WordPress-koodaaja

Yritys
Geniem Oy
Paikkakunta
Tampere
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
30.10.2017

Haluatko rakentaa Suomen johtavia WordPress toteutuksia? Haemme nyt osaavaa WordPress koodaajaa joko Helsinkiin tai Tampereelle.

Me toteutamme Suomen laajimpia WordPress verkkopalveluita. Kädenjälkeämme on mm. Suomen suurin WordPress toteutus Almalle ja tulossa oleva Väestöliiton NGO verkkopalvelualusta. Meillä pääset osaksi intohimoista ja laatutietoista WP tiimiä.

Mielenkiintoisten projektien lisäksi pakettiin kuuluu huumorintajuisella ilmapiirillä höystetty työpaikka jossa saat työskennellä sinun valitsemillasi työkaluilla. Eivätkä herkut tähän lopu. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, monipuoliset työsuhde-edut, vapaa-ajan edut, joustavan työajan, sekä vuosittaisen Office Abroad-reissun ulkomaille. Joko polttelee?

Etsimme henkilöä, joka on kiinnostunut itsensä kehittämisestä sekä reippaasta työn tekemisestä. Saat ympärillesi matalan organisaatiorakenteen omaavan firman, jossa jokainen työntekijä on tärkeä. Meille työntekijät ja heidän hyvinvointinsa on ykkösasia. Huolehdimme, että töihin on kiva tulla ja kaikki viihtyvät.

Kehitämme WordPress-sivustoja Docker-ympäristössä. Osallistumme aktiivisesti WordPress yhteisön toimintaan ja olemme julkaisseet mm. DustPress-sovelluskehyksen joka tekee WordPress-teemojen kehittämisestä mieluisaa ja tehokasta. Fronttipuolella kuljemme viimeisimpien virtauksien mukana ja työtämme vauhdittavat mm. SASS, ES6 ja Webpack.

Omaat kokemusta:

PHP, WordPress, MySQL
JavaScript / jQuery (kokemus JS frameworkeistä kuten Vue, React, Angular plussaaa)
Ainakin perustiedot GIT-käytännöistä
Vagrant tai Docker kehitysympäristöstä

Meillä pääset käyttämään mm.:

Redis
SASS, ES6, Webpack
Docker ( https://github.com/devgeniem/gdev )

Haluamme tietää kuka olet ja mitä osaat, vapaamuotoisen hakemuksen muodossa osoitteeseen rekry@geniem.com. Palkkaamme sopivan tyypin mahdollisimman pian. Älä siis aikaile, vaan toimi ripeästi. Kaikki työhaastatteluun päässet hakijat saavat meiltä “koodarin ämpärin”. Viihtyvyys taattu!

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Geniem Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti