WordPress Developer

Yritys
Mainostoimisto Sininen Härkä Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
24.1.2021

Sininen Härkä kasvaa kovaa vauhtia ja tällä kertaa haemme osaavaa Senior WordPress Developeria toteuttamaan asiakkaidemme WordPress- ja WooCommerce-verkkokauppaprojekteja osana asiantuntevaa ja rentoa tiimiä. Haluamme tällä rekryllä vahvistaa erityisesti talon sisäistä teknistä osaamista verkkosivu- ja kauppaprojekteissa.

Etsimämme henkilö ui kuin kala vedessä WordPress-maailmassa. Olet jo aiemmin onnistunut toteuttamaan asiakkaiden hartaimpia toiveita, vaikka ne ovat alussa tuntuneet mahdottomilta. Tämän työtehtävän pääpaino on WordPressin osaamisessa, joten tulet tarvitsemaan back-end-taitojen lisäksi myös front-end-osaamista.

Tulet toteuttamaan projekteja osana devaajatiimiämme ja vastaamaan erilaisista haastavammista räätälöidyistä toiminnallisuuksista, joihin valmiit lisäosat eivät taivu. Keskustelimme tästä positiosta muiden alan ammattilaisten kanssa ja tulimme yhteisesti siihen lopputulokseen, että ”pitäisi tykätä rukata koodia.”

Sinisellä Härällä tulet työskentelemään osana intohimoista ja energistä tehojengiä yhdessä projektipäällikön, suunnittelijoiden ja muiden kehittäjien kanssa. Me arvostamme luovuutta, oma-aloitteisuutta ja kaupallista näkökulmaa – huonoja vitsejä ja tilannekomiikkaa unohtamatta!

Lue koko ilmoitus ja hae paikkaa täältä – jopa ilman CV:tä:
https://sininenharka.fi/rekry/senior-wordpress-developer/

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Sininen Härkä Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti