamisalueet: html- ja css, flash.”

SEK/GREY PRO rekry – Digitaalinen suunnittelija*

 • “Haemme kasvavaan tiimiimme suunnittelijaa vastaamaan verkkopalveluiden ja -kampanjoiden suunnittelusta sekä toteutuksesta. Jos sinulla on hyvä visuaalinen silmä, html- ja css-osaamista, osaat käyttää flashiä ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, tarvitsemme juuri sinua! Tarjoamme vakituisen työpaikan, haasteellisen toimenkuvan ja tietysti maailman parhaat työkaverit Helsingin keskustassa. “

Koodaajia, Sanoma Digital*

 • “Haemme yhteistyössä Sanoma Datan kanssa koodaajia verkkopalveluitamme kehittämään sekä ylläpitämään. Edellytämme sinulta vankkaa osaamista online-palveluiden ohjelmoinnista. Sinulla on vankka osaaminen joistakin seuraavista: PHP, MySQL, Linux, Apache sekä Web 2.0 -tekniikat. Olet luova, tehokas ja tavoitteellinen. Eduksi luetaan HTML/sitebuild osaaminen.”

Web-suunnittelija, Etelä-Savon koulutuksen kuntayhtymä, Mikkeli*

 • “Arvostamme korkeakoulututkintoa ja näyttöä menestyksekkäästi läpiviedyistä web-järjestelmien kehittämishankkeista. Arvostamme erityisesti kokemusta Plonen ja Moodlen kehittämisestä. Eduksi katsotaan myös muiden avoimen lähdekoodin ratkaisujen ja SAP-järjestelmien tuntemus.”

Web Developer, e21 Solutions Oy, Helsinki*

 • “Tehtävänäsi on toteuttaa HTML/CSS näkymät graafikon layout-kuvista sekä integroida tuo HTML/CSS XSLT-sivupohjiin, joita CMS-järjestelmämme käyttää.”

User Experience Designer, Fusion*
.Net kehittäjiä, Sysopendigia (Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Turku, Pietari)*

 • “Arvostamme, jos sinulla on lisäksi osaamista esim. seuraavista välineistä: MOSS 2007, SPS 2003 tai BizTalk Server. Lisäksi arvostamme kokemustasi dokumenttien hallinta- ja porttaalihankkeista.”

CRM/Web-koordinaattori, Palace Kämp Group*

 • “Otat haltuusi koko konsernin internetsivuston hallinnan ja kaupallisen kehittämisen. Ylläpidät aktiivista ja nopeastikin vaihtuvaa informaatiota ja pidät huolta palvelumme löydettävyydestä. Myös intranetin kehittäminen ja ylläpito ovat päivittäisiä tehtäviäsi.”

Account Manager, Mascus.com*

 • “Mascus.com on Pohjois-Euroopan johtava käytettyjen työkoneiden ja kuljetuskaluston markkinapaikka. Kehitämme ja tuotamme Internet-pohjaisia palveluita ja työvälineitä vaihtokonekaupan tehostamiseksi. Asiakkainamme on yli 1000 konevalmistajaa ja jälleenmyyjää 33:sta eri maasta. Markkinapaikalla on myynnissä runsaat 26 000 vaihtokonetta. Palveluksessamme on 17 henkeä ja toimipisteemme sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa ja Englannissa. Tehtäviisi kuuluu olemassa olevien asiakaskontaktien hoito ja uusasiakashankinta sekä asiakkaiden koulutus. Osallistut tuotteiden kehittämiseen ja asiakasprojektien toteuttamiseen yhdessä IT-tiimimme kanssa.”

Viestintäpäällikkö, Suomen Erillisverkot Oy*

 • “Osallistut yrityskuvamme suunnitteluun ja toteutukseen, olet asiakaslehtemme, intranet- ja internetsivujemme päätoimittaja. Vastaat erilaisten asiakas- ja markkinointitilaisuuksien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä viestintämateriaaleista. Hoidat lehdistösuhteet ja yhteydenpidon viestinnän alihankkijoihin.”

Director, Entertainment & Communities for Device E, Nokia Oyj, Helsinki*

 • “In this multifaceted role, you will ensure that the most compelling applications and services in music, video/TV, games, content and software aggregation, are made readily available to users of Nokia handsets. In addition to this, you will help set the direction for the optimal mix of experiences based on Nokia, operator and third party services. It will also be a key part of your remit to develop an entertainment and communities strategy, monitor industry developments and work with operators to ensure Nokia devices are compliant.”

Project Manager, Ch5 Finland Oy, Helsinki*

 • “Etsimme projektiorganisaatioomme projektinhallintataidot omaavaa projektipäällikköä suunnittelemaan ja ohjaamaan erilaisia vaativia asiakaskohtaisia toteutuksia ja osallistumaan projektien työmääräarviointiin. Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa käytännön kokemusta tietojärjestelmien projektinhallinnasta ja läpiviennistä. Tehtävä edellyttää ryhmätyötaitoja, järjestelmällisyyttä, kommunikointitaitoja ja kokemusta projektityöstä. Muita seikkoja, joihin kiinnitämme huomiota valintaprosessissa: 1) määrittely- ja suunnittelukokemus, 2) ymmärrys web- sovelluksista Java- ja portaali -ympäristöissä, 3) osaaminen relaatiotietokannoista.

Java Programmer, Ch5 Finland Oy, Helsinki*

System Architect, Ch5 Finland Oy, Helsinki*

 • “Tarvitset työssäsi kokemusta ja taitoja seuraavissa asioissa: tietojärjestelmien määrittelystä ja suunnittelusta, järjestelmäarkkitehtuurin suunnittelusta, kokemusta ohjelmoinnista J2EE (EJB) ympäristössä, J2EE sovelluspalvelimien ja tietokantojen tuntemusta, linux/unix tuntemusta, Java, SQL, XML(XSLT, XPath), html, AJAX, EJB, Java Portlet API, Spring, Struts, iBATIS/hibernate, Web Services. Ohjelmoijan työkalut: 1) Netbeans IDE, Subversion, 2) Issue Tracking (toimintatapana). Muita hyödyllisiä osaamisalueita ovat mm. Sisällönhallintajärjestelmät, Aikaisempi kokemus portaaliohjelmistoista (JSR-168).”

Internet sivujen suunnittelija, Musiikkituotanto Eat This Music Oy, Helsinki*

 • “Eat This Music Oy on suomalainen musiikkituotantoyhtiö, joka julkaisee tällä hetkellä Eternal Erection sekä Aulanko bändien materiaalia sekä pyörittää E-studio nimistä äänitys studiota Helsingin kaapelitehtaalla. Etsimme asiantuntevaa internetsivujen tekijää erilaisille musiikkiprojekteille. Kyseessä on lähinnä bändien kotisivujen ja MySpace sivujen suunnittelua ja toteuttamista. Työ tehdään etänä ja palkka sovitaan projektikohtaisesti aina erikseen. “

18.2.2008

Viestintäpäällikkö, Suomen Purjehtijaliitto*

 • “Viestintäpäällikkönä kehität, johdat ja toteutat liiton sisäistä ja ulkoista markkinointiviestintää sekä tuotteistat ja myyt liiton palveluja. Päivittäistä toimintaasi on myyntityö, verkkopalvelujen ylläpito, jäsenviestintä ja julkaisujen tuottaminen toimikuntien tuella.”

Ohjelmistosuunnittelija web-tiimiin, Starnet Systems Oy

 • “Odotamme sinulta tietokantapohjaista Web-ohjelmointiosaamista (esimerkiksi PHP, Python, Java, .NET), Web-teknologioiden perustuntemusta (HTML, XHTML, XML, CSS, Web 2.0) sekä kokemusta Unix/Linux -ympäristöistä ja tietoverkoista. Korkeakouluopinnot, agilien ohjelmistokehitysmenetelmien, Ruby-ohjelmointikielen tai Ruby On Rails -ohjelmointikirjaston tuntemus katsotaan eduksi.”

On-Line Sales Manager, Citibank.fi

 • “Tehtävänäsi on vastata citibank.fi- sivustosta osana Citibankin markkinointitiimiä sekä edustaa yritystä pohjoismaisessa webtiimissä. Olet pohjimmiltasi markkinoija, ja tärkein mittari työsi onnistumiselle on myynnin kasvu. Tunnet webin tekniset raamit, ja pystyt luomaan mahdollisuuksia niiden raamien puitteissa. Ymmärrät asiakkuuksien tarpeita ja pystyt vastaamaan niihin. Tehtävässäsi kehität, testaat ja implementoit itse uusia toiminnallisuuksia sekä päivität ja uudistat sisältöä Content Management System -järjestelmän avulla. Tärkein tehtäväsi on vastata on-line myynnistä ja markkinoinnista ja tuottaa uusia asiakaskontakteja webin kautta. Olet tiivisti mukana uusien tuotteiden lanseerauksissa vastaten web- toimenpiteistä. Työssäsi seuraat ja analysoit sivustojen toimivuutta ja tuloksellisuutta analytiikkatyökalun avulla ja raportoit tuloksista osana markkinointitiimiä. Monitoroit aktiivisesti myös kilpailijoiden sivustoja ja ennakoit tulevia trendejä.”

Business and Sales internships at Google

 • “Being an Intern at Google means being a fully integrated member of our business team. Interns receive ongoing mentorship and training as part of their program with us. You will be assigned a host who will work closely with you to help identify project goals and support your professional development. In addition, our intern program involves a series of educational talks. Social activities, intern competitions and a European off-site are also part of our Summer Intern Program.”

Projektipäällikkö, Byroo

 • “kokemus asiakastyöstä, koordinointikyky, huolellisuus, kiinnostus eri verkkotekniikoihin”

Flash-suunnittelija / graafinen suunnittelija, Byroo

 • “animointi, actionscript, silmää detskuille, halu hinkata, kiinnostus eri verkkotekniikoihin, näyttöjä”

Konseptisuunnittelija / copy, Byroo

 • “ideat, kiteyttämisen taito, kuluttajan ymmärtäminen, kiinnostus eri verkkotekniikoihin, rakennesuunnittelu, näyttöjä”

HTML-koostaja, Byroo

 • “(X)HTML, CSS, JavaScript / DOM / Ajax, käytettävyys, selainversiot, saavutettavuus, näyttöjä”

2x trainee, Gyllene Skor

 • “Kiikarissamme on kaksi kunnianhimoista, lahjakasta, digitaalisten ratkaisujen mahdollisuuksista poikkeuksellisen innostunutta ja tietysti perin juurin hyvää tyyppiä. Vaatimusten vastineeksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä strategisen suunnittelun ja sähköisen liiketoiminnan huippuosaajaksi, planneriksi perustajaosakkaiden rinnalle.”

2x Java/J2EE-ohjelmoijaa ja C++-osaajaa, Extremia

 • “Juuri nyt Extremia hakee joukkoonsa kahta suunnittelutaitoista Java/J2EE-ohjelmoijaa, sekä yhtä C++-gurua vakituiseen työsuhteeseen. Tärkeää työssäsi on se, että sinulla on näkemystä, rautaista osaamista, pokkaa kertoa omat heikkoutesi sekä halua kehittyä edelleen.”

17.2.2008

AD, konseptisuunnittelija/copy, käyttöliittymäsuunnittelija, Nitro

 • Nämä paikat ovat avoinna Nitron Lahden toimistossa

Tiedottaja, Celia-kirjasto

Verkkotiedottaja, CSC Tieteen tietotekniikan keskus

 • “Toimit CSC:n julkisten www-sivujen päätoimittajana ja vastaat sivujen päivittämisestä. Tehtäviisi kuuluu www-sivujen sisällöntuotannon koordinointi ja sisällön tuottaminen. Sinulla on usean vuoden kokemus verkkotoimittajan työstä sekä kokemusta sisällönhallintajärjestelmistä ja verkkosivujen suunnittelusta. Etsimämme ihminen on markkinointihenkinen tiedottaja, jolla on humaani käyttöliittymä. Tuot mukanasi ideoita, kuinka CSC:n ulkoisia www-sivuja voisi kehittää. Osaat popularisoida vaikeitakin tutkimushankkeita.”

15.2.2008

2x Account Manager, Estime

 • “Etsimme kahta Account Manageria myymään verkkomarkkinoinnin
  ratkaisuja nimetyille avainasiakkaillemme. Tehtävään sisältyy
  ratkaisumyynnin lisäksi uusien asiakassuhteiden hankinta ja
  asiakassuhteiden kehittäminen. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta tuloksekkaasta myyntityöstä sekä vahvoja sosiaalisia taitoja, sillä kommunikoit yritysten johtohenkilöiden kanssa. Arvostamme hyvää yleistietoa ja kiinnostusta digitaalisesta mediasta.”

Projektipäälliköitä, Trainers’ House

 • “Työnäsi on ohjata eturivin ammattilaisia ensiluokkaisten ohjelmistoratkaisujen asiakastoimitusprojekteissa. Vastaat projektin onnistumisesta huolellisella suunnittelulla, organisoinnilla sekä seurannalla. Hoidat mm. budjetoinnin, resurssoinnin, työmääräarvioiden tekemisen sekä laskutuksen. Lisäksi vastaat mm. vaatimusten ja muutosten hallinnasta ja osallistut aktiivisesti asiakastyöskentelyyn.”

13.2.2008

AD, Nitro / Kotka

 • “Haemme äitiysloman sijaiseksi Kotkan tiimiimme Sinua idearikas ja luova AD! Ymmärrät asiakasta ja haluat työskennellä Suomen halutuimpien brändien parissa. Näet ja ymmärrät luovan markkinoinnin mahdollisuudet ja hyödynnät sujuvasti yritysviestinnän osaamistasi sekä printissä että sähköisissä medioissa. Hallitset alan ohjelmat ja tekniikat.”

Mobile Site Developers, StarCut

 • “As a Mobile Site Developer you will be working in our service development team to create new mobile sites. You will work closely with our project managers, concept designers and graphic designers. As a development tool, you will use Starcut MediaOne platform to implement sites. Your tasks require skills in the following areas: 1) Excellent knowledge of client-side Mark-up languages (HTML, XHTML and CSS), 2) Knowledge of JavaScript, 3) Ability to handle graphics (PhotoShop), 4) Ability to read and edit Concept Specification documents (Wire Frames, Site Maps).”

Senior Interaction Designer, SysOpenDigia
12.2.2008

Konseptisuunnittelija/konsultti, Prewise

 • Olet jo kokemusta omaava sisältöasiantuntija/konsultti ja kiinnostunut uudenlaisten verkko-oppimiskokonaisuuksien ja verkkoviestinnän suunnittelusta. Tuotat sujuvasti tekstiä ja osaat muodostaa jäsenneltyjä, rakenteisia tietokokonaisuuksia. Kykenet viemään menestyksellisesti läpi verkkokoulutusprojekteja vaativien kansainvälisten asiakkaidemme kanssa.”

2x Flash Designer / Flash Trainee, Prewise

 • “Työssäsi suunnittelet ja tuotat korkeatasoisia Flash-kokonaisuuksia osana laajempia asiakasprojekteja. Työskentelet joustavasti konseptisuunnittelijoiden ja ohjelmoijien kanssa ja olet valmis jatkuvaan uuden oppimiseen. Vahvuutesi voi olla visuaalisen suunnittelun ja animoinnin alueella tai voit olla painottunut voimakkaammin ActionScript–ohjelmointiin.”

Markkinointipäällikkö, VTI

 • “Vastaat kokonaisvaltaisesti markkinointiviestintämme sisällöstä. Suunnittelet ja toteutat myynnin tukimateriaalit yhdessä tuotepäällikköjen kanssa, vastaat lehdistötiedotteistamme, uutisoinnistamme ja webbisivujen sisällönhallinnasta. Mittaat markkinointitoimenpiteitä ja asiakastyytyväisyyttä ja toimit CRM-järjestelmämme pääkäyttäjänä.”

Online Account Manager, Google

 • “As an Online Account Manager you will hone your account management and relationship building skills by supporting some of Google’s top advertisers, agencies and publishers. You will work within a diverse team with colleagues from across Europe sharing your advanced knowledge of Google products and advising your clients on the best strategy for them to achieve results. “

.Net-asiantuntija/arkkitehti, Endero

 • “Digitaalisen viestinnän ja tiedonhallinnan alueella etsimme kokenutta .NET-arkkitehtia ja/tai .NET-kehittäjää erityisesti Microsoft Office SharePoint 2007 -pohjaisiin verkkopalveluprojekteihin. Menestyksellinen suoriutuminen tehtävässä edellyttää kokemusta .NET-ohjelmoinnista, Microsoftin portaaliratkaisuista ja yleisistä web-teknologioista (HTML, CSS, XML). Arkkitehtina vastaat verkkopalveluiden teknisten ratkaisujen määrittelystä, suunnittelusta ja dokumentoinnista sekä toimit toteutuksen aikana senior-roolissa projektitiimin tukena. .NET-kehittäjänä rakennat verkkopalveluja ja tiedonhallinnan ratkaisuja sekä vastaat ohjelmoinnista toiminnallisuuksien ja räätälöinnin osalta.”

11.2.2008

Internet-mainonnan assistentti, Kauppalehti.fi

Tekninen projektipäällikkö, Get it Right Oy

 • “Haemme voimakkaasti kasvavaan yritykseen Internet-markkinoinnin ammattilaista tekemään seuraavia tehtäviä: 1) web-analytiikan käyttöönotto ja järjestelmäintegraatio, 2) hakukoneoptimointi, 3) internetmarkkinointi. Tekninen projektipäällikkö vastaa yhteistyössä konsulttien ja koodareiden kanssa palvelujen toteutuksesta ja käyttöönotosta.”

10.2.2008

Web Manager, Finnair

 • “Web Managerina vastaat Finnairin Internet- sivustojen kautta tapahtuvasta, voimakkaasti kasvavasta lentolippujen ja muiden palveluiden myynnistä sekä sivuston sisällön kiinnostavana ja ajantasaisena pitämisestä nimetyissä maissa. Työtehtäviisi kuuluu myös sisällöntuottajayhteistyökumppanien ohjaaminen, sisällönkehitysprojektien läpivienti sekä myynnin ja sivuston metriikan analysointi. “

Projektipäällikkö, Valve

 • “Etsimme joukkoomme projektipäällikköä johtamaan vaativia digitaalisen median suunnitteluhankkeita. Toimit suoraan asiakasrajapinnassa vastaten projektiemme suunnittelusta ja koordinoinnista. Sisäisesti johdat suunnittelutiimiämme ja varmistat, että yhdessä asiakkaidemme kanssa asetetut tavoitteet täyttyvät. Projektinhallinnan lisäksi osallistut tarvittaessa myös myyntityöhön.”

Projektipäällikkö, Microsoft-teknologiatiimi, Endero

 • “Sinulla on syvällistä kokemusta usean vuoden ajalta asiakasprojektien tuloksellisesta vetämisestä Microsoft tuotteita hyödyntäen. Yhdessä asiakkaan kanssa konseptoit kokonaisratkaisuja ja pilkot ne hyvin määritellyiksi työvaiheiksi, joiden pohjalta valmistelet projektisuunnitelmat.”

.Net Developer, Endero

 • “Olet vahva .NET osaaja, erityisesti C# on hallussa. Tunnet Microsoftin maailman kehitysympäristön ja teknologian kodiksesi. Sinulla on soveltuvaa kokemusta Microsoft-tuotteista (SPS2003, CMS, MOSS, WSS, BizTalk, EPM, SQL Server).”

Käytettävyys- ja käyttöliittymäasiantuntija, Endero

 • “Käytettävyys- ja käyttöliittymäasiantuntijana suunnittelet ja toteutat verkkopalveluiden käytettävyysarviointeja, käytettävyystestausta sekä osallistut käyttöliittymäratkaisujen konseptisuunnitteluun. Toimit kehitysprojekteissa tiiviissä yhteistyössä asiakkaan liiketoimintaosaajien sekä laaja-alaisesti myös muiden asiantuntijoiden kanssa. Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden suuntautua erityisesti finanssialan verkkopalveluiden käytettävyysratkaisuihin. Sinulla on kokemusta usean vuoden ajalta käyttöliittymien suunnittelusta ja käytettävyyden kehittämisestä. Tunnet käytettävyystutkimuksen yleisiä tuloksia, heuristiikkoja ja alan parhaita käytäntöjä. Käyttöliittymien graafisen suunnittelun työkalujen kuten Adobe Photoshop CS –tuoteperheen tuntemus lasketaan tehtävässä eduksi. Samoin HTML-, XML-, CSS- ja muiden web-teknologioiden tekninen tuntemus on plussaa.”

Konsultti, Endero

 • “Digitaalisen liiketoiminnan ja tiedonhallinnan konsulttina vastaat laajojen sisältökokonaisuuksien määrittelystä ja koordinoinnista erityisesti finanssialan verkkopalveluprojekteissa. Kokoat yhteen usean eri asiantuntijan valmistelemat määritykset, varmistat kokonaismäärittelyn yhdenmukaisuuden ja vastaat määrittelyn laajudesta. “

Sharepoint 2007 -asiantuntija, Endero

 • “Tehtävän edellytyksenä on käytännön kokemus SharePoint-ratkaisujen määrittelystä ja käyttöönotosta. Vahvuudeksi lasketaan myös osaaminen vanhemmista Microsoftin portaali- ja julkaisujärjestelmätuotteista ja teknologioista. HTML, XML ja muut keskeiset web-teknologiat kuuluvat myös osaamisportfolioosi.”

Web Java-kehittäjä

Web Editor, Vaisala

PHP-ohjelmistokehittäjä, Creanor

Mainosmyynnin trafikoija, Etuovi.com & Autotalli.com, Alma Media

 • “Päivittäiseen työhösi kuuluvat mm. mainosaineistosta huolehtiminen ja kampanjoiden trafikointi, mainostajien, media- ja mainostoimistojen palvelu puhelimitse ja sähköpostitse, oman myynnin tuki, varaustilanteen hallinta.”

5.2.2008

Web-koodari, Uusisuomi.fi

 • Linux/Apache/MySQL/PHP -osaamista & Drupal-sisällönhallintajärjestelmäosaamista.

Verkkopalveluiden sovellussuunnittelija, KPMG

 • “Verkkopalveluiden sovellussuunnittelijan tehtäviin kuuluu perehtyminen yrityksen verkkoympäristöön ja järjestelmiin, sekä Internet, Intranet ja Extranet –kehitysprojektien vastuuhenkilönä ja teknisenä asiantuntijana toimiminen. Kehitysprojektit ovat osa KPMG:n globaaleja projekteja ja toimit yhteyshenkilönä KPMG:n kansainväliseen organisaatioon. Lisäksi koulutat käyttäjiä, hallinnoit verkkopalveluiden kokonaisuutta ja toimit käyttötukena. “

Verkkotiedottaja, Valtion taidemuseo

 • “Verkkotiedottaja toimii Valtion taidemuseon kehittäminen ja yhteiskuntasuhteet -yksikössä projektipäällikkönä. Hänen tehtävänään on suunnitella, perustaa ja käynnistää kehityspäällikön ohjauksessa Valtion taidemuseon sisäinen verkkopalvelu eli intranet, josta on tulossa sisäisen viestintämme keskeinen kanava ja monipuolinen tiedonhallinnan väline. Projektipäällikön toisena tehtävänä on uudistaa internetsivustomme rakenne, sisältö ja ulkoasu vastaamaan ulkoisten sidosryhmiemme ja muuttuneen toimintaympäristön vaatimuksia.”
 • “Tehtävä on määräaikainen ajalle 01.04.2008 – 31.12.2008.”
 • “Verkkotiedottajan virkasuhteen palkkaus määräytyy vaativuusryhmä 7 mukaan 2 047,12 euroa/kk. Lisäksi maksetaan palkan henkilökohtaista osuutta, joka voi olla enintään 50 prosenttia tehtäväkohtaisesta palkanosasta.”

PHP-kehittäjä, Exove

 • “Tehtävä edellyttää hyvää PHP:n ja MySQL:n tuntemusta ja kykyä rakentaa palveluja sekä teknisen että visuaalisen kuvauksen perusteella. XHTML:n käyttö on olennainen osa päivittäistä työtäsi. Seuraavien teknologioiden hallinta on etu: Javascript, AJAX, Apache ja Linux. Ylläpitokokemus on myös suotavaa, muttei pakollista. Tehtävä voi olla täysi- tai osa-aikainen, ja se sopii myös opiskelijalle.”

Web-koodari, Syneus

 • “Koodarin työnkuvaan kuuluu neliskulmaisten haasteiden sovittaminen pyöreisiin reunaehtoihin. Työhön sisältyy sekä määrittelyä, suunnittelua että toteutusta. Päätyökalumme on Python ja erityisesti Django-kehitysalusta. Muita työhön liittyviä avainsanoja ovat mm. SQL, JavaScript, OpenID, Capistrano ja Ubuntu.”

4.2.2008

Web-kehittäjä, Schenker

 • “Schenker Oy hakee Helsinkiin verkkopalveluista vastaavaan kehitystiimiin web-sovelluskehittäjää. Tehtäviisi kuuluvat verkkopalveluiden testaus ja ylläpito sekä osallistuminen sovelluskehittäjänä IT-projektien eri vaiheisiin. Sinulla on alalle soveltuva koulutus tai aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Olet tiimipeluri, joka hallitsee XHTML, CSS ja JavaScriptin. Katsomme eduksi ASP.NET (VB tai C#) osaamisen.”

.Net-ohjelmoija/arkkitehti, Sininen Meteoriitti

 • “Tavoitteenamme on saada Sinusta alan huippuosaaja, joka 1) haluaa kehittää web-sovelluksia uusimpien teknologioiden ja sovelluskehitysmenetelmien parissa, 2) ymmärtää luovan ilmapiirin, yhdessä tekemisen ja innostuneen tiimin tuoman lisäarvon omalle työlleen, 3) tietää miten hiotut ohjelmointikäytännöt ja työtavat mahdollistavat projektien onnistuneen toteutuksen, 4) arvostaa jatkuvaa oman tietoteknisen ja konsultatiivisen osaamistason kehittämistä sekä 5) toivoo löytävänsä monipuolisia työtehtäviä vakaan kasvuyrityksen työntekijänä. Internetin kehityksen kärjessä työskentely edellyttää osaamista/oppimishalua seuraavilta osa-alueilta: 1) .NET ja C#-ohjelmointi, 2) Silverlight 2.0, 3) SQL Server 2005 ja 2008, 4) Web-sovelluskehitys, 5) XML.”

Tuottaja, Luovia Oy

 • “Vastaat kokonaisvaltaisesti nimetyistä asiakkuuksista ja niiden kehittämisestä. Suunnittelet sujuvasti e-mediaratkaisuja sekä personoituja, monikanavaisia palveluja. Ymmärrät tämän päivän asiakaslähtöisen liiketoimintastrategian, olet innostunut kehittämään omaa osaamistasi etkä pelkää suuriakaan haasteita. Osaat laatia hyviä esityksiä ja tarjouksia sekä esittää ne luontevasti. Hallitset talouden perusasiat, kuten budjetoinnin, hinnoittelun ja kannattavuuslaskelmat sekä omaat riittävästi koulutusta/kokemusta alalta toimiaksesi projektien yhdistävänä voimana asiakkaiden, myynnin, tuotannon ja hallinnon kanssa. Nautit työstä haasteiden ja kiireen keskellä sekä osaat sujuvasti käyttää digitaalisen sisältötuotannon ja järjestelmätuotannon eri ammattilaisia apunasi. Olet luonteeltasi todellinen asiakkaiden palvelija ja tiimihengen ilmentymä sekä kunnianhimoinen strategisten liiketoimintaratkaisujen toteuttaja, joka osaa asennoitua myös jokapäiväisiin pikkuprojekteihin.”

Digimedia-/flash-suunnittelija, Magis Multimedia Oy

8x Myyntineuvottelijaa myymään Google-mainontaa, Hakukoneyhtiö Vihtori Oy

Online Sales Manager, Sanoma Magazines

 • Online Sales Managerin päätehtäviin kuuluu erilaisten sähköisten toimenpiteiden, kuten e-mail-kampanjoiden ja bannereiden suunnittelu, toteutus, budjetointi ja analysointi. Tärkeä osa työtä on uusien sähköisten myyntikanavien ja kumppaneiden etsiminen.”

Kehityspäällikkö verkkopalveluihin, Fennia

 • “Kehityspäällikkönä tehtävänäsi on verkkopalvelujen konseptointi ja käytettävyyden kehittäminen, projektien vetäminen ja liiketoiminnan tarpeiden määrittely sekä liiketoimintayksiköiden tukipalvelujen kehittäminen verkkoon. Teet läheistä yhteistyötä tietohallinnon ja toimittajien kanssa.”

Projektipäällikkö vastaamaan tuotekehitysprojektien projektinhallinnasta, Fonecta

… ja lisää löytyy Avoimet työpaikat -sivulta. 

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun