WordPress-kehittäjä support- ja pienkehitystiimiin

Yritys
Geniem Oy
Paikkakunta
Tampere / etätyö
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
30.9.2021

Miksi Geniemille

Nykyisissä hommissa riittää hyvin tekemistä ja support- ja pienkehitystiimissämme kaivataan uusia työkavereita. Geniem kehittää verkkopalveluita käyttäjälähtöisesti palvelumuotoilun keinoin ja sillä on vahva jalansija Suomen ohjelmistokehitysosaajatalona. Myös Geniemin WordPress-liiketoiminta on hurjassa kasvussa ja siihen kuuluva support- ja pienkehitystiimi on WordPress-puolen suurin tiimi.

Geniemillä pääset myös halutessasi osallistumaan open source -projektien kehittämiseen. Kaikki itse kehittämämme työkalut ja lisäosat WordPressiin ovat vapaata lähdekoodia, ja kehittämistä sekä ylläpitoa riittää niin ACF Codifierissa, DustPressissa, Geniem Rolesissa kuin RediPressissäkin.

Sinä

– Olet nähnyt jo paljon WordPress-maailmaa: luovinut läpi haastavien projektien, onnistunut toteuttamaan asiakkaan toiveita ja ratkonut alussa mahdottomalta tuntuvia ongelmia.
– Teknologiat, joiden parissa tulet työskentelemään: PHP, WordPress, MySQL/MariaDB, moderni HTML, CSS, JavaScript/jQuery, git ja Docker.
– Pääset oppimaan myös seuraavia teknologioita, mikäli et niitä jo osaa: Redis, SASS, ES6 ja Webpack, RediSearch.
– Haluat jakaa omaa osaamistasi ja tukea tiimissäsi olevia devaajia sekä olla mukana kehittämässä WordPress-liiketoimintaamme.
– Et malta odottaa, että saat hyppysiisi meidän DustPress-sovelluskehyksen 😀
– Olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä sekä reippaasta työn tekemisestä.

Miten

Arkesi koostuu työskentelystä support- ja pienkehitystiimissä yhdessä asiantuntevien devaajien kanssa. Lisäksi tiimiin kuuluu asiakkuusvastaava, joka hoitaa mm. laskutusta, budjetointia ja resursointia. Meillä voit työskennellä joko Tampereen toimistolla, kun tilanne sen sallii, tai paikkariippumattomasti valitsemastasi paikasta.

Support- ja pienkehitystiimissä on monipuolisesti erilaisia tehtäviä. Pienkehitystyö koostuu sivustojen jatkokehityksestä sekä teknisestä ylläpidosta. Support-työ pitää sisällään vastaamista asiakkaiden teknisiin sekä sivustojen käyttöön liittyviin kysymyksiin. Support-tehtäviin kuuluu myös akuutit virheiden korjaukset sivustoilla. Support-päivystykset jaetaan yhdelle viikolle per henkilö ja support-toimintaan osallistumisesta maksetaan erillinen korvaus. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, osallistutko support-toimintaan vai et.

Tiimin jäsenenä pidät huolen, että työtehtävät onnistuvat teknisesti. Lisäksi olet tukena tiimin muille devaajille. Tiiminä ymmärrätte asiakkaiden tahtotilan ja kommunikoitte suoraan asiakkaiden kanssa.

Itseohjautuvassa organisaatiossa työhön mielekkyyttä tuovat selkeät prosessit:

– tekninen toteutus
– laadun arviointi
– koodikatselmointi

Geniemillä laadunarviointia tekee erillinen testaustiimi, joka koostuu ammattitestaajista, eikä devaajista. Koodikatselmointikäytänteiden avulla voi kehittää omaa osaamistaan ja oppia toisilta. Koodikatselmointia tekevät talon pätevimmät kehittäjät – myös sinä voit olla yksi heistä nyt tai tulevaisuudessa.

Meille on helppo hakea

Mikäli innostuit lukemastasi ja haluat että olemme sinuun yhteydessä, niin juttele rekrybotin kanssa verkkosivuillamme. Voit ottaa myös suoraan yhteyttä Essiin puhelimitse tai lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteesee tyopaikat (a) geniem.com. Yhteydenotot käsitellään tulojärjestyksessä, ja teemme palkkauspäätöksen heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Geniem Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti