WordPress-kehittäjiä

Yritys
Ambientia
Paikkakunta
Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Tampere, Turku
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
31.1.2018

Kasvumme jatkuu ja vahvistamme nyt joukkoamme palkkaamalla WordPress-kehittäjiä monipuolisiin projekteihin. Toteutamme laajoja ja merkittäviä verkkopalveluprojekteja sekä julkishallinnon että yksityisen sektorin asiakkaille.

Tehtäviisi kuuluu verkkopalveluiden suunnittelu WordPress-alustalle, sivustojen jatkokehitys ja ylläpito sekä teemojen ja lisäosien suunnittelu. Teet saumatonta tiimityötä yhdessä asiakkaan ja monista erilaisista rooleista muodostuvan projektitiimin kanssa. Ambientian työyhteisö tukee sinua työssäsi ja osaamisesi kehittämisessä ja voimme tarjota sinulle takuulla haastavia projekteja, joissa voit oppia uutta! Sanomattakin on selvää, että meillä pääset tekemään kiinnostuksestasi riippuen myös muitakin kuin WordPress-projekteja ja pääset laajentamaan osaamistasi web-kehityksen saralla.

Toivomme sinulta useiden vuosien työkokemusta WordPress-kehityksestä, kokemusta PHP-kielellä ohjelmoinnista ja vahvaa osaamista webteknologioista kuten HTML, CSS, JavaScript, Angular, React, jQuery ja MySQL. Toivomme, että ketterä kehitys ja moniprojektiympäristössä työskentely ovat sinulle tuttuja. Pilviteknologioiden tuntemus on eduksi, koska projekteissamme saatat törmätä esimerkiksi AWSään. Kannattaa myös mainita CV:ssä, jos sinulla on kokemusta Dockerista.

Olemme huumorintajuinen ja utelias työyhteisö, johon uuden tulokkaan on helppo solahtaa sisään. Pidämme työntekijöistämme huolta niin perinteisin työsuhde-eduin kuin eksoottisempienkin tapahtumien ja yhteisen tekemisen muodossa. Saat käyttöösi huippuluokan työvälineet ja luottamuksen sekä työrauhan tehdä töitä niin toimistolta, asiakkaan luota kuin etänä. Työsuhde on vakituinen ja alkaa toivomuksen mukaan maaliskuun alussa perehdytyksellä. Voit työskennellä Helsingin, Hämeenlinnan, Joensuun, Tampereen tai Turun toimistolta käsin.

Ambientia on 21-vuotias kasvuyhtiö, jossa on innostavaa tehdä töitä. Meitä on tällä hetkellä 160 seitsemällä paikkakunnalla Suomessa ja Virossa. Tervetuloa mukaan!

Hae tehtävään 31.1. mennessä osoitteessa ambientia.fi/tyopaikat. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja etenemme sopivien hakijoiden kanssa turhia aikailematta – kannattaa siis tarttua toimeen jo ennen hakuajan päättymistä!

Lisätietoja tehtävästä ja Ambientiasta antaa mielellään Interaction Designer Janne to 18.1. klo 12–14 ja ti 23.1. klo 12–14 numerosta 050 338 2622.

Lisätietoa

Jätä kommentti