WordPress-kehittäjä

Yritys
Geniem Oy
Paikkakunta
Tampere / etätyö
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
30.6.2021

Onko osaamisesi jumahtanut paikoilleen? Oletko haaveillut pääseväsi osaksi isoa ja asiantuntevaa tiimiä? Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä rakentamaan Suomen laajimpia WordPress-sivustoja yhdessä 21 muun WordPress-devaajan kanssa! Lupaamme, että jo vuoden kuluttua osaamisesi on kehittynyt aivan eri levelille.

Miksi Geniemille

Geniem kehittää verkkopalveluita käyttäjälähtöisesti palvelumuotoilun keinoin ja sillä on vahva jalansija Suomen ohjelmistokehitysosaajatalona. Myös Geniemin WordPress-liiketoiminta on hurjassa kasvussa. Nykyisissä projekteissa riittää hyvin tekemistä ja taidokkaassa WP-tiimissämme on tilaa uudelle työkaverille.

Yrityskulttuuriltaan Geniem on hierarkiaton ja itseohjautuva – tiimit tekevät itsenäisesti projekteihin liittyvät päätökset. Geniem on työntekijöidensä summa, sillä jokaisella on oikeus ja velvollisuus kehittää Geniemiä yrityksenä eteenpäin ja parempaan suuntaan. Kaikkien työntekijöidemme tukena on johtoryhmä, joka vastaa suurista linjoista ja tekee strategiset päätökset. Ovi on kuitenkin kaikille työntekijöillemme aina avoinna ja johto on avoin keskustelemaan uusista ideoista, jotka vievät tekemistä työntekijöidemme haluamaan suuntaan.

Geniemillä kukin etsii oman paikkansa työyhteisössä hyödyntäen omia vahvuuksiaan ja mielenkiinnon kohteitaan. Omaan työhön vaikuttaminen näkyy mm. yksilötason päätöksenteossa; oli kyse ohjelmistoon ja projektiin liittyvistä päätöksistä tai sitten omasta roolista. Kannustamme osallistumaan koko yrityksen kehittämiseen moninaisin tavoin mm. kulttuuritiimityöskentelyllä. Kulttuuritiimin ydintehtävä on poistaa esteitä onnelliselta työtä.

Geniemillä pääset myös halutessasi osallistumaan open source -projektien kehittämiseen. Kaikki itse kehittämämme työkalut ja lisäosat WordPressiin ovat vapaata lähdekoodia ja kehittämistä ja ylläpitoa riittää niin ACF Codifierissa, DustPressissa, Geniem Rolesissa kuin RediPressissäkin.

Sinä
– Olet nähnyt jo paljon WordPress-maailmaa: luovinut läpi haastavien projektien, onnistunut toteuttamaan asiakkaan toiveita ja ratkonut alussa mahdottomalta tuntuvia ongelmia.
– Tulet työskentelemään seuraavilla teknologioilla: PHP, WordPress, MySQL/MariaDB, moderni HTML, CSS, JavaScript/jQuery, git ja Docker.
– Pääset oppimaan myös näitä teknologioita, mikäli et niitä jo osaa: Redis, SASS, ES6, Webpack ja RediSearch.
– Haluat jakaa omaa osaamistasi ja tukea junior-kehittäjiämme sekä olla mukana kehittämässä WordPress-liiketoimintaamme.
– Et malta odottaa, että saat hyppysiisi DustPress-sovelluskehyksemme.
– Olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä sekä reippaasta työn tekemisestä.
– Et tarvitse ketään vahtimaan työsi etenemistä – olet itseohjautuva ja osaat itsenäisesti kommunikoida projektitiimissä työn etenemisestä.
– Kysyt, jos jäät jumiin ja arvostat asiakkaita yhtä lailla niin kuin työtovereitasikin.
– Saat palkkaa 3 600 – 4 300 € / kk + hyvät edut + vuosibonuksen + mahdollisuuden osallistua myöhemmin järjestettävään osakeantiin.

Mikäli innostuit lukemastasi ja haluat, että olemme sinuun yhteydessä, niin tutustu verkkosivuillamme olevaan ilmoitukseen ja juttele rekrybotin kanssa.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Geniem Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti