WordPress developer

Yritys
Geniem Oy
Paikkakunta
Tampere / etänä
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
30.3.2019

Nälkä kasvaa syödessään ja etsimme jälleen uutta jäsentä meidän nopeasti kasvavaan 21 hengen WP-tiimin. Tiimiläiset tykkäävät devata haastavia ja omaa ammattitaitoa kehittäviä juttuja. Kiinnostaisiko sinua liittyä?

Meillä saat nimittäin tehdä hommia:
√ Omana itsenäsi Meillä ajatellaan jokaista ihmistä omana yksilöllisenä otuksena ja arvostetaan erilaisuutta sekä nähdään sen tuomat mahdollisuudet.

√ Hauskojen tyyppien ympäröimänä Työyhteisöömme kuuluu vahvasti huumori, yhdessä tekeminen ja toistemme tukeminen. Meillä porukka viettää aikaa toistensa kanssa myös töiden ulkopuolella vaikka säbän, flipperin ja lautapelien merkeissä. Ollaan kyllä tosi mukavia.

√ Kehittäen skillzsettiäsi Haluamme, että kehityt juuri sinun itse haluamaasi suuntaan. Käyttämämme teknologiat ovat viimeisimpien virtausten mukaiset ja uutta opitaan päivittäin. Kokeneempi devaaja on myös aina auttamassa selättämään sen ***** koodin.

√Ja vieläpä hyvin eduin Meillä saat itse valita työvälineet ja luottokortilla voit ostaa haluamasi softat (ja jätskit) Sitten on autopaikkaa tai bussikortttia, liikunta-, kulttuuri-, ja lounasetua, työterveyttä, hierontatuolia, flipperiä, pingistä, vapaa-ajan aktiviteetteja ja tapaturmavakuutusta ja mitäpä vielä… Kerran vuodessa meillä on OfficeAbroad ja vähän useammin DevFriday. Meillä voit työskennellä toimistolla tai etänä.

Näiden kanssa meillä värkkäillään:

  • PHP, WordPress, MySQL/MariaDB
  • JavaScripti/jQuery (kokemus frameworkeistä kuten Vue, Reacti tai Angulari, niin se on plussaa)
  • git
  • Vagrant- ja Docker-kehitysympäristöt

Meillä voit oppia myös nämä, jos et niitä jo osaa:
– Redis
– SASS, ES6 ja Webpack
– Docker

Miksi meille WP-devaajaksi?

Me toteutamme Suomen laajimpia WordPress-verkkopalveluita. Kädenjälkeämme ovat mm. Suomen suurin WordPress-toteutus Almalle ja pian julkaistava Väestöliiton Hyvä kysymys -verkkopalvelualusta. Meillä pääset osaksi kasvavaa, intohimoista ja laatutietoista WP-tiimiä joka on kasvanut kahden kuukauden sisällä jopa 5 uudella jäsenellä.

Kehitämme WordPress-sivustoja Docker-ympäristössä. Osallistumme aktiivisesti WordPress-yhteisön toimintaan ja olemme julkaisseet mm. DustPress-sovelluskehyksen, joka tekee WordPress-teemojen kehittämisestä mieluisaa ja tehokasta. Fronttipuolella kuljemme viimeisimpien virtauksien mukana ja työtämme vauhdittavat mm. SASS, ES6 ja Webpack.

Linkistä löydät perussetit CV:n ja hakemuksen lähettämiseen. Mikäli se tuntuu vaivalloiselta, voit myös olla yhteydessä suoraan Essiin, joka lähettää sinulle tehtävän ratkaistavaksi. Tehtävä (eli se koodi) kun usein kertoo paljon enemmän kuin se tarkoin kirjoitettu ja vaivalla tehty CV, joka todellisuudessa ei koskaan ole ajan tasalla ja vaatii usein pientä muokkausta. Essille voi soittaa tai laittaa viestiä numeroon 0504368626.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Geniem Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti