WordPress-kehittäjä

Yritys
Ambientia
Paikkakunta
Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Tampere, Turku
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
25.9.2018

Etsimme WordPress-kokemusta omaavaa PHP-kehittäjää vahvistamaan sovelluskehitystiimiämme. Meillä pääset kehittämään osaamistasi ja tekemään verkkopalveluita myös muilla toteutusteknologioilla. Asiakkainamme on sekä julkishallinnon että yksityisen sektorin merkittävän kokoluokan toimijoita – voit kurkata enemmän täältä.

Tehtäviisi kuuluu verkkopalveluiden kehitystehtävät, sivustojen jatkokehitys, integraatiot, määrittely, projektidokumentaatio sekä testaus. Teet saumatonta tiimityötä yhdessä asiakkaan ja monista erilaisista rooleista muodostuvan projektitiimin kanssa. Ambientian työyhteisö tukee sinua työssäsi ja osaamisesi kehittämisessä ja voimme tarjota sinulle takuulla haastavia projekteja, joissa voit oppia uutta!

WordPress-projekteissa mukana oleva Interaction Designerimme Janne Martikainen kertoo viimeisimmästä projektistaan seuraavasti: ”Eräässä parhaillaan menossa olevassa projektissamme WordPress on osa projektin mikropalveluarkkitehtuuria. Arkkitehtuurin yhteisenä ajoympäristönä toimii AWS, jossa osa asiointipalveluista ja rajapinnoista on rakennettu käyttäen muun muassa Javaa, Spring Cloudin kirjastoja ja käyttöliittymissä Angularia. WordPressin multisite-ympäristössä hallitaan useamman verkkopalvelun sisältöä ja se integroituu muihin mikropalveluihin sekä esimerkiksi AWS:n S3:een saumattomasti.”

Ambientia toimii Suomessa viidellä paikkakunnalla ja pääset osaksi useampaa ryhmää: kuulut oman toimistosi porukkaan, vaihteleviin projektitiimeihin ja mikä tärkeintä, Ambientian sisäiseen sovelluskehittäjien yhteisöön. Yhteisöön, jossa innostuneet kehittäjät eri tiimeistä ja toimipisteiltä vaihtavat ajatuksiaan päivänpolttavista aiheista sekä softakehitykseen että yleiseen maailmanmenoon liittyen. Tiedon jakamista ja yhdessä oppimista varten olemme järjestäneet myös sisäisiä Ambientia Open Tech Day -päiviä, joiden aikana tutustumme yhdessä uusiin teknologioihin ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin. Kehittäjien chat-ryhmissä käydään vilkasta keskustelua, ja kynnys kysyä myös toisella paikkakunnalla työskentelevän kollegan näkökulmaa tai apua asioihin on pieni. Tarjoamme kattavat työsuhde-edut (esim. lounasetu, liikunta- ja kulttuurisetelit, laaja tapaturmavakuutus, maksuton lakineuvonta), yhteistä tekemistä ja saat käyttöösi huippuluokan työvälineet ja luottamuksen sekä työrauhan tehdä töitä niin toimistolta, asiakkaan luota kuin etänä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, oppimiskykyä ja halua auttaa tiimikaveriakin onnistumaan. Etsimme PHP-osaajaa, jolla on useamman vuoden työkokemus projekteista. Kannattaa ehdottomasti mainita hakemuksessa kokemus PHP-frameworkeista tai muista suosituista alustoista. Eduksi katsomme frontend-teknologioiden tuntemuksen, mutta myös pilviteknologioiden ja Dockerin tuntemuksesta on etua, koska projekteissamme tulet törmäämään varmasti OpenShiftiin sekä esimerkiksi AWSään. Asiakasprojektiemme luonteesta johtuen toivomme, että osaat puhua ja kirjoittaa sujuvaa suomea, ja sinulta taipuu myös englannin kieli.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan syksyn 2018 aikana. Voit työskennellä Helsingin, Hämeenlinnan, Joensuun, Tampereen tai Turun toimistolta käsin.

Ambientia on 22-vuotias kasvuyritys, jonka tehtävänä on digitalisoida asiakkaidensa menestys. 170 asiantuntijaamme työskentelevät 7 paikkakunnalla Suomessa ja Virossa.

Kiinnostuitko?
Tutustu Ambientian asiantuntijoiden blogiin saadaksesi lisää kuvaa meiningistämme: www.ambientia.fi/blogi

Voit kysyä lisää tehtävästä ja Ambientialla työskentelystä Interaction Designer Jannelta, joka juttelee kanssasi mielellään Ambientian Facebook-chatissa 13.9. klo 12–14, 18.9. klo 12–14 ja 20.9. klo 12–14:
https://www.facebook.com/ambientia/

Hae tehtävään viimeistään 25.9. osoitteessa https://www.ambientia.fi/tyopaikat/wordpress-kehittaja/. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja etenemme sopivien hakijoiden kanssa turhia aikailematta – kannattaa siis tarttua toimeen jo ennen hakuajan päättymistä!

Lisätietoa

Jätä kommentti