WordPress kehittäjä

Yritys
Alma Media Oyj
Paikkakunta
Tampere
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
24.1.2021

Etsimme Alma Medialle intohimoista Senior WordPress kehittäjää mainostaja-asiakkaille ratkaisuja tarjoavaan yksikköömme. Pääset osaksi tuote- ja digitaalisen mainonnan kehitystiimiä sekä yli sadan kehittäjän yhteisöä. Projektit ja tuotteet, joiden parissa työskentelet, julkaistaan Suomen suurimmilla mediasivustoilla. Tekemisesi tulee näkemään miljoonat silmäparit viikoittain.

Sinulla on vahvaa osaamista ja näyttöjä Wordress-kehittämisestä ja ylläpidosta. Hallitset modernin sovelluskehityksen ja näet suuremman kuvan työssäsi sekä ymmärrät yksityiskohtien tärkeyden. Sinulla on hyvä ymmärrys web-sovellusten arkkitehtuurista. Toivoisimme, että:

– Gutenberg blockia syntyy sinulta Reactilla tai ACF:ää käyttäen.
– Sinulta ei mene sormi suuhun Apachen tai Nginx palvelimen konfiguroinnissa.
– Multisite-asennukset ovat sinulle myös tuttuja.
– Optimoit frontin tyylit ja Javascriptisi suorittaa vähintään valonnopeudella. Koodisi on modulaarista, uudelleen käytettävää ja järkevästi ylläpidettävää.
– Ymmärrät myös SEO:n merkityksen.
– Et pistä hanttiin tehdä myös muuta Full Stack kehitystyötä. Oletkin jo mahdollisesti tutustunut AWS tai johonkin muuhun pilvipalvelinympäristöön tai ainakin haluat ottaa nämä asiat haltuun.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja nopeasti kehittyvän työn dynaamisessa työyhteisössä. Meillä on vuosittain kymmeniä yhteisiä developer-koulutuksia sekä näiden lisäksi tiimien sisäisiä koulutuksia ja perehdytyksiä, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Saat ympärillesi mukavan ja osaavan tiimin. Lisäksi tarjoamme joustavat etätyömahdollisuudet sekä hyvät työsuhde-edut. Työpisteesi sijaitsee Tampereella, Finlaysonin tehdasmiljöössä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.1.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Povelainen, Manager, Ad Tech team, p. +358 10 665 3775.

Lisätietoa

Jätä kommentti