WordPress developer

Yritys
Evermade
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
21.9.2020

Morjesta pöytään! Me Evermadella rakennamme Suomen parhaimpia WordPress-toteutuksia. Olemme designvetoinen toimisto, mutta kiillotetun ulkokuoren alla piilee huipputasokas tekninen toteutus. Devaajat ovat meillä itsenäisiä tekijöitä, joille annetaan vastuuta, haasteita, tukea ja mahdollisuuksia kehittyä. Haeppa meille!

-Jaakko Alajoki, CTO & founder

Evermadella sinua ei vuokrata asiakkaalle istumaan tuntemattomien kanssa kvartaalin välein. Kaikki työt tehdään meillä in-housena ja toimistolta käsin (tosin nyt korona-aikaan suurimmaksi osaksi etänä), hyvässä porukassa ja oman talon voimin. Asiakkuudet meillä ovat pitkäkestoisia, mutta projektit vaihtelevia. Nyt etsimmekin WordPress-kehittäjää vahvistamaan tiimiämme.

Olet asiakkuuksissa mukana aina ideasta toteutukseen ja jatkokehitykseen. Emme kuitenkaan etsi konsulttia tai asiakkuuspäällikköä, vaan vahvaa WordPress-tekijää, jolta sujuu myös kommunikointi. Työkavereinasi on asiakkuustiimi, joka koostuu asiakkuusjohdosta, projektipäälliköistä, suunnittelijoista, lead developerista ja liudasta muita WordPress-kehittäjiä vaihtelevalla senioriteetilla. Sparrikavereita ja tukea siis löytyy!

Matkan varrella autat valitsemaan parhaita työkaluja ja tekniikoita, tapaat asiakkaita, työskentelet suunnittelijoiden kanssa, brainstormaat muiden devaajien kanssa, kirjoitat kaunista koodia ja varmistat, että lopputulos on korkeatasoinen. Arvostamme halua ratkaista ongelmia ja intoa tehdä verkosta parempi paikka. Käyttämiämme teknologioita ovat WordPressin lisäksi, React, JavaScript, PHP, SCSS, Webpack ja Docker. Kaikkien näiden täydellinen hallinta ei ole välttämätöntä, kunhan sinulla on vahva halu oppia uutta.

Etenemismahdollisuudet ovat monenlaiset; meiltä löytyy sekä kovan luokan back-end -tekijöitä, fronttiguruja, natiiviapplikaatiokehitystä, HubSpot-tekijää, teknistä arkkitehtia, lead developeria – omat halusi ja osaamisesi ratkaisevat. Ei ole myöskään ennenkuulumatonta, että halutessaan devaajat pääsevät meillä tekemään myös design-työtä.

Sinulla tulisi olla:

-Vankkaa front-end -osaamista (HTML, CSS, SCSS, Javascript)
-Kokemusta WordPress-kehittämisestä
-Taidot Linux -ympäristössä työskentelyyn
-Käytännön kokemusta työkalujen kuten node/npm, Webpack ja Git käytöstä
-Tiimipelaajan asenne ja kykyä olla myös oma-aloitteinen
-Design-osaamisesta on myös merkittävää hyötyä

Mitä tarjoamme:

-12 päivää vuodessa sinua kiinnostavien asioiden oppimiseen – esimerkiksi open source -osallistumiseen tai alan tapahtumissa käymiseen
-Kokopäiväisen työn joustavalla työajalla sekä mahdollisuuden etätyöskentelyyn
-Taitavia, avoimia ja kannustavia työkavereita
-Laajan terveydenhuolto-, urheilu- ja kulttuuriedun sekä kattavan vakuutuksen myös vapaa-ajalle
-Rennon ympäristön ilman turhaa byrokratiaa

Kuulostaako hyvältä? Lähetä meille hakemuksesi! Paikka täytetään heti, kun löydämme oikean henkilön.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Evermade Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti