WordPress Developer

Yritys
Frantic
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
28.2.2020

Oletko sinä meidän asiantuntijatiimimme uusi jäsen?

Etsimme tiimiimme Helsinkiin asiakaslähtöistä ja kokenutta sovelluskehittäjää, jolla on tiimityöskentelytaidot hallussa. Tuleva roolisi muovautuu back-end- ja front-end-puolille oman osaamisesi ja intohimosi mukaan, ja tämän lisäksi pääset haastamaan itseäsi myös muilla teknisillä osa-alueilla. Työssäsi tulet hyödyntämään WordPressin lisäksi asiakaskohtaisesti valittuja ja heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja sekä teknologioita.

Mikäli olet innostunut syventymään päivänpolttaviin teknologioihin ja toteuttamaan huippulaadukkaan kehitystyön periaatteita aina moniulotteisista yritysintraneteistä korkean profiilin kuluttajapalveluihin, saatat olla etsimämme tyyppi. Hienoa, jos hallitset myös konsultoivan roolin asiakastyössä ja olet kiinnostunut työskentelemään useiden eri verkkoalustojen sekä monipuolisten ja bisneskriittisten konseptien parissa. Jos kaikki tämä kuulostaa sinulta, jatka lukemista!

Odotamme sinulta:
– Vahvaa osaamista laajoista, toiminnallisista WordPress-toteutuksista, PHP:sta ja MySQL:stä
– Kokemusta integraatioista (esim. maksuintegraatiot, ERP-integraatiot, CRM-integraatiot)
– Kokemusta JavaScript-ohjelmoinnista ja tietämystä moderneista – JavaScript-frameworkeista
– Olio-ohjelmointiosaamista
– Kokemusta Git-versionhallinnasta
– Oma-aloitteisuutta ja tiimityöskentelytaitoja
– Sujuvaa kommunikointia sekä suomeksi että englanniksi
– 3+ vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä

On plussaa, jos sinulla on:
– Ymmärrystä verkkopalveluiden UX-suunnittelusta
– Ymmärrystä analytiikkapalveluista (esim. Google Analytics)
– Ymmärrystä esim. Contentfulista, WooCommercesta ja HubSpotista
– Kokemusta ketteristä kehitysmalleista, erityisesti Scrumista
– Kokemusta saavutettavuudesta

Miksi kannattaa hakea Franticille

Frantic on noin sadan hengen digitaalisten palveluiden konsulttiyritys, jolla on toimistot Helsingissä ja Tampereella. Kehitämme asiakkaidemme digitaalista liiketoimintaa ja asiakaskokemusta ihmiskeskeisen suunnittelun ja modernin sovelluskehityksen avulla.

Työllämme on aidosti vaikutus ihmisten arkeen. Suuri osa tekemisestämme pohjautuu ongelmanratkaisuun ja yhteistyöhön monimuotoisissa tiimeissä, kollegojen vertaistukea unohtamatta. Rakastamme haasteita ja etsimme jatkuvasti mahdollisuuksia oppia uutta. Tarjoamme työntekijöillemme myös vuosittaisen budjetin tukemaan ammatillista kehittymistä (konferensseja, koulutuksia, sertifikaatteja ­– sinä päätät).

Työkulttuurimme on rento ja joustava, ja pyrimme olemaan elämäntilanteestasi riippumatta paras paikka työskennellä. Kehitämme jatkuvasti uusia tapoja tehdä elämästäsi helpompaa ja mukavampaa. Yksi esimerkki tästä on Frantic Remote Office: työntekijämme saavat etätyöbudjetin, jonka voi käyttää työskentelyyn missä tahansa päin maailmaa. Me frantimonit olemme läheinen, hauskanpitoa rakastava porukka, ja vietämme usein aikaa yhdessä myös läppärin sulkemisen jälkeen.

Tarjoamme työntekijöillemme myös työterveyshuollon, viikoittaisen lounaan ja aamupalan, huippulaatuista kahvia ja teetä, virvokkeita ja välipalaa toimistolla, sekä ePassi Flex -saldoa, jonka voit käyttää urheiluun, kulttuuriin, hyvinvointipalveluihin tai työmatkojen maksamiseen oman valintasi mukaan.

Deadline: Mikäli sovit kuvaukseen ja sytyit, lähetä viivyttelemättä hakemuksesi ja CV:si.

Lisätietoja:

Kysymykset ja tiedustelut työnkuvan yksityiskohdista (esim. projekteista, asiakastöistä ja teknologioista): Tech Lead Ahti Nurminen (+358 40 099 8604)

Muut tiedustelut: HR Lead Salla Järvinen (+358 40 540 1188)

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen täällä: https://www.frantic.com/fi/rekry/wordpress-developer

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Frantic Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti