WordPress-kehittäjä

Yritys
Esmes Digital Oy
Paikkakunta
Helsinki / etätyö
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
28.2.2022

Esmes Digital on vuonna 2012 perustettu kansainvälisesti palkittu luova digitaalinen studio.

Etsimme uusista haasteista kiinnostunutta senior tason WordPress-taikuria, jolla on useamman vuoden näytöt WordPress toteutuksista ilman valmisteemoja.

Meidät tunnetaan korkeatasoisten räätälöityjen WordPress ratkaisujen toteuttajana, mutta meillä pääset halutessasi tekemään myös erilaisia toteutuksia aina pienimuotoisesta mobiilikehityksestä verkkokauppoihin (WooCommerce kokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä).

Olemme toimistona pieni ollaksemme ketterä ja siksi on tärkeää, että jokainen kokee oman työnsä merkitykselliseksi. Kokomme takaa myös sen, että ympäriltä on riisuttu kaikki ylimääräinen, joten meillä pääset toteuttamaan projekteja alusta loppuun. Halutessasi saat keskittyä pelkästään koodaamiseen ilman asiakasrajapinnan häiriöitä.

Omien suorien asiakkuuksien lisäksi toimimme yhteistyössä usean viestintätoimiston kanssa teknisenä kumppanina. Tämä takaa vaihtelua erilaisten ja erikokoisten projektien myötä, joiden valinnassa pystyt itse vaikuttamaan.

Tarjoamme mielenkiintoisten ja vaihtelevien projektien suorittamiseen huippuluokan työvälineiden lisäksi vapauden valita etätyön ja hybridimallin välillä. Sillä missä työtä teetkin ei ole meille merkitystä. Meillä annetaan työn puhua puolestaan.

Työssäsi saat tukea uusilta ystäviltäsi, joilla kaikilla on vuosien kokemus niin suurista kuin pienistä toimistoista.

Kerro meille osaamisestasi, aiemmasta kokemuksestasi ja tulevaisuuden toiveistasi vapaamuotoisella hakemuksella osoitteeseen hello@esmes.fi. Lisääthän mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoa antaa Tomi Castrén, 050-5473396

Lisätietoa

Jätä kommentti