WordPress-kehittäjä (full stack)

Yritys
Vincit
Paikkakunta
Tampere, Helsinki tai Turku
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
30.4.2019

Mitä me etsitään?

Innokkaita WordPress-kehittäjiä, jotka tuntevat WP:n salat läpikotaisin, ja joilta löytyy kyky suunnitella ja toteuttaa moderneja responsiivisia verkkosivustoja ja -kauppoja WordPress-alustaa hyödyntäen. Olet kehittänyt niin pieniä kuin suuria verkkosivustoja WordPressin päälle ja ymmärrät WP:n tuomat hyödyt.

Etsimme ensisijaisesti kokeneempia kehittäjiä, mutta mikäli et ole aivan vielä siellä vaan matka on vasta kesken, arvostamme myös palavaa halua ottaa WP:n salat haltuun.

Mitä mun pitää osata?

Toimit saumattomasti yhteen suunnittelijoiden kanssa, saat leiskat pilkottua koodiksi ja asiakkaat tyytyväisiksi. Teet töitä yrittäjähenkisellä asenteella, ymmärrät ja puhut asiakkaan kieltä, ja olet tottunut ratkaisemaan ongelmia myös itsenäisellä otteella.

Sinulla on kokemusta WP:n integroimisesta ulkoisiin järjestelmiin ja WP:n REST API:n hyödyntämisestä nk. headless-toteutuksissa.

Me tykkäämme näistä, toivottavasti sinäkin: WordPress, PHP, HTML5, CSS3, JavaScript, MySQL, React, Responsive Design, WP-Palvelu

Extra points

Plussapisteet ovat aina mukavia, mutta niistä tämä ei jää kiinni. Arvostamme kuitenkin kykyä liidata projekteja, kokemusta web-suunnittelusta ja moderneista verkkoteknologioista kuten Vue, React, Angular, Node sekä pilvipalveluista (AWS, GCP, Azure).

WooCommerce-kokemus on myös erittäin tervetullutta.

Mitä minä tästä hyödyn?

Vaikka mitä. Vincitin erinomaisen kulttuurin lisäksi tarjolla on haastavia ja laaja-alaisia projekteja, joiden parissa voit kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi itse haluamaasi suuntaan. Kollegat ovat Suomen kovimpia devaajia, designereita ja muitakin mukavia ja huikean osaavia tyyppejä.

Peruspalkkasi tulee asettumaan 3000-4000€/kk välille, jonka lisäksi käytössäsi on bonusmalli. Perinteisten etujen lisäksi käytettävissä on mittava paketti muita etuja, kuten hammashoitoa, hierontaa, lastenhoitoa ja uracoachausta. Työaikaasi, -paikkaasi ja -viikkosi pituutta voit säätää itse ja myös työvälineesi valitset itse.

Next steps?

Laita hakemus tulemaan niin jutellaan lisää! WP-prot Niki ja Riku vastailevat myös mielellään mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Nicholas Turbanov: +358 45 120 1199, puhelinaika ma-pe 10.00-15.00 tai Riku Kestilä: +358 44 077 6107, puhelinaika ma-pe klo 09.00-14.00

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Vincit Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti