Frantic hakee tekijöitä

Perttu Tolvanen

Franticilla on lähtenyt isompi rekrykierros käyntiin. Hakusessa on mm. Business Development Manager, Art Director, Planner, User Experience Designer, Project Manager, Concept Designer ja Project Coordinator.

Rekryn ympärille minimalisoitu firman saitti kertoo tarkemmat kuvaukset.

Aiheet: avoimet duunit

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton toimija, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat ja kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit. Pertun yhteystiedot.
  1. Petja says:

    Olin kerran eräässä tilaisuudessa Franticin porukoitten kanssa samassa pöydässä.

    Nyt vaihdan pöytää aikaisemmin.