WordPress-kehittäjä back-end-painotuksella

Yritys
Digitoimisto Dude Oy
Paikkakunta
Jyväskylä tai etä
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end
Viim. hakupvm
31.12.2019

Dudella pääset tekemään tiiviin tiimin kanssa aidoisti mielenkiintoisia projekteja, kehittämään osaamistasi sekä työtapoja laajojen verkkosivusto, -palvelu ja -kauppatoteutusten parissa. Devaajana osallistut projektiin heti sen alkumetreiltä saakka ja otat niiden suuntaan kantaa jo suunnitteluvaiheessa.

## Tekniikat

Tunnemme WordPressin kuin omat taskumme ja teemme kaikki toteutuksemme sen päälle, käyttäen moderneja tekniikoita sekä työkaluja. WordPressin tulisi olla sinulle tuttu ja osan alla listatuista termeistä soitella ainakin vähän.

WordPress, PHP, JavaScript, Vue.js, MySQL, Git, Composer, npm, WP-CLI, Redis, REST API, Nginx, DevOps, GraphQL, Gulp, SASS, ES6, CSS, HTML, CI

Roolisi tulee olemaan back-end painotteinen, odotammekin sinun olevan perillä WordPressin sielunelämästä sekä hallitsevan erilaisten integraatioiden ja edistyneiden toiminnallisuuksien tekemisen. Sinulta tulee löytyä kykyä ajatella asioita hieman pidemmälle; mitä palvelulle ja sen back-end tekniikoille tapahtuu jatkokehityksessä sekä tulevaisuudessa?

## Tarjoamme

– Vakituisen työn ja kuukausipalkkaa
– Parhaat työkaverit ja huonon huumorin
– Mielenkiintoisia haasteita
– Laadukasta kahvia
– Vapautta työaikoihin ja –paikkoihin
– Laadukkaimmat ja uusimmat työvälineet
– Hierontaetu (jep! vanhaa mainostoimistomailmaa, mutta kullanarvoinen juttu oman hyvinvoinnin kannalta)
– Mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää omaa tekemistä
– Mahdollisuuden kehittää käytettyjä teknologioita ja yritystä
– Pääset osallistumaan vuosittain alan konferensseihin maailmalla
– Mahdollisuus käyttää työaikaa WordPress -projektin tukemiseen (ytimen kehitys, yhteisö jne)

## Odotamme

– Kokemusta WordPressiin pohjautuvien toteutusten kehittämisestä
– Useamman vuoden kokemusta verkkosivustojen ja -palveluiden kehittämisestä tai muuta ohjelmointikokemusta
– Intohimoista suhtautumista alaan sekä paloa kehittyä jatkuvasti
– Ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta
– Eduksi lasketaan osallistuminen avoimen lähdekoodin kehitykseen

Voit valita missä ja millä tavalla haluat työskennellä; Jyväskylässä toimistollamme, kotikaupungistasi käsin vuokrapöydällä tai kotoa. Etähommat ovat siis varsin ok! Kuitenkin, koska olemme pieni ja tiivis tiimi, toivomme sinun matkaavan toisinaan toimistollemme maanantaisin viikkopalaveriin. Muuten kommunikaatio sujuu Slackin kautta tekstillä ja videopuheluilla.

Kerrothan hakemuksessasi miten tykkäät työskennellä! Valittu hakija voi aloittaa työt välittömästi valinnan jälkeen tai joustavasti sopien.

## Firmasta

Digitoimisto Dude Oy on vuonna 2013 perustettu jyväskyläläinen lafka. Pääpalveluitamme ovat WordPress verkkosivustot, -palvelut, ja –kaupat. Tarjoamme myös omille asiakkaillemme hosting-/ylläpitopalvelua sekä graafista suunnittelua. Meidän meininkiin pääset tutustumaan lukemalla lukuisia blogauksia läpi (https://www.dude.fi/blogi) ja selaamalla operointimanuaalia (https://handbook.dude.fi/).

Meillä ei ole vain yhdenlaisia asiakkaita vaan skaala on iso toimialojen ja kokojen suhteen. Asiakkaitamme yhdistävä tekijä on heidän tuotteensa tai palvelunsa, josta me kaikki innostumme. Emme lähde mukaan projekteihin, joiden emme usko tuovan tähän maailmaan mitään hyvää.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Digitoimisto Dude Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti