Frantic hakee tekijöitä

Perttu Tolvanen

Franticilla on lähtenyt isompi rekrykierros käyntiin. Hakusessa on mm. Business Development Manager, Art Director, Planner, User Experience Designer, Project Manager, Concept Designer ja Project Coordinator.

Rekryn ympärille minimalisoitu firman saitti kertoo tarkemmat kuvaukset.

Aiheet: Avoimet työpaikat web-alalla

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!
  1. Daniel Schildt says:

    Mielenkiintoista, pitääpäs vilkaista. Kiitos tiedosta.

  2. Petja says:

    Olin kerran eräässä tilaisuudessa Franticin porukoitten kanssa samassa pöydässä.

    Nyt vaihdan pöytää aikaisemmin.