WordPress Developer

Yritys
Digitoimisto Dude Oy
Paikkakunta
Jyväskylä
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
1.6.2019

Duden toiminnan jatkuvasti laajentuessa, asiakaskunnan monipuolistuessa sekä projektien koon kasvaessa etsimme tiimiimme WordPress-kehittäjää.

Pääset osaksi pientä tiimiä, jossa on kolme kehittäjää ja kaksi graafikkoa. Yhtään käsienheiluttelijaa ei löydy Dudelta, minkä ansioista pääset tekemään aidosti mielenkiintoisia projekteja, kehittämään osaamistasi, työtapoja sekä yritystä. Vaikka olemme pieni tiimi, teemme laajoja verkkosivusto, -palvelu ja -kauppatoteutuksia ympäri maan.

Devaajana olet mukana projektissa heti sen alkumetreiltä saakka ja otat niihin kantaa jo suunnitteluvaiheessa. Hommat tehdään pääsääntöisesti aina yhdessä, joten pääset miettimään haasteita koko tiimin kanssa. Probleemien miettiminen yhdessä muiden kehittäjien kanssa on mukavaa, opettavaista ja tehokkaampaa kuin itsekseen miettiminen.

Meillä ei ole vain yhdenlaisia asiakkaita vaan skaala on iso toimialojen ja kokojen suhteen. Asiakkaitamme yhdistävä tekijä on heidän tuotteensa tai palvelunsa, josta me kaikki innostumme. Emme lähde mukaan projekteihin, joiden emme usko tuovan tähän maailmaan mitään hyvää. Asiakkaitamme ovat mm. Bauer Media, Elonen, Real Snacks, JAMK, Paytrail, Ravintola Sohwi, Bitwise, Sievo, Niilo Mäki Instituutti ja Black Bruin.

## Tarjoamme

– Vakituisen työn ja kuukausipalkkaa
– Parhaat työkaverit ja huonon huumorin
– Mielenkiintoisia haasteita
– Laadukasta kahvia
– Vapautta työaikoihin ja –paikkoihin
– Laadukkaimmat ja uusimmat työvälineet
– Hierontaetu (jep! vanhaa mainostoimistomailmaa, mutta kullanarvoinen juttu oman hyvinvoinnin kannalta)
– Mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää omaa tekemistä
– Mahdollisuuden kehittää käytettyjä teknologioita ja yritystä
– Pääset osallistumaan vuosittain alan konferensseihin maailmalla
– Mahdollisuus käyttää työaikaa WordPress -projektin tukemiseen (ytimen kehitys, yhteisö jne)

## Tekniikat

Tunnemme WordPressin kuin omat taskumme ja teemme kaikki toteutuksemme sen päälle, käyttäen moderneja tekniikoita sekä työkaluja. WordPressin tulisi olla sinulle tuttu ja osan alla listatuista termeistä soitella ainakin vähän.
WordPress, PHP, JavaScript, Vue.js, MySQL, Git, Composer, npm, WP-CLI, Redis, REST API, Nginx, DevOps, GraphQL,  Gulp, SASS, ES6, CSS, HTML
Roolisi tulee olemaan back-end painotteinen, odotammekin sinun olevan perillä WordPressin sielunelämästä sekä hallitsevan erilaisten integraatioiden ja edistyneiden toiminnallisuuksien tekemisen. Sinulta tulee löytyä kykyä ajatella asioita hieman pidemmälle; mitä palvelulle ja sen back-end tekniikoille tapahtuu jatkokehityksessä sekä tulevaisuudessa?

## Odotamme

– Kokemusta WordPressiin pohjautuvien toteutusten kehittämisestä
– Useamman vuoden kokemusta verkkosivustojen ja -palveluiden kehittämisestä tai muuta ohjelmointikokemusta
– Intohimoista suhtautumista alaan sekä paloa kehittyä jatkuvasti
– Ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta
– Eduksi lasketaan osallistuminen avoimen lähdekoodin kehitykseen

Koska olemme pieni ja tiivis tiimi, toivomme sinun työskentelevän Jyväskylässä toimistollamme. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus tehdä osa viikosta etätöinä niin sovittaessa. On sitä esimerkiksi Helsingistä aiemminkin dudelle muutettu. Kerrothan hakemuksessasi miten tykkäät työskennellä!

## Wau, haluan tänne!

Siistii! Iske hakemus sisään portfolion, GitHub-linkin tai muun taidonnäytteen ja palkkatoiveen saattelemana osoitteeseen moro@dude.fi. Voit myös huhuilla muutamalle tulevalle työkaverillesi WordPress Finland Slackissa nimimerkeillä sippis ja rolle tai Twitterissä @rolle ja @wahalahti.

Valittu hakija voi aloittaa työt välittömästi valinnan jälkeen tai joustavasti sopien.

PS. Kannattaa tsekata hakemus ja sen linkit “Lisätietoa” linkin takaa :)

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Digitoimisto Dude Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti