Web-osaajat kysyttyä tavaraa

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Palvelukseen halutaan: Verkkokauppamyyjä.

Kevät on ollut melko aktiivista rekrytointirintamalla. Useat toimistot ovat järjestäneet oikeita rekrytointikampanjoita, toisilla on ollut vain jatkuvasti paikkoja avoinna. Liikehdintä tietysti ruokkii itseään, mutta onpa alalle avautunut paljon uusia tilaisuuksiakin. Kyvykkäitä web-ohjelmoijia ainakin haetaan kotoa töihin aktiivisesti. Avoimia paikkoja esimerkiksi .Net-koodareille tuntuu olevan rekrytointisaitit pullollaan.

Erittäin positiivista on ollut havaita myös aktiivista liikehdintää asiakasrintamalla. Erilaisia web managereita, webmastereita ja verkkopalvelujohtajia on haettu välillä isojenkin ilmoituksien avulla. Samanaikaisesti monet toimistot ovat hakeneet niin projektipäälliköitä, sitebuildereita, konseptisuunnittelijoita kuin suuria ja mahtavia AD:eita. Projekteja on selkeästi työn alla monella suunnalla ja web-kanavan merkitys on kasvanut olennaisesti. Tällaista kehitystä on mukava seurata.

Tällä hetkellä käynnissä olevia laajempia rekrytointikampanjoita on esimerkiksi Sanoma Digitalilla*, joka hakee mm. web-ohjelmoijaa/suunnittelijaa, myyntipäällikköä, käyttöliittymä- ja konseptisuunnittelijaa, graafikkoa, verkkopalvelujen markkinoijaa ja tuottajaa. Sanoman paikkoja voi hakea täältä*. Myös Nitrolla on iso pyörä pyörimässä ja hakusessa on mm. 3D artist, AD, tiimin vetäjä, konsepti-/käyttöliittymäsuunnittelija, filmituottaja, copy/konsepti, it-asiantuntija.

Lisäksi esimerkiksi Please hakee AD:ta* ja Frantic hakee toimitusjohtajaa (Franticin hakuun ohjeet löytyvät esimerkiksi toissa sunnuntain hesarista).

Lisää paikkoja avoimet työpaikat -sivulta (ja oman firman paikoista kannattaa aina vinkata toimitusta suoraan toimitus-lista(at)vierityspalkki.fi -osoitteeseen).

[* Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun