Kymmeniä avoimia työpaikkoja

asmunder

Alalla on tällä hetkellä työpaikkoja tarjolla runsaasti. Duunia etsivien kannattaa vilkaista Vierityspalkki.fi:n avoimet työpaikat -sivua, jonka takaa löytyy tällä hetkellä kymmeniä avoimia paikkoja. (Perttu, kiitos jättipäivityksestä!)

Aiheet: Vierityspalkki

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.