WordPress Developer

Yritys
Mekanismi Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
17.1.2021

Haemme WordPress-tiimiimme monipuolista kehittäjää, joka pystyy ottamaan päävastuun omien projektien teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta. Toimimme ensisijaisesti Helsingissä, mutta positiossa on myös etätyömahdollisuus. Covid-19 myötä olemme työskennelleet täysin etänä.

Ketä olemme?
Digitoimisto Mekanismi on tarjonnut asiakkailleen räätälöityjä verkkopalveluja yli 15 vuoden ajan. Mekanismissa työskentelyn parhaita puolia ovat yhteisöllinen tekeminen ja ihmiset, joiden kanssa teet töitä. Sopivasti itseohjautuvassa organisaatiossa luottamus ja arvostus työntekijöitämme kohtaan ovat toimintamme kulmakiviä. Meillä pääsee jokainen vaikuttamaan, olipa kyse sitten virkistyspäivästä tai yrityksen strategiasta. Kehitämme Mekanismia yhdessä.

Ketä etsimme?
Yrityksemme kasvaessa, etsimme nyt osaavaa WordPress -kehittäjää, joka on jo luovinut läpi haastavien projektien ja ratkonut kiperiäkin ongelmia. Tulet työskentelemään mm.: PHP, MySQL, moderni HTML, CSS, JavaScript/jQuery, Vue.js ja Git kanssa.

Mikäli kaikki edellä mainitut eivät osuneet suoraan osaamiseesi, uskomme, että motivoitunut ja lahjakas kehittäjä, joka on itse aidosti kiinnostunut, oppii tarvittaessa helposti kielen kuin kielen. Tiimiäsi vetää yli 10 vuoden kokemuksen omaava senior devaaja.

Tarjoamme työtä kuukausipalkalla, mutta voit toki ehdottaa myös osa-aikaista tuntityötä, mikäli se sopii suunnitelmiisi paremmin.

Toivomme, että:
– sinulla on vahvoja näyttöjä räätälöityjen WordPress-projektien toteuttamisesta ja osaat ottaa vastuuta niin omasta työstäsi kuin projektin lopputuloksestakin
– vähintään viiden vuoden kokemus WordPressin parissa ja vahva PHP osaaminen
– luot WordPress teeman valmiista leiskasta
– olet se tyyppi, joka innostuu haasteista, käärii hihat ja alkaa muun tiimin kanssa ratkaisemaan niitä
– olet vahva tiimipelaaja mutta myös itsenäinen työskentely on sinulle luontevaa
– omaat kykyä organisoida omaa työtäsi

Tarjoamme sinulle:
– kilpailukykyisen palkan osaamistasosi mukaisesti
– paikan timantin kovassa osaajatiimissä, jossa sinua tuetaan ja missä voit kehittää osaamistasi
– mahdollisuuden työajalla opiskella uutta ja kehittyä
– etätyön mukavuuden
– Pihlajalinnan työterveyshuollon palvelut
– mahdollisuuden lounas- ja liikuntaetuun

Mikäli monipuoliset projektit, mukava tiimi ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi herätti mielenkiintosi, lähetäthän meille CV:si, josta ilmenee parhaat referenssisi, hallitsemasi tekniikat ja palkkatoiveesi niin sovitaan etäpalaveri ja katsotaan, kuinka sinä voisit olla osa tiimiämme.

Tee se kuitenkin pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos haluat lisätietoja meistä tai työpaikasta, kertoo niistä mielellään toimarimme Pasi Kärkkäinen p. 045 110 6838 tai meilitse pasi@mekanismi.fi

Jätä kommentti