WordPress-kehittäjä

Yritys
Konsepto
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
28.2.2018

Etsimme tiimimme jatkoksi WordPress-osaajaa monipuolisiin kehitystehtäviin. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Tarjoamme sinulle:

– Mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sivustojen rakentamisen ja ylläpidon parissa
– Taitavat, ystävälliset ja avuliaat työkaverit
– Demokraattisen yrityskulttuurin
– Joustavat työmäärät ja työajat
– Hyvät mahdollisuudet etätyöskentelyyn tai työtilat Helsingin Arabiassa

Toivomme sinulta:

– Hyvää WordPress-osaamista ja muuta back-end-osaamista
– Mieluusti myös osaamista front-end-toteutukseen
– Vastuullista, huolellista ja oma-aloitteista työskentelytapaa
– Halua syventää ja laajentaa osaamistasi sekä kehittää työskentelyäsi
– Valmiutta työskennellä osan ajasta toimistollamme Helsingin Arabiassa
– Valmiutta osallistua asiakastapaamisin pääkaupunkiseudulla
– Hyvää suomen kielen taitoa sekä riittävää englannin kielen taitoa

Konsepton yritysmalli on litteä ja demokraattinen. Eri henkilöt ovat vastuussa eri osa-alueista ja asiakkuuksista osaamisensa ja kykyjensä mukaan. Keskustelemme ja päätämme asioista yhdessä ja tarvittaessa äänestämme tärkeistä asioista. Kukin toimii yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaan.

Tiimimme jäsenet työskentelevät yrittäjinä tai kevytyrittäjinä ja laskuttavat Konseptoa tekemistään töistä. Edellytämme myös uusilta tekijöiltä valmiutta tällaiseen toimintamalliin. Näin voimme tarjota tiimimme jäsenille joustavat työskentelyajat ja työmäärät omien toiveiden pohjalta. Neuvomme tarvittaessa miten laskutus kannattaa hoitaa.

Liiketoiminnasta kertyvät voitot jaetaan tekijöiden kesken työmäärän ja bonusjärjestelmämme pohjalta. Toimintamme kannattavuus riippuu siitä kuinka hyvin onnistumme yhdessä, ja se paranee sen mukaan mitä enemmän päteviä vakituisia tekijöitä toiminnassamme on mukana.

Koska kaikki tuotot jaetaan tekijöille, voimme tarjota normaalia palkkatyötä korkeamman palkkiotason. Tällä hetkellä voimme tarjota kokoaikaisesta 133 h/kk työskentelystä 5100-7700 €/kk bruttopalkkion osaamisestasi riippuen.

Emme edellytä, että työskentelisit kokoaikaisesti tai pelkästään yrityksellemme, joten työ sopii myös sellaiselle tekijälle, jolla on omia asiakkaita palveltavanaan tai omia projekteja tehtävänään. Satunnaisesta työskentelystä ei kuitenkaan ole meille hyötyä, joten suosimme hakijoita, joilla on vähintään 30 h/kk käytettävissä Konsepton töille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja muut materiaalit osoitteeseen rekry@konsepto.fi.

Pyydämme, että kerrot vapaamuotoisesti osaamisestasi, ammatillisista tavoitteistasi, toiveistasi työn suhteen sekä siitä, mitä voisit meille tarjota. On suotavaa, että liität hakemukseesi ansioluettelon tai linkin LinkedIn-profiiliin. Kannattaa myös liittää hakemukseesi työnäytteitä tai muita osoituksia osaamisestasi, mikäli sellaisia on.

Huomaathan, että emme ota vastaan mainoksia ulkoistuspalveluista, rekrytointipalveluista tai muusta vastaavasta. Toivomme hakemuksia vain sellaisilta ammattilaisilta, jotka ovat itse kiinnostuneita työskentelemään osana yritystämme ja tiimiämme.

Lisätietoa

Jätä kommentti